• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Suojapurjeet

Kuten nimestä voi päätellä, tuulensuojaa käytetään suojaamaan tuulelta esimerkiksi leirintäalueella tai rannalla. Sitä voidaan käyttää myös laajasti luomaan hieman lisää yksityisyyttä. Jos haluat viettää aikaa ulkona, mutta haluat syystä tai toisesta suojautua tuulelta, se on ilmeinen valinta. Toisin kuin markiisi, katos antaa sinulle tunteen siitä, että olet ulkona, mutta samalla tavalla kuin markiisi tarjoaa yksityisyyttä ja tuulensuojaa. Markiiseja ja aurinkovarjoja on saatavana monin eri ominaisuuksin ja mallein, ja tältä sivulta löydät hyviä ehdotuksia markiiseista, jotka täyttävät tarpeesi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Osta käytännöllinen markiisi

Tuulisuoja on erittäin kätevä, jos olet menossa rannalle, telttailemaan tai vastaavaan. Tuulensuojan etuna on, että se voi estää tuulen kokonaan, mikä on erittäin kätevää, kun syöt illallista asuntovaunusi ulkopuolella, haluat maata rannan suojassa ja niin edelleen. Tutustu tarkemmin markiisivalikoimaamme. Myymme muun muassa erittäin suosittuja Isabella-nimisiä malleja. Isabella on myös yksi markiisien suurimmista tuotemerkeistä, ja se on uskomattoman tunnustettu tuotemerkki, joka tekee paitsi kauniita ratkaisuja myös erittäin kestäviä ja käytännöllisiä ratkaisuja. Tältä sivulta löydät useita erilaisia Isabella-markiiseja, mutta tarjoamme myös esimerkiksi High Peakin ja Bo-Campin tuotteita. Markiisejamme on saatavana monessa eri koossa. Joissakin on kolme tai neljä siipeä ja toisissa pienemmissä malleissa on vain yksi siipi. Markiisin valinta riippuu tietysti tarpeistasi, mutta myös siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävänäsi paikassa, johon haluat sen sijoittaa.

ScandiHills Camping & Outdoor on mitä tarvitset

Jos viet usein perheen kanssa retkeilemään, tiedät, miten tärkeää on saada käyttöönsä paljon retkeilyvarusteita, jotka tekevät päivistäsi hieman helpompia ja hauskempia. Löydät kaiken keittiötarvikkeista, piknik-varusteista, tuulettimista lämmittimiin ja paljon muuta. Ja jos yleensä rakastat luonnossa liikkumista, saatat olla kiinnostunut myös erilaisista retkeilyvarusteista ja -tarvikkeista, jotka löydät tietenkin myös valikoimastamme täältä sivustolta. Jos esimerkiksi oman ruoan valmistaminen leirinuotiolla on sinusta jännittävää, osta veitsiä, keittoastioita ja niin edelleen, jotta sinulla on kaikki, mitä tarvitset hyvän illallisen valmistamiseen luonnossa. Riippumatta siitä, mitä koet tarvitsevasi, saat aina 14 päivän peruutusoikeuden. Jos siis huomaat, että olet ollut hieman liian innokas tilaamaan kotiin, ei ole syytä hätääntyä. Täältä saat toimituksen vain 49 Tanskan kruunusta alkaen, ja jos asut Aalborg tai lähialueella, voit myös piipahtaa fyysisessä varastossamme.