• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Retkikeittiöt

Retkikeittiöt on suunniteltu mukavaan ruoanlaittoon etuteltassa. Valitse yksi retkikeittiöistämme etutelttaasi ja pidä kaikki keittiövälineesi helposti järjestyksessä. Retkikeittiön pöytätasot takaavat myös hyvän työskentelyasennon, kun valmistat retkiruokaa. Näin saat itsellesi kätevän pienen retkikeittiön.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Retkikeittiöt

Tässä näet valikoimamme retkikäyttöön tarkoitettuja keittiötasoja. Retkikeittiö on suunniteltu siten, että sen päällä on kiinteä pöytätaso, jota voit käyttää työskentelytasona. Tason alla on runsaasti säilytystilaa kiinteillä hyllyillä, joilla voit säilyttää kattiloita, pannuja ja astioita. Retkikeittiömme on suunniteltu toimimaan joko osana ulkokeittiötä tai sellaisenaan etuteltassa. Retkikeittiöt on suunniteltu tilan käytön optimoimiseksi. Siksi retkikeittiöt sopivat erinomaisesti sinulle leirintäkäyttöön. Tilankäyttö on yksi tärkeimmistä asioista, kun asuntovaunu on pakattuna. On tärkeää, ettei mukana ole liikaa tavaraa, joka vie tilaa ja saa sinut tuntemaan, ettei kaikki mahdu mukaan. Siksi on kätevää valita retkikeittiö, joka on suunniteltu niin, että se vie mahdollisimman vähän tilaa ja tarjoaa silti tukevan pöytätason ja runsaasti säilytystilaa.

Retkikeittiöiden materiaalit

Retkikeittiömme on valmistettu erilaisista kauniista materiaaleista. Keittiötason alaosa on koteloitu jonkinlaisella kankaalla. Näin saat hyllyillä olevan sotkun pois näkyvistä. Yleisimmin käytetty kotelointimateriaali on polyesteri, koska sillä on useita erinomaisia ominaisuuksia, jotka sopivat retkikäyttöön. Polyesteri on kevyttä ja kestävää, joten se on pitkäikäinen materiaali. Sen etuna on myös se, että polyesteri on melko lämmönkestävää, Jos polyesteri syttyy tuleen, se kutistuu ja voi usein sammua itsestään. Sitä on siksi turvallista käyttää keittiössä, jossa käsitellään kuumia välineitä ja laitteita. Vielä yksi hyvä ominaisuus polyesterissä on se, että se kestää hyvin UV-säteitä, joten se pysyy hyvännäköisenä pitkään.

Keittiötasojemme rungoissa käytetään kahta materiaalia: alumiinia ja terästä. Niillä kummallakin on omat ominaisuutensa, jotka tekevät niistä loistavia käytettäväksi retkikeittiössä. Alumiini on loistavaa siksi, koska se on niin kevyttä, mutta samalla tukevaa. Alumiinia käytetään paljon retkituotteissa, koska se sopii niin hyvin kevyiden ja kestävien tuotteiden valmistamiseen. Toinen retkikeittiön rakenteissa käytetty materiaali on teräs. Teräs on vahvaa, ja siihen voidaan lisätä haluttuja ominaisuuksia käyttämällä erilaisia lisämetalleja. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi retkikalusteissa käytettävä teräs on tehty kestämään enemmän kosteutta kuin muut terästyypit. Retkipöydissämme oleva teräs soveltuu siksi hyvin leirintäkäyttöön. Suuri ero teräksen ja alumiinin välillä on tietenkin se, että teräs on jonkin verran alumiinia raskaampaa. Tämän vuoksi monet leirintäalueelta toiselle matkaavat karavaanarit valitsevat alumiinisen pöytätason, kun taas teräs on suositumpi kausipaikalla viihtyvien keskuudessa.

Useimmat retkeilypöytien työtasot on valmistettu MDF-levystä tai alumiinista. MDF on voimakkaasti käsiteltyä puuta, joka on täysin liuotettu ennen kuin se on liimattu ja puristettu yhteen erittäin tiukasti. Tuloksena on kova pinta, jota on erittäin helppo työstää ja joka soveltuu haluamasi tyyppisen pinnan luomiseen. MDF on loistava materiaali pöytäpinnoille, koska se kestää painon ja vaimentaa monia pöydän käyttöön liittyviä tärinöitä. Se ei siis pidä ääntä, kun käytät pöytää, kuten muut materiaalit voivat tehdä. MDF on kestävä, ja jos sitä käsitellään hyvin, se voi kestää monta vuotta. Toinen materiaali, josta työtasot voidaan valmistaa, on alumiini. Alumiini on loistava materiaali, koska se on niin kevyt kuin se on, mutta se on myös erittäin vahva materiaali, mikä tarkoittaa, että voit saada hyvin ohuen työtason, joka on silti tarpeeksi vahva käytettäväksi työtasona.

Materiaalivalinnoissa kaikki valitaan siten, että ne ovat kevyitä ja vahvoja. Retkikeittiöiden painoissa on eroja, mutta kaikki pöydät soveltuvat matkakäyttöön. Retkikeittiön valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota sen materiaaleihin.

Kun valitset retkikeittiöitä, on sen muotoilu todella tärkeää, sillä haluat, että se näyttää hyvältä etuteltassasi. Meillä on valikoima retkikeittiötä, joista voit valita. Jos käytät keittiössäsi kaasua, harkitse retkikeittiötä, joka on suunniteltu niin, että kaasupullo mahtuu työtason alle.

Jos et ole varma, mikä retkikeittiö sopii sinulle, soita tai kirjoita meille tai tule käymään myymäläämme Tanskan Aalborgissa, niin voimme keskustella siitä, mikä pöytä sopii etutelttaasi tai ulkokeittiöösi.