• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Teltat

Jos viihdyt luonnossa ja rakastat vaeltaa ja nukkua teltassa, kannattaa sinun tutustua alla oleviin telttoihimme. Tähän on koottu useita esimerkkejä teltoistamme – sinulla on runsaasti mahdollisuuksia löytää juuri sopiva teltta seuraavalle vaellus- tai telttaretkellesi. Telttaa voidaan käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen kuin vain metsäretkellä tai vaelluksella pohjoisen tuntureilla. Jos perheesi harrastaa leirintämatkailua, sopii teltta mukaan myös leirintäalueelle.  

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Teltta leirintämatkailuun

Vaikka saatat itse mieluummin nukkua lämpimässä ja kuivassa asuntovaunussa leirintäalueella, on lapsille todennäköisemmin paljon jännittävämpää nukkua siellä teltassa. Älä ylläty, jos lapset haluavat yhtäkkiä pystyttää teltan kotipihalle heti, kun sää lämpenee ja aurinko alkaa paistaa. Meiltä löydät saksalaisia Simex Sportin High Peak -telttoja sekä korkealaatuisia telttoja Robensilta ja useilta muilta suosituilta valmistajilta. Katso laaja valikoimamme sekä suuria, pieniä että edullisia telttoja tästä ja löydä uusi telttasi osoitteesta ScandiHills.fi.

Edullinen teltta lyhyemmille reissuille

Etsitkö lapsille halpaa telttaa, jotta he voivat vihdoin viettää yön ulkona pihalla? Vai etsitkö halpaa telttaa kesän festareille? Me ScandiHills.fi:ssä olemme koonneet hyvän valikoiman edullisia telttoja, joiden hinta-laatusuhde on kuitenkin hyvä. Uskomme, että teltan pitää silti pystyä pitämään sinut kuivana sateessa – jos se siihen ei pysty, voi jo muutama päivä tuntua pitkältä ajalta.

Perheteltta – löydä perheellesi paras perheteltta tarpeisiisi

Jos koko perhe on lähdössä telttaretkelle, suosittelemme, että kartoitat ensin, mitä toiveita ja odotuksia perheellä on teltalle. Jos esimerkiksi haluatte teltan, joka toimii vain öisenä nukkumapaikkana ja jossa ei haittaa, että kaikki nukkuvat lähekkäin, löytyy meiltä laaja valikoima perhetelttoja edulliseen hintaan. Jos tarvitsette hieman enemmän tilaa kyynärpäille tai jos haluatte runsaasti tilaa varusteiden ja matkatavaroiden säilyttämiseen, kannattaa silloin etsiä suurta telttaa, jossa on tilava, telttalattialla varustettu eteistila eli absidi. .

Ylellinen perheteltta

Jos haluat korkealaatuista mukavuutta telttaretkelle, silloin sinun kannattaa etsiä niin sanottuja ylellisiä perhetelttoja. Katso perhetelttoja, joissa on täysi seisomakorkeus ja käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten säilytystila ja paikkoja tavaroille sekä tutki, onko teltassa tilaa korkealle ilmapatjalle tai kenttäsängylle.

Varastoteltat, juhlateltat ja paviljongit

Tarvitsetko telttaa säilyttääksesi esimerkiksi polkupyöriä, retkeilyvarusteita ja puutarhatyökaluja tai varastoidaksesi mitä tahansa muuta? Osoitteesta ScandiHills.fi löydät myös laajan valikoiman varastotelttoja. Jos tulossa on juhlat tai tarvitset paviljonkia kirpputoritavaroille, meiltä löytyy myös valikoima paviljonkeja joka tilanteeseen.

Nuku idyllisesti teltassa 

Kuvittele herääväsi lintujen sirkutukseen. Kyllä, kuulet melkeinpä tutun sävelmän. Avaat silmäsi ja katsot sinistä taivasta, hyräilet hiljaa linnun mukana ja voit tuntea lämpimät auringonsäteet telttakankaan läpi. Eikö kuulostakin ihan unelmalta, mutta sen ei tarvitse olla sitä, koska teltan avulla toteutat kuvittelemasi ainutlaatuiset luontokokemukset helposti. On hyvin erityinen kokemus herätä teltassa luonnon helmassa – paikassa, jonka olet itse valinnut ja jossa linnunlaulu ja tuulessa huojuvat puut ovat ainoa asiat, mitä kuulet.

Teltta on kannettava kotisi

Kun sinun on löydettävä teltta, joka on kotisi muutaman päivän ajan, on sinun ensin otettava huomioon teltan koko, ominaisuudet ja sen tuleva käyttöpaikka. Me ScandiHills Camping & Outdoorilla autamme sinua tekemään oikean valinnan. Teltan koko ilmoitetaan usein seillä nukkumaan mahtuvien ihmisten lukumääränä. Me tarjoamme telttoja 1–6 hengelle. Sen missä käytät telttaa, päätä tietenkin itse, oli se sitten festarit, idyllinen paikka metsissä tai telttailu kotipihalla, missä lapset voivat leikkiä. Teltan ominaisuudet riippuvat sen kestävyydestä ja siitä, kuinka hyvin se pitää sadeveden poissa. Mitä korkeampi on teltan ilmoitettu vesipilariarvo, sitä paremmin se pitää vettä. 

Teltan tarvikkeet, varaosat ja paljon muuta

Jos tarvitset ylimääräisiä kumihihnoja juhlatelttaan, uuden etuteltan asuntovaunuun tai suojaa tuulelta ja auringolta, olet tullut oikeaan paikkaan. Kaiken edellä mainitun ja paljon muuta löydät verkkokaupastamme. Meillä asiakas on aina keskiössä, ja siksi kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Hintamme ovat kilpailukykyisiä, mutta se ei silti tarkoita, että tinkisimme laadusta. Tämä näkyy muun muassa myymissämme brändeissä. Laajaan telttavalikoimaamme kuuluvat muun muassa upeat High Peak -teltat sekä erittäin kestävät ja tukeva teltat Wechsel- ja Kampa-teltat.

Ja jos telttasi vuotaa tai haluat vahvistaa se vedenpitävyyttä, on hyvä idea kyllästää teltta.