• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Sääasemat

Meillä ScandiHills Camping & Outdoorissa on laajan valikoima TFA-sääasemia. Löydät sääaseman, jossa on langaton verkkoyhteys sekä muita malleja, joissa on ulkolämpömittari, sademittari, tuulimittari ja paljon muuta.

Oletko hukannut sääasemasi käyttöohjeen? Meiltä löydät laajan valikoiman käyttöohjeita esimerkiksi Rosenborgin ja TFA Dostmanin sääasemille. 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Langaton sääasema

Pohjoismaissa sää on hyvin vaihtelevaa. Aamun pilvetön taivas ja kirkas auringonpaiste voi helposti muuttua kaatosateeksi iltapäivällä. Tämän vuoksi on vaikeaa suunnitella mitään sään mukaan, sillä koskaan ei voi täysin ennustaa, millainen sää tiettynä päivänä on. Me kaikki myös tunnemme television meteorologit, jotka lupaavat ensi viikoksi auringonpaistetta ja kesää, mutta kun päivä koittaa, ennuste onkin yhtäkkiä muuttunut ja joudumme tuijottamaan sadetta. Laadukkaalla sääasemalla voidaan ennustaa säätä paikallisesti tai alueellisesti kohtuullisen tarkasti, mallista riippuen.

Meillä on suurin valikoima TFA Dostmann-sääasemia. Langattoman sääaseman voit sijoittaa helposti mihin haluat, riippumatta siitä, onko lähellä pistorasiaa.

Sääasema sade- ja tuulimittarilla

Sademittarilla varustettu sääasema antaa sinulle tietoa siitä, onko esimerkiksi puutarhan kasveja tarpeen kastella tai voiko illanistujaiset viettää terassilla ilman vaaraa kastumisesta. Jos olet utelias ja kiinnostunut tuulesta ja säästä, hyödyt suuresti sademittarilla varustetusta sääasemasta.

Tuulimittarilla varustetusta sääasemasta voi olla hyötyä, jos sinulla on kovalle tuulelle herkkä ajoneuvo, kuten asuntovaunu, tai jos haluat tietää, pitäisikö puutarhan trampoliinin suojata myrskyltä.

Sääasema langattomalla verkkoyhteydellä

Jos haluat hieman teknisemmän sääaseman, jonka tiedot ovat helposti saatavilla verkon kautta, Wi-Fi-sääasema on oikea valinta. Suosituimpiin langattomalla verkkoyhteydellä varustettuihin sääasemiin kuuluu TFA Spring Breeze. Se on ylivoimainen sääasema, joka ei pihistele datan määrässä. Tutustu myös Wi-Fi Weather Hub -peruspakettiin, jota voit laajentaa tarpeen mukaan.

Valitse oikea sääasema

Ennen kuin ostat sääaseman, on sinun ensin ratkaistava, mitä tarvitset. Jos haluat vain nähdä sisä- ja ulkolämpötilan, sääaseman ei tarvitse olla kovinkaan monimutkainen. Jos tarvitset sääaseman, jossa on sademittari, tuulimittari ja muita älykkäitä ominaisuuksia, tarvitset kehittyneemmän mallin. Meillä ScandiHills Camping & Outdoorissa on monia vaihtoehtoja. Löydät sääasemia, joita voit pitää työpöydälläsi edessäsi, mutta myös sellaisia, jotka voit ripustaa keittiön seinälle, josta voit aina seurata säätä. Jos sinulle on tärkeää hankkia paras tarpeisiisi sopiva sääasema, voit löytää erilaisia sääasematestejä verkosta ja selvittää niiden avulla, mikä on sinulle paras ratkaisu. Muista, että sinulla on aina 14 päivän palautussoikeus ostoksillesi. Jos harkitset sääaseman antamista lahjaksi, voit olla varma, että sen voi tarvittaessa palauttaa helposti 14 päivän kuluessa.