• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Retkiastiat, eväsrasiat ja retkimukit

Muovisia astioita voidaan käyttää lukemattomissa paikoissa ja tarkoituksissa. Esimerkiksi matkalla, vaelluksella, retkellä, telttaillessa, kalastaessa, lounaseväiden pakkaamiseen tai ruokien säilytykseen. Valmistajat panostavat voimakkaasti siihen, että tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja erittäin kestäviä. Löydä muoviastiat tarpeisiisi täältä tästä kategoriasta.

Jos pidät enemmän teräsastioista kuin muovista, ovat Stanley-tuotteet sinulle oikea valinta. Katso esimerkiksi tilava Stanley-lounasrasia, johon mahtuu lounaan lisäksi 0,75 litran Stanley-termospullo. Tutustu myös retkikäyttöön tarkoitettujen termospullojen ja tarvikkeiden valikoimaan.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Muoviset eväsrasiat ja astiastot

Kuten edellä on mainittu, muoviset astiastot ja eväsrasiat ovat erittäin käytännöllisiä reppuretkellä. Yksi johtavista tuotemerkeistä on Light My Fire, jolle on ominaista, että kaikki sen tuotteet valmistetaan luontoa ja ympäristöä kunnioittaen. Erilaiset Light My Fire -eväsrasiat, -lounasrasiat, -retkimukit jne. on kaikki valmistettu biomuovista ja kierrätettävistä materiaaleista. Sama pätee uudelleenkäytettäviin pilleihin. Voit ottaa retkiruokailuvälineesi mukaan hyvällä omallatunnolla tietäen, että niiden valmistus ei ole vaikuttanut rakastamasi luonnon tuhoamiseen.

Toisessa ääripäässä on yksinkertainen ja edullinen taittomuki, jota monet partiolaiset kantavat vyöllään, tai Arny-muki. Jos haluat jotain hieman eksklusiivisempaa, tutustu käytännölliseen Robens Leaf Meal Kit Oceaniin -sarjaan, joka sisältää lautasen, ruokailuvälineet, mukin ja leikkuulaudan yhdessä setissä.

Stanley-termospullot ja -eväsrasiat

Repussa on tiettyjä rajoituksia painon ja tilan suhteen, mutta jos olet lähdössä luontoon jollakin muulla välineellä kuin jalkapatikassa, saattavat Stanleyn lounaslaatikot ja termospullot kiinnostaa sinua. Esimerkiksi Stanleyn ruokatermos pitää ruoan kuumana jopa 15 tuntia tai kylmänä jopa 18 tuntia, joten ruokatermos on täydellinen kumppani metsästys- tai kalastusretkille. Termospullon mukana tulee haarukka, joten sinulla on kaikki mitä tarvitset hyvää ateriaa varten. Ehkäpä hyvä termosmuki olisi myös mukava ottaa mukaan retkelle luontoon. Katso valikoimamme Stanleyn termosmukeja täältä.