• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Kaasukeittimet pöydälle ilman liekinvarmistinta

Ilman liekinvarmistinta olevia kaasukeittimiä saa käyttää vain ulkona. Ulkona on riittävä ilmanvaihto, mikä varmistaa, että keittimestä mahdollisesti vapautuva kaasu ei aiheuta onnettomuusvaaraa. Jos keittimen kaasupoltin sammuu, se ei sulje kaasunsyöttöä.

Ilman liekinvarmistimia olevia kaasupolttimia saa siksi käyttää vain ulkona, avoimissa teltoissa ja muissa tiloissa, joista kaasu pääsee vapaasti virtaamaan ulos. 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Pöytäkeittimet ilman liekinvarmistinta

Etsitkö kaasukeitintä tai -keittotasoa ulkokeittiöösi? Olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät valikoimamme kaasulla toimivia pöydälle tarkoitettuja  kaasukeittimiä ilman liekinvarmistinta. Pöytäkeittimet on suunniteltu sijoitettavaksi ulos tai ympäristöön, jossa on hyvä ilmanvaihto. Keittimet tarvitsevat runsaasti ilmaa ympärilleen siksi, että niissä ei ole liekinvarmistinta. Tämä tarkoittaa, että liekki voi sammua, mutta kaasu voi jää edelleen päälle. Jos näin tapahtuu, kaasua vuotaa ympäristöön, mikä voi olla vaarallista, jos ilmanvaihtoa ei ole. Ilman liekinvarmistinta olevat pöytäliedet ovat usein halvempia kuin ne, joissa on liekinvarmistin. Jos tarvitset kaasukäyttöisen pöytäkeittimen ulkokeittiöön tai asuntovaunun etutelttaan, kaasukeittimemme ovat hyvä valinta. Voit valita polttimien määrän tarpeidesi mukaan.

Jos etsit lisää upeita keittiötarvikkeita ulkokeittiöösi, tutustu valikoimaamme. Kaikissa ulkokeittimissämme on kaunis emaloitu viimeistely kovalla ja sileän pinnalla, jota on helppo huoltaa. Niissä on myös kromattu ritilä kattiloita ja pannuja varten. Kromattu pinta pidentää ritilän käyttöikää huomattavasti ja näyttää kiillotettuna ja puhtaana upealta. Kaikki pöytäkeittimemme ilman liekinvarmistinta toimivat tavallisella pullokaasulla, jossa on 30 tai 29 mbarin kaasunsäädin. Keittimet toimitetaan ilman säädintä ja kaasuletkua, mutta voit kätevästi ostaa ne molemmat täältä meiltä. Jos olet epävarma siitä, haluatko ostaa lieden liekinvarmistimella vai ilman, ota meihin yhteyttä. Keskustelemme mielellämme siitä, vastaako tarpeisiisi parhaiten liekinvarmistimella varustettu vai ilman sytytyssuojaa oleva pöydälle tarkoitettu kaasukeitin.