• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Matkailuauton varusteet

Etsitkö varusteita ja tarvikkeita matkailuautosi ylläpitoon tai jopa sen päivittämiseen? Olet tullut oikeaan paikkaan! Löydät muun muassa erilaisia matkailuauton suojapeitteitä suojaamaan autoasi talven yli. Tai voit parantaa autosi sisäilmaa matkailuauton ilmastointilaitteella. Tutustu matkailuauton varuste- ja tarvikevalikoimaamme alla. 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Matkailuauton varusteet

Olet ehkä viettänyt asuntovaunulomia jo vuosia ja nauttinut lomailusta, mutta nyt olet kenties korvannut asuntovaunun vetoautona toimineen auton pienellä taloudellisella sähköautolla. Sinun ei silti tarvitse luopua leirintälomista, sillä voit jatkaa niitä matkailuautolla asuntovaunun sijaan. 

Aivan kuten aiemmin hankit erilaisia lisävarusteita asuntovaunuusi, on sinun tietenkin ostettava muutama varuste matkailuautoosi, jotta elämä matkailuautossasi olisi rentoa ja nautinnollista.

Tässä me ScandiHills.fi-verkkokaupassa tulemme avuksesi! Tutustu verkkosivuihimme ja löydä tarvitsemasi varusteet matkailuautoosi. 
 

Matkailuauton suojapeitteet

SMatkailuauton peseminen on harvoin työtä, joka on kovinkaan houkuttelevaa. Joten miksipä et yrittäisi minimoida auton pesutarvetta niin paljon kuin mahdollista? Jos matkailuautosi jää talveksi ulos, kannattaa investoida matkailuauton suojapeitteeseen, joka suojaa matkailuautoa kosteudelta ja lialta. Matkailuautojen suojapeitteemme on valmistettu hengittävästä materiaalista, joka varmistaa, ettei matkailuautoosi muodostu kondenssivettä, joka voi aiheuttaa homehtumista. 

Meiltä löytyy hetkellä kaksi eri tuotemerkkiä Fiamma ja Travellife. Molemmat ovat erittäin laadukkaita, joten sinun tarvitsee vain päättää, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi. Jos matkailuautosi on suojattu talveksi niin, ettei sinun tarvitse käydä autossa ennen seuraavan leirintäkauden alkua, hieman edullisempi Travellifen suojapeite voi olla hyvä valinta. Jos maksat hieman enemmän Fiamma Premium -suojapeitteestä, saat peitteen jossa, on kätevät vetoketjut. Niiden avulla voit talven aikana käydä helposti matkailuautossa, jos haluat hakea sieltä jotakin, ja peittää auton sen jälkeen taas nopeasti uudelleen.

Kun poistat matkailuauton suojapeitteen kauden alussa, on edessä paljon helpompi pesu-urakka. Tutustu myös puhdistusaineisiimme.   
 

Matkailuauton verhot ja ilmastointilaitteet

Kun yövyt matkailuautossasi, on mukavaa, kun voit sulkea luonnonvalon pois ja luoda ajoneuvoon hieman yksityisyyttä. Joskus taas yöpyminen tapahtuu tavallisten leirintäalueiden ulkopuolella, missä luonnon kasvillisuus takaa yksityisuuden. Tutustu siksi myös etu- ja sivuikkunoihin tarkoitettujen verhojen valikoimaamme. Pimennysvaikutus on toki tarpeen, mutta verhojen avulla säätelet myös matkailuauton sisäilmastoa heijastamalla pois auringonvaloa.

Jos vietät lomasi mieluummin lämpimämmässä ilmastossa tai huomaat, että Suomen kesät voivat tehdä matkailuautosi sisäilmastosta haastavan, kannattaa harkita kattotuulettimen asentamista tai mennä askeleen pidemmälle ja varustaa ajoneuvosi ilmastointilaitteella. Lue kunkin tuotteen tuoteseloste ja valitse, mikä niistä tuo mielestäsi suurimman hyödyn sinulle ja perheellesi.  

Kattoluukut ja huoltoluukut

Ehkäpä matkailuautosi kattoluukku vaatii vaihtamista. Mikäli näin on, olet tullut oikealle sivustolle, sillä meillä ScandiHills.fi-verkkokaupassa on laaja valikoima, josta löydät varmasti matkailuautoosi ja tarpeisiisi sopivan kattoluukun. Monet kattoluukut on varustettu rullaverholla tai kaihtimilla sekä hyttysverkolla, joten voit jättää kattoluukun auki ilman, että sinun tarvitsee huolehtia hyttysistä ja muista lentävistä hyönteisistä.

Löydät myös erilaisia Thetford-huoltoluukkuja, jotka voit asentaa matkailuautoosi. Kaiken kaikkiaan meillä on monia erilaisia varaosia, jotka voivat olla hyödyksi sinulle matkailuauton omistajana.

Matkailuauton tukijalat ja tasauskiilat  

Kun saavut vihdoin perille ja pääset nauttimaan leirintäelämästä valitsemassasi kohteessa, haluat todennäköisesti, että matkailuautosi seisoo vakaasti ja suorassa riippumatta siitä, millaiselle alustalle se on parkkeerattu. Voit varmistaa tämän, kun sinulla on tarvittavat tasauskiilat ja tukijalat. Valinnanvaraa on paljon, joten jälleen kerran joudut tekemään valinnan.

Tukijalat voidaan asentaa eteen ja/tai taakse, jolloin voit käyttää tunkkausmenetelmää matkailuauton vakauttamiseksi ja epätasaisen alustan tasoittamiseksi.

Kun matkailuautosi seisoo kuten sen pitääkin, voit rentoutua ja nauttia lomasta. Jos haluat luoda oman yksityisen alueen matkailuautosi ympärille, tutustu valikoimaamme tuulisuojia. Ehkä on hyvä idea pakata sellainen mukaan matkatavaroihin.