• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Matkailuauton kattoluukut

Matkailuauton kattoluukku saattaa olla juuri se, mitä etsit. Mikäli näin on, olet tullut oikeaan paikkaan verkkokaupassamme. Alta löydät valikoimamme erikokoisia ja eri toiminnoilla varustettuja matkailuauton kattoluukkuja. Lue huolla kunkin kattoluukun kuvaus, jotta tiedät, mitä vaihtoehtoja sinulla on.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kattoluukut – löydä tarpeisiisi sopiva kattoluukku

Jos olet onnellinen matkailuauton omistaja, tiedät, miten tärkeää on, että ajoneuvossasi on runsaasti luonnonvaloa. Tämä on mahdollista, kun matkailuautossasi on yksi tai useampi kattoluukku. Valon lisäksi kattoluukut helpottavat tilan tuulettamista ja parantavat oleskelumukavuutta matkailuautossa. 

MPK-kattoluukut

Suosittelemme, että luet kunkin kattoluukun tuoteselosteen, sillä kattoluukkua ostaessasi sinun on otettava huomioon muutakin kuin vain sen koko. Tärkeää on myös se, onko luukussa koneellinen ilmanvaihto, rullaverho tai laskosverho ja hyttysverkko.

Useimmat kattoluukut ovat kooltaan 40 x 40 cm, mutta meillä on myös MPK-kattoluukkuja, joiden koko on 28 x 28 cm. Jos matkailuautosi aukko on vakiokokoa suurempi, tutustu kattoluukkujen lisävarusteisiin. Sieltä löydät sovituskehyksen, jonka avulla 40 x 40 cm kokoinen kattoluukku voidaan asentaa aukkoon.

Kiinnitä kattoluukkua valitessasi huomiota matkailuautosi katon paksuuteen, jotta löydät varmasti kattoon sopivan kattoluukun.

Heki kattoluukut

Heki-kattoluukut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja toimivuudestaan. Myös Heki-kattoluukkujen kohdalla on hyvä lukea kunkin kattoluukun tuoteselosteen yksityiskohdat. Näin pystyt parhaiten päättämään, minkä kattoluukun valitset päivittääksesi tai korvataksesi nykyisen kattoluukkusi tai asentaaksesi uuden kattoluukun. Vakiokoon lisäksi löydät pienen kattoluukun, joka soveltuu wc-tilaan tai kylpyhuoneeseen sekä suuren kattoluukun, jonka koko on 70 x 50 cm. HUOM! Tarkista aina katon paksuus, jotta sinulla on kaikki tarvittava käsillä, kun aloitat kattoluukun asentamisen.

Meillä on muitakin kattoluukkumerkkejä kuin kaksi yllä mainittua, joten tutustu koko valikoimaan. Jos et löydä haluamaasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Pystymme mahdollisesti hankkimaan juuri haluamasi matkailuaton kattoluukun.

Ennen kuin asennat kattoluukun, tutustu tarkemmin matkailuautojen ilmastointilaitteisiin. Ehkä tarvitsetkin kattoluukun sijaan kattoon asennettavan ilmastointilaitteen!