• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Vesi

Vesi on tärkeää retkeillessä. Olipa sitten kyseessä sitten raikasvesi tai harmaavesi, on sinun tiedettävä, miten sitä käsitellään ja säilytetään, kun olet liikkeellä teltan tai asuntovaunun kanssa. Täältä löydät muoviskanisterit juomavedelle,harmaavesikerääjät, letkut, hanat, vesipumput, vedensuodattimet, sekä tuotteet raikkaan juomaveden säilyttämiseen, puhdistamiseen ja neutralointiin sekä paljon muuta.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Vesi

Meillä ScandiHills.fi-verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia vesitarvikkeita. Meiltä löytyvät vedenlämmittimet, vesipumput, lavuaarit ja altaat, hanat ja sekoittimet, suihkut, vesiletkut, vedensuodattimet, vedenpuhdistimet, raikasvesisäiliöi, vesikanisterit, pakkasvahdit, desinfiointiaineet ja vesikannut. Aina kun tarvitset juoksevaa vettä, löydät meiltä laitteet ja asiantuntemusta aiheesta. Ota meihin yhteyttä, jos olet epävarma siitä, millaisen vesiratkaisun tarvitset. Olemme ylpeä jälleenmyyjä seuraaville tuotteille RK Reich, Relags, Ranger, Comet, Carbest, Isabella, Fiamma, Lilie, Sea To Summit ja Bo-Camp, joten meiltä löytyy jokaiselle jotakin.

Remontti asuntovaunussa – saat sellaisen vesijärjestelmän kuin haluat  

Jos olet kunnostamassa asuntovaunua tai -autoa, kannattaa sinun tutustua valikoimaamme. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset juoksevan veden saamiseksi sekä keittiöön että wc-tilaan.

Jos asuntovaunun tai -auton keittiö kaipaa uusimista, tutustu valikoimaan tiskialtaita. Keittiön tiskiallas on helppo asentaa työtasoon. Jos valitset kannellisen tiskialtaan, saat fiksun ratkaisun, jossa voit edelleen käyttää koko työtasoa. Näin minimoit hukkatilan. Kun olet valinnut keittiön tiskialtaan, on sinun ostettava pohjaventtiili, joka sopii tiskialtaan reiän halkaisijaan. Pohjaventtiilin tuotesivulta on tiedot halkaisijasta, jonka avulla tiedät, minkäkokoisen viemäriletkun tarvitset, jotta voit kytkeä tiskialtaan harmaavesijärjestelmään. Viemäriletkun voit ostaa tietysti myös meiltä. Meiltä löytyy saksalainen Reichin harmaavesijärjestelmä, jossa kaikki osat on valmistettu uskomattoman tarkasti niin, että jokainen osa sopii täydellisesti yhteen. Järjestelmässä on laaja valikoima erilaisia osia, joiden avulla voit tehdä juuri sopivan järjestelmän asuntovaunuusi. Jätevesijärjestelmä päättyy jätevesisäiliöön. Meillä on laaja valikoima jätevesisäiliöitä, joiden koot vaihtelevat 15 litrasta aina 126 litraan asti. Joten kysymys on vain siitä, kuinka paljon tilaa haluat käyttää säiliölle asuntovaunussasi.

Toinen keittiön tiskialtaaseen kuuluva osa on hana. Meillä on laaja valikoima hanoja. Voit valita joko kylmävesihanan tai sekoittajalla varustetun hanan. Yhteistä kaikille asuntovaunuihin tarkoitetuille hanoille on, että niissä on sisäänrakennettu sähkökytkin. Tämän kytkimen avulla voit kytkeä hanan sähköisesti pumppuun, joka tuottaa vedenpaineen. Hanat toimivat siten, että kun kytket veden päälle, kytket samalla myös pumpun päälle. Kylmävesihanojen etuna on, että ne on helppo asentaa. Poraa sopivan kokoinen reikä keittiön tiskialtaan työtasoon ja varmista, että voit kiinnittää hanan tähän. Valitsemasi hanan tuotesivulta näet tiedon, kuinka suuri reikä sinun tulee porata. Ennen kuin kiinnität hanan, on sinun vedettävä vesiletku ja johdot reikään asti. Voi olla helpompaa, että vedät johdot ja letkut reiän läpi, jolloin voit liittää hanan paremmin asuntovaunun ahtaassa ja pienessä tilassa. Liitä hana ensin painevesiletkuun. Kytke sitten johto pumppuun ja lopuksi akkuun. Tämän jälkeen voit ruuvata hanan kiinni pöytätasoon ja nauttia juoksevasta vedestä asuntovaunussasi.

Meillä ScandiHills.fi-verkkokaupassa on laaja valikoima sekoittajia. Sekoittajalla varustetun hanan etuna on, että niissä on yksi tulo kuumalle vedelle ja yksi kylmälle vedelle sekä osa, joka sekoittaa kylmän ja kuuman veden, jolloin voit säätää veden lämpötilaa tarkasti. Lämpimän veden käyttömahdollisuus tiskaamiseen, pesualtaiden pesemiseen ja moneen muuhun tarpeeseen parantaa asuntoautosi viihtyisyyttä huomattavasti. Kun asennat sekoittajan, toimii se samalla tavalla kuin kylmävesihana, mutta siinä on lisäksi kuumavesiliitäntä. Vedenpaineen tuottamisessa on eroa. Kylmävesihanan kanssa voit käyttää uppopumppua, joka on kytketty hanassa olevaan kytkimeen. Jos valitset tämän ratkaisun, pumppu kytkeytyy päälle samalla, kun kytket veden päälle. Voit käyttää myös painevesipumppua. Se toimii siten, että vesijärjestelmässä on jatkuva paine. Kun asennat sekoitushanan, on tavallinen ratkaisu käyttää painevesipumppua kuumaa vettä varten. ScandiHills.fi suosittelee Uniquick-putkijärjestelmää sekä kylmän että lämpimän veden putkistoksi. Uniquick sisältää kaikki osat, joita tarvitset putkien ja letkujen vetämiseen kätevästi asuntovaunun läpi.
Lämmin vesi asuntovaunussasi on ylellisyys, mutta se ei tule sinne itsestään. Lämpimän veden asentamisessa tarvitaan myös vedenlämmitin. Veden lämmittämiseen on kaksi vaihtoehtoa: sähköllä tai kaasulla toimiva vedenlämmitin. Jos käyt leirintäalueilla, joissa on varmasti aina sähköverkko, suosittelemme sähköllä toimivaa Truma-vedenlämmitintä. Kun sähköllä toimiva vedenlämmitin on asennettu, sen huolto on vähäistä. Jos leiriydyt useimmiten leirintäalueilla, joissa on 230 V:n jännite, mutta lähdet silloin tällöin retkelle alkeellisempaan ympäristöön, on oikea valinta hybridivesivaraaja. Tällöin sinulla on edelleen sähköisen vedenlämmittimen edut, mutta mahdollisuus saada lämmintä vettä myös alkeellisemmissa olosuhteissa. Jos haluat, että asuntovaunusi toimii itsenäisemmin ilman sähköverkkoon kytkemistä, tutustu kaasulla toimivien vedenlämmittimien valikoimaamme. ScandiHills.fi suosittelee jälleen kerran Truma-lämmitintä, sillä sen kaasulla toimivissa vedenlämmittimissä on hyvä teho ja ne lämmittävät vesisäiliön nopeasti.

Kaasulla toimivien vedenlämmittimien alta löydät myös valikoiman ulkokäyttöön tarkoitettuja vedenlämmittimiä. Ne ovat kaikki kannettavia, ja niiden avulla saat mukanasi mukavan lämmintä vettä niin pyykinpesua kuin suihkua varten kaikkialle, missä ikinä liikutkin ulkona luonnossa. Kaikki kaasulla toimivat vedenlämmittimet käyttävät grilleistä tuttua pullokaasua.
Jos olet remontoimassa asuntovaunusi suihkua, löydät meillä kaiken tarvitsemasi. Tutustu valikoimaamme kylpyhuoneeseen suunniteltuja lavuaareja. Pesualtaat ovat kooltaan hyvin pieniä ja siksi ne vievät mahdollisimman vähän tilaa. Katso edeltä, miten pesuallas asennetaan. Kylpyhuoneeseen on meillä tarjolla valikoima suihkuja. ScandiHills.fi suosittelee, että asennat sekoittajalla varustetun hanan, johon on kytketty sekä kuuma että kylmä vesi. Sen avulla otat juuri sellaisen suihkun kuin haluat. Kun valitset suihkupäätä, kiinnitä huomiota siihen, kuuluuko siihen myös letku. 
Kun etsit uutta hanaa tai sekoittajaa, on tärkeää, että tarkistat painevesipumppusi tuottaman vedenpaineen ja vertaat sitä paineeseen, jonka hanasi tai sekoittajasi kestää. Valitsemasi hanan tai sekoittajan tuotesivulla on ilmoitettu tuotteen kestämä paine. Jos kytketty paine on korkeampi kuin ilmoitettu paineen kestokyky, on vaarana, että sekoittaja rikkoutuu. Jos olet epävarma siitä, miten jokin asennetaan tai miten sitä käytetään, ota meihin yhteyttä. Neuvomme mielellämme sinua tuotteidemme käytössä.

Mahdollisimman helppoa huoltaa

Puhdas juomavesi on ensisijaisen tärkeää riippumatta siitä, telttailetko kotimaassa vai reissaatko asuntovaunusi kanssa ulkomailla. Meillä ScandiHills.fi-verkkokaupassa on valikoima tuotteita, jotka auttavat sinua pitämään raikasvesivesisäiliösi ja -järjestelmäsi puhtaana, jotta voit nauttia lomastasi vailla huolta veden laadusta.
Raikasvesisäiliöiden ja -järjestelmien perushuoltoon tarvitset erityistä vesisäiliön puhdistusainetta. Järjestelmä on tarpeellista pestä ja huuhdella vähintään kerran vuodessa. Järjestelmä on syytä puhdistaa siksi, koska järjestelmässä olevaa raikasta vettä ei jäähdytetä. Sen vuoksi veden lämpötila kohoaa helposti 20 asteeseen, jolloin vedestä tulee levien ja bakteerien kasvualustaa. Säiliön ja letkujen puhdistustarve vaihtelee sen mukaan, kuinka suuri vesisäiliösi on, kuinka kuuma säätila on ja kuinka usein vettä vaihdetaan. Me neuvomme mielellämme sinua ostamasi erityistuotteen käytössä.
Jos olet tilanteessa, jossa sinun on jätettävä juomavettä raikasvesisäiliöön pidemmäksi aikaa, voit käyttää vedensäilytystabletteja. Ne estävät levien ja bakteerien kasvun, jolloin voit jättää veden säiliöön kuukausien ajaksi ja sitä on silti edelleen turvallista juoda. 

Jos matkustat ulkomaille ja olet epävarma juomaveden laadusta, tarjoamme erilaisia tapoja veden puhdistamiseen. Voit valita veden kemiallisen puhdistuksen. Voit käyttää vedenpuhdistustabletteja, jotka poistavat bakteerit ja virukset, jolloin vettä on turvallista juoda. Näitä tabletteja tulee käyttää vain kirkkaaseen veteen. Varmistaaksesi, että sinulla on saatavilla kirkasta vettä, tulee sinun hankkia suodatin, joka suodattaa vedestä hiukkaset ja muut epäpuhtaudet. Näin varmistat, että vesi on puhdistettu. Jos käytät suurempia vesimääriä, suosittelemme suodattimella varustetun pumpun hankkimista. Tällaisella ratkaisulla voit käsitellä suuria vesimääriä vaivattomasti. Jos matkustat alueella, jossa juomavesi käsitellään kloorilla, suosittelemme kloorinestoaineen hankkimista. Kloorinestoaine poistaa kloorin maun, jolloin voit nauttia vedestä, teestä ja kahvista ilman häiritsevää kloorin makua.
Jos olet vaeltamassa tai reppureissaamassa, valikoimamme vedensuodattimet voivat auttaa sinua selviytymään lomastasi ilman vatsavaivoja. Tutustu myös valikoimaamme ulkosuihkuja, jotka voit pakata pieneen tilaan reppuusi. Kannettava ulkosuihku mahdollistaa mukavan, auringon lämmittämän suihkun upeassa ulkoilmassa.

Minitalo

Minitalo, mikroasuminen, downsizing, tiny house, small living. Kutsuitpa tätä liikettä miksi tahansa, on se nousussa kaikkialla. Pienesti rakentamisesta on tullut muotia. On monia syitä valita minitalo elämäntyyliksi. Jo pelkästään pienemmästä talosta huolehtiminen voi olla helpompaa. Minitalo on myös hyvää taloudenpitoa. Jotkut valitsevat minitalon ympäristösyistä ja kestävyysnäkökulmasta. Oletko kiinnostunut minitaloelämäntyylistä ja haluat löytää sinulle sopivat sähkö-, kaasu- ja vesiratkaisut? Tutustu meidän valikoimaamme. Meillä ScandiHills.fi-verkkokaupassa on laaja valikoima vesijärjestelmään kuuluvia laitteita ja tarvikkeita. Koko valikoimamme tuotteet on suunniteltu niin, että ne ovat kevyitä ja vievät mahdollisimman vähän tilaa. Niinpä asuntovaunua varten tehty ratkaisu sopii usein myös minitaloon. Löydät ratkaisut, jotka sopivat juuri sinne, minne ikinä aiotkin minitalosi sijoittaa. Jos se tulee siirtolapuutarhapalstalla, jossa on sähkö- ja vesiliittymät, löydät meiltä suuren valikoiman vedenlämmittimiä, altaita ja hanoja, jotka sopivat pieneen tilaan. Jos unelmasi on rakentaa minitalo metsään alkeellisempiin olosuhteisiin, löydät valikoimastamme monia itsenäisiä ratkaisuja, jotka toimivat sekä sähköllä että kaasulla. Me ScandiHills.fi-verkkokaupassa suosittelemme tutustumaan vesilaitteiden lisäksi myös kaasu- ja kylmälaitteidemme valikoimaan, jos olet kiinnostunut minitaloratkaisuista. Jos olet epävarma siitä, voisiko jokin tuote soveltua minitaloon, ota meihin yhteyttä. Annamme mielellämme sinulle neuvoja koskien tuotteitamme.