• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Tietoja meistä

ScandiHills Camping & Outdoorista löydät kaiken retkeilyvarusteista, ulkoiluvälineistä, matkatarvikkeista ja paljon muuta kilpailukykyiseen hintaan.

 

Verkkokauppamme https://scandihills.fi kautta tarjoamme laajan valikoiman mm. laadukkaita telttoja edulliseen hintaan ja retkeilyvarusteita sekä perinteisille retkeilijöille että niille, jotka haluavat enemmän primitiivistä, kuten vaellusta tai reppureissausta.
Meiltä löydät kaiken täydellisistä retkeilykeittiöistä erilaisiin tarvikkeisiin, kuten melamiinista valmistettuihin astioihin ja särkymättömiin polykarbonaattilaseihin. Jos matkustat lentäen tai laivalla, tarvitset usein matkatyynyjä, TSA-lukkoja ja muita hyödyllisiä matkatarvikkeita. Valikoimastamme löydät kaiken tämän ja paljon muuta.

 

Päivitämme jatkuvasti retkeilyvarustevalikoimaamme osittain asiakkaidemme toiveiden innoittamana, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota käytännöllisiä varaosia telttaasi sekä suurempia retkeilykalusteita, grillejä ja asuntovaunuvarusteita. Erityisen ylpeitä olemme valikoimastamme Crespon retkeilykalusteita, jotka ovat Espanjassa valmistettuja laatutuotteita. Asuntovaunuun suosittelemme saksalaisvalmisteisia Emuk-retkeilypeilejä tai Oppi -retkeilypeilejä, jotka molemmat on valmistettu täsmälleen asuntovaunuun sopiviksi. Jos autokohtaista retkeilypeiliä ei ole saatavilla, suosittelemme brittiläistä Milenco- tai ruotsalaista Bra Vision -retkeilypeiliä.

 

Ulkoilu ei ole vain retkeilyä, vaan monet upeista kalusteistamme ja muista varusteistamme soveltuvat myös kotioloissa puutarhassa ja terassilla. Ulkokeittiötä varten nostamme esiin Fokerin ja Hot Wokin, jotka ovat ihanteellisia wokkipolttimia ulkokeittiöihin leirintäalueella tai kotona terassilla.

 

Jos harrastat enemmän retkeilyä tai primitiivistä telttailua, meillä on laaja valikoima kaasupolttimia ja tarvikkeita sekä laaja valikoima makuualustoja, makuualustoja ja makuupusseja.

Etsi ja ota meihin yhteyttä täältä:

ScandiHills Camping & Outdoor

Gugvej 140

DK-9210 Aalborg SØ

Puhelin: (+45) 30 95 01 11

Sähköposti: info@scandihills.dk

Aukioloajat noutoa varten varastoista Tanskassa: Kaikki arkipäivät alkaen. 10:00 - 16:00.
Puhelin on avoinna joka arkipäivä klo 11:00 - 15:00. (Tanskan- ja englanninkielinen asiakaspalvelu)

Osta verkossa ja noutaa retkeilyvarusteet Aalborgista

Etsitkö paikkaa, josta ostaa retkeilyvarusteita Aalborgissa? Sinulla on mahdollisuus tilata verkossa ja noutaa tilauksesi suoraan varastostamme Gugissa, Aalborgissa.

Olemme avoinna noutoa varten joka arkipäivä klo 10-16. Tutustu siis verkkosivuihimme ja inspiroidu - ja nouda retkeilyvarusteesi Aalborgissa helposti ja kätevästi.

Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi.