• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Pressut

Pressu on tarkoitettu peräkärryn tai muun kuljetusajoneuvon peittämiseen tai muuhun peittotarkoitukseen ulkona. Se on kuitenkin osoittautunut loistavaksi materiaaliksi erilaisen telttojen alustana. Pressua voidaan käyttää joko suoraan telttamaton alla tai alimmaiseksi asetettavan Ground Coverin päällä ennen telttamaton levittämistä. Täältä löydät erikokoisia pressuja. 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Peitto

Pressuissa on suuria eroja. Pressu ei ole pelkkä pressu, vaan siinä käytetyissä materiaaleissa on eroja. Kun kyseessä on retkipressut, on myös niiden muotoilussa ja suunnittelussa eroja. On siis väliä, minkä pressun valitset. Monet suuret varustevalmistajat valmistavat myös omia pressujaan, jotka sopivat valmistamiin omiin järjestelmiin ja tuotteisiin. Nämä pressut saattavat olla hieman kalliimpia kuin tavalliset, mutta esimerkiksi Isabellan pressujen suunnittelu ja muotoilu sopivat Isabellan muuhun ilmeeseen. Voit myös odottaa tiettyä laatua, kun ostat esimerkiksi Isabellan tuotteita.

Pressujen muotoilussa on useita seikkoja, jotka on syytä ottaa huomioon. Sillä on merkitystä, miten pressun silmukat on tehty. Jos haluat venyttää pressun tiukaksi neljästä kulmastaan, on hyvä idea valita pressu, jossa on kulmavahvistukset. Jos valitset pressun, jossa on silmukat sivuilla, on harvoin tarpeen venyttää sitä aivan yhtä tiukaksi.

Tärkeä peruste pressun valintaan on etuteltan vedenpitävyys – ei pelkästään yläpuolelta, vaan myös alhaalta. Jos sataa paljon, voi vettä virrata etuteltan sisälle, mikä ei ole hyvä asia. Teltan alle levitetty pressu auttaa pitämään vettä poissa. Jos olet huolissasi siitä, riittääkö tavallinen pressu pitämään etuteltan kuivana, tutustu vesistopparilla varustettuihin pressuihimme. Stoppari on pressun reunoilla kulkeva korotettu tyynyreunus, joka pitää sadeveden poissa pressun päältä. Vesistopparireunalla varustetun pressun avulla voit olla varma, että jalkasi pysyvät kuivina myös rankkasateella. Kesäsää Suomessa on usein myös hyvä. Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja kaunista säätä riittää läpi koko kauden, mutta aina tulee myös sadepäiviä. Toisinaan, vaikkakin harvemmin, sattuu myös kaatosateita, jolloin sadevesi voi tulvia. Tätä silmällä pitäen suosittelemme, että hankit ja käytät teltassa pressua. Se on hyvä lisävarmuusvaruste. Jos matkustat asuntovaunusi kanssa seudulle, missä esiintyy enemmän rankkasateita, on hyvä ajatus hankkia pressu sadevettä eristävällä lisäkerroksella. Jos olet matkalla vain tavallisen pressun kanssa ja tulee kova kaatosade, voit taittaa pressun reunat ylös tappien avulla varmistaaksesi, että vesi pysyy teltan ulkopuolella. Tätä varten on olemassa pieniä klipsejä, jotka helpottavat reunojen kiinnittämistä.