• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Tasauskiilat matkailuautoille

Pysäköidessäsi asuntoautoa saatat usein joutua tekemään sen hieman kaltevalle alustalle. Varautuaksesi tähän ja välttääksesi vaaratilanteet on hyvä ajatus, että matkailuautossasi on aina mukana tasauskiiloja tai jarrukiiloja. Näin pysäköit turvallisesti asettamalla tasauskiilat tai jarrukiilat pyörien taakse.

Katso alta valikoimamme matkailuauton tasauskiiloja, luistonestomattoja ja pyöränsuojia pitkäaikaiseen pysäköintiin.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Erilaiset tasauskiilat - tartuntamatot - pyöräkiilat

Tasauskiilat matkailuautoihin

Jos sinun on pysäköitävä matkailuautosi epätasaiselle alustalle, kuten nurmikolle tai kiveykselle, on hyvä käyttää tasauskiiloja matkailuauton vakauttamiseksi. Tasauskiiloissa on useita korkeustasoja, joiden avulla voit säätää auton korkeuden itsellesi sopivaksi. Huomaa, että tasauskiilojen enimmäiskuormat vaihtelevat. Fiamma-tasauskiilojen maksimikuormitus on 5000 kg ja 8000 kg, kun taas Milenco-tasauskiilojen maksimikuormitus on 1250 tai 1500 kg. Lue yksittäisten tuotteiden tuotekuvaukset ja etsi tarpeisiisi sopiva kiilasarja.

Kun pysäköit mäkeen esimerkiksi kaupungissa, suosittelemme, että käytät jarrukiiloja, jonka voit asettaa pyörän taakse pyörän liikkeen pysäyttämiseksi. Jarrukiilat ovat edullisia, ja niitä voi käyttää sekä matkailuauton että peräkärryn kanssa myös kotona.

Pyöristetyt kiilat pyörien ja renkaiden suojaamiseksi

Kun olet pysäköinyt matkailuauton lomakohteeseen, voit siirtyä liikkumaan mukanasi tuomilla polkupyörillä. Tämä tarkoittaa, että matkailuauto seisoo pysäköitynä paikallaan pitkän aikaa, mikä voi rasittaa renkaita. Ei hätää – meillä on ratkaisu tähänkin ongelmaan. Tutustu tarkemmin tarjolla oleviin pyöristettyihin rengaskiilasarjoihin, sillä ne on tehty suojaamaan pyöriä ja renkaita. Ne estävät niin sanotut flat spots -painaumat renkaissa, mitä voi syntyä pitkäaikaisen pysäköinnin aikana.

Tartuntamatot

Rankkasateiden jälkeen, kun maa on märkää ja pehmeää, voi matkailuauton ohjaaminen paikalleen olla hankalaa. Siksi on hyvä, että varustukseesi kuuluu luistonestomattoja. Kun huomaat tai tunnet, että matkailuauton renkaiden veto alkaa olla vaikeaa, aseta luistonestomatot vetävien pyörien alle, ja voilá, et tarvitse ihmisjoukkoa työntämään sinua liikkeelle!

Jos olet juuri ostanut matkailuauton, tutustu kaikkiin muihin leirintävarusteisiimme. Meiltä saattaa löytyä jotakin, mitä et edes tiennyt kaipaavasi!

Hyvä tuulisuoja on aina hyvä olla mukana, jotta voit saat ympärillesi hieman yksityisyyttä, vaikka olisit leirintäalueella pienemmällä paikalla.