• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Asuntovaunun pyörätelineet ja tarvikkeet

Monet meistä ottavat leirintälomalle mielellään mukaan polkupyörän, jolla voi lähteä retkille maaseudulle tai ostoksille ruokakauppaan. Tältä sivulta löydät polkupyörätelineet, pyörien suojapussit ja muut pyörätelineiden tarvikkeet. Osta asuntovaunun pyöräteline verkossa täältä

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Asuntovaunun pyörätelineet ja tarvikkeet

Täältä näet valikoimamme polkupyörätelineitä asuntovaunuihin. Pyörän ottaminen mukaan leirintämatkoille on hyvin suosittua. Polkupyörä on loistava tapa liikkua lomalla. Sen avulla pääset nopeasti ja helposti kaupunkiin, rannalle tai tutustumaan maaseutuun. Siksi monet valitsevat pyörätelineen asuntovaunun takaosaan. Näin voit ottaa oman pyöräsi mukaan matkalle. Se on mukavaa, sillä omalla pyörällä ajaminen on aivan eri asia kuin pyöräily vuokrapyörällä. Aina vuokrapyöräily ei ole edes mahdollista. Kannattaa tutustua pyörätelinevalikoimaamme. Meillä on pyörätelineitä, jotka sopivat kiinnitettäväksi sekä asuntovaunun takaosaan että asuntovaunun eteen. Saat itse päättää, millaisen haluat. Useimmissa telineissä on kaksi kiskoa, minkä ansiosta voit kuljettaa kahta pyörää. Voit myös ostaa lisäkiskoja, jotka voit asentaa jälkikäteen ja kuljettaa näin useampia pyöriä. Hieman helpompaa on ostaa pyöräteline, jossa on moottori. Sen avulla voit laskea pyörätelineen kiskon mukavammalle työskentelytasolle. Tämä helpottaa pyörien kiinnittämistä, mikä on mukavaa varsinkin silloin, jos voimasi eivät ole enää entisenkaltaiset. 

Polkupyörän suojapeitteet

Kun sinulla on polkupyöräteline, kannattaa myös harkita polkupyörän suojapeitteen hankkimista. Kun ajat tiellä, auton ja vaunut renkaat pöllyttävät ilmaan likaa, joka tarttuu polkupyöriin. Se voi olla hyvin sitkeää ja muodostaa tiekalvon, jonka poistaminen vaatii usein erikoispuhdistusaineita. Sen sijaan voit käyttää polkupyörän suojapussia. Se on suojapeite, jonka voit vetää pyörien ja pyörätelineiden päälle. Suojapussi estää likaa tarttumasta polkupyöriin. Peitepussi on nopea pukea päälle, ja ne on tehty hyvin istuviksi. Jos matkustat mielelläsi pyörän kanssa ja pidät huolta pyöristäsi, polkupyörän suojapussi on ehdoton hankinta. Monissa suojapusseissamme on varoitusmerkki ulkopuolella. Näin noudatat tarvittaessa merkkilainsäädäntöä. Kun etsit suojapeitettä polkupyörille, kannattaa pussi valita sen mukaan, kuinka monta pyörää aiot ottaa mukaan lomalle.

Lisävarusteet

Täältä näet valikoimamme polkupyörätelineiden lisävarusteita. Kaikkia pyöriä ei ole helppo kiinnittää pyörätelineeseen, mutta tästä löydät kaiken, mitä tarvitset pyöräsi kiinnittämiseen. Meillä on erillisiä lukitusvarsia erittäin suosittuun Bike Block Pro -telineeseen. Löydät myös lukitusvarsia erityyppisille polkupyörille. Normaalit lukitusvarret on tehty polkupyörille, joissa on poikkitanko. Mutta kaikissa polkupyörissä ei ole poikkitankoa. Useimmille meistä ovat tuttuja naisten polkupyörät, joissa ei ole poikkitankoa. Tällaisia pyöriä varten meillä on adapteri, joka toimii poikkitankona, kun pyörä kiinnitetään telineeseen. Tästä kategoriasta löydät myös lisäkiskot Fiamma-pyörätelineisiin. Lisäkisko antaa hyvän mahdollisuus ottaa ylimääräinen pyörä mukaan lomalle. Viimeisenä mukavana lisävarusteena pyörätelineeseen löytyy pyörätelineisiin tarkoitetut hihnat. Näillä hihnoilla kiinnität pyörät. Tämä on helppo tapa kiinnittää pyörät ilman solmuja – ja lisäksi hihnat näyttävät paremmilta.