• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Pöytäkeittimet liekinvarmistimella

Liekinvarmistimella varustetut pöytäkeittimet on hyväksytty käytettäväksi sisätiloissa.

Sisäänrakennettu liekinvarmistin varmistaa, että kaasun syöttö katkeaa muutaman sekunnin kuluttua, jos liekki sammuu vahingossa.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Pöytäkeittimet kaasulla ja liekinvarmistimella

Etsitkö kaasukeitintä puutarhaasi tai asuntovaunuusi? Tutustu liekinvarmistimella varustettujen pöytäkeittimien valikoimaamme. Keittimissä on sisäänrakennettu järjestelmä, joka sulkee kaasun syötön automaattisesti, jos liekki sammuu. Sen ansiosta voit käyttää keitintä sisätiloissa. Liekinvarmistimen tarjoama turvallisuus tekee sillä varustetuista pöytäkeittimistä erittäin suosittuja. Liekinvarmistimella varustetut pöytäkeittimemme on suunniteltu siten, että voit helposti viedä keittimen myös ulos ja käyttää sitä osana ulkokeittiötäsi. Tämä antaa sinulle enemmän joustavuutta, jota et saa silloin, jos ostat ilman liekinvarmistinta olevan pöytäkeittimen.

Valikoimassamme on kaksi suurta kaasukeitinmerkkiä: Foker ja Parker. Valkoisessa Parkerissa on näyttävä design, joka sopii hyvin useimpien asuntovaunujen muotoiluun. Kaikissa keittimissä on kaunis ja kova emalipinta, joka on helppo puhdistaa ja huoltaa. Niissä on myös kansi, jonka ansiosta liesi on helppo pakata pois, kun sitä ei käytetä. Jos liesi on esillä, on myös kätevää, että kansi voidaan sulkea, kun liesi ei ole käytössä. Myös Fokerin muotoilu erittäin hienoa, mutta vaihtelun vuoksi mustaa ja minimalistisempaa designia. Keittimet on valmistettu valuraudasta, joka maalattu vahvan ja kauniin pinnan aikaansaamiseksi. Fokerin etuna on portaaton liekin säätö, jonka avulla voit säätää liekin juuri haluamallesi teholle. Sekä Parker että Foker valmistavat korkealaatuisia tuotteita. Voit valita yhdestä neljään poltinta tarpeidesi mukaan. Kaikki pöytäkeittimemme toimitetaan ilman kaasuletkua ja kaasunsäädintä. Parker-keittimien mukana toimitetaan letkuliitin. Foker toimitetaan ilman letkuliitintä. Kaikki pöytäkeittimemme toimivat tavallisella pullokaasulla ja ne kytketään 29/30 mbarin kaasuun. Haluatko käyttää keitintä etuteltassa? Tutustu kauniisiin retkikeittiötasoihimme. Jos et ole varma, mikä kaasukeitin sopii parhaiten tarpeisiisi, ota meihin yhteyttä, niin keskustelemme kanssasi siitä, mikä sopii sinulle parhaiten.