• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Retkipöydät

Hyvä retkipöytä on välttämätön, kun perhe kokoontuu yhteen lomalla. Me ScandiHillsissä olemme valinneet valikoiman erityyppisiä, erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja retkipöytiä, jotka kaikki ovat hintaansa nähden laadukkaita. Ei ole epäilystäkään, etteikö retkipöydällä olisi erittäin tärkeä rooli, kun lomailet perheesi kanssa. Siksi ei kannata tinkiä, kun ostat leirintävarusteita.

Tutustu laajaan valikoimaan retkipöytiä tässä kategoriassa. Löydät varmasti etsimäsi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Retkipöytä on tärkeä kokoontumispaikka

Kun on lounaan tai päivällisen aika, kokoonnumme yhteen. Kokoonnumme usein juuri ruokapöydän ääreen. Se on tärkeä kiintopiste muuten niin ohikiitävässä ajassa. Pöydän äärellä suunnittelemme tulevaa päivää tai keskustelemme kuluneen päivän kuulumisista. Sama pätee myös leirintälomalla. Me Scandihills Camping & Outdoorissa tiedämme, miten tärkeää on, että leirintäalueella on mukana tukeva retkipöytä, jossa on tilaa kaikille. Siksi tarjoamme laajan valikoiman erityyppisiä, erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja retkipöytiä.

Valitse oikea retkipöytä

Hyvä retkipöytä valitaan tarpeisiisi sopivaksi. Tarpeesi vaihtelevat sen mukaan, kuinka monta ihmistä matkallasi on mukana. Siksi me ScandiHills Camping & Outdoor -verkkokaupassa pidämme huolta siitä, että löydämme tuotteita, jotka täyttävät useimpien ihmisten erilaiset tarpeet. Siksi löydät täältä laajan valikoiman erilaisia retkipöytiä. Ne on jaettu neljään eri kategoriaan. Yhteistä kaikille retkipöydille on, että ne ovat toimivia ja laadukkaita. Jos sinulla on perhe ja tarvitsee retkipöydän, suosittelemme tutustumaan pöytiin kategoriassa retkipöydät 4–6 hengelle. Siitä löydät esimerkiksi retkipöydän, jossa on alumiinirunko. Pöydän säädettävät jalat voidaan taittaa tai irrottaa, joten pöytä vie hyvin vähän tilaa, kun sitä ei käytetä. Pöytälevy on valmistettu muovista, ja sen koko on 100 cm x 60 cm, joten sen ympärille mahtuu helposti istumaan koko perhe. Kategoriasta retkipöydät 1–2 hengelle löytyy 12 erilaista pöytää, jotka kaikki sopivat pieneen tilaan. Meillä on esimerkiksi useita malleja tunnetulta retkikalustemerkiltä Crespo, mukaan lukien Crespo Folding Table, joka on erityisen suosittu matkailuautojen omistajien keskuudessa. Pöytälevy kestää sekä vettä että kuumuutta ja se on myös kulutusta kestävä.

Pienet retkipöydät

Tutustu valikoimaamme pieniä retkipöytiä, joita voi käyttää sivupöytänä, TV-pöytänä, juomapöytänä tai vain kirjan tai lehden laskemiseen. Täältä löydät myös maapiikillä varustetun pöydän, joka on erittäin kätevä retkellä rannalle tai leirintäalueella, koska piikin avulla voit helposti sijoittaa pöydän ihan vierellesi. Piknik-pöytäryhmämme on myös erittäin suosittu. Sen voit säilyttää yhdessä paketissa, sillä tuolit tai jakkarat pakataan pöydän kanssa, jolloin koko setti vie mahdollisimman vähän tilaa..

Turvallinen ostospaikka

Jos tarvitset uutta retkipöytää perheen keskipisteeksi, ScandiHills Camping & Outdoor tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja. Haluamme tarjota laajan valikoiman, jotta kaikki asiakkaamme löytävät tarpeitaan vastaavan pöydän. Tarjoamme kuitenkin vain tuotteita, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä, sillä autamme mielellämme sinua löytämään etsimäsi. Meillä sinä asiakkaana olet kaiken keskiössä. Siksi olemme myös verkkokauppa, joka takaa sinulle turvallisen verkkokauppakokemuksen. Älä siis epäröi tilata tuotteitamme verkossa. Heti kun saamme tilauksen sinulta, käsittelemme sen mahdollisimman nopeasti. Tilaa nyt, niin pääset pian käyttämään uutta ScandiHills Camping & Outdoor -tuotettasi. Odotamme innolla yhteydenottoasi!