• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Laattalattia etutelttaan

Lattialaatat on sopivat kausipaikalla viihtyvälle karavaanarille. Pohjoismaissa on hyvin tavallista, että monet karavaanarit viettävät samalla leirintäalueella koko kauden. Toiset viettävät joko kevään tai syksyn kausipaikalla, ja vakiopaikalla ollessaan he yleensä panostavat hankkimiensa leirintävarusteiden mukavuuteen. Yksi näistä varusteista on etuteltan kiinteä lattia. Tässä tarkoituksessa muoviset lattialaatat ovat suosittu vaihtoehto telttamatolle. Laatat voidaan asentaa kauden alussa ja ottaa ylös sekä irrottaa toisistaan kauden päätteeksi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Laattalattia etutelttaan

Ajattelitko pitää asuntovaunusi kausipaikalla muutaman kuukauden kaudesta? Silloin kannattaa harkita laattalattian hankkimista etutelttaan. Etuteltan laattalattialla on useita etuja. Se on kiinteä, jolloin lattiasta tulee tasaisempi. Se saa lattian tuntumaan enemmän kodinomaiselta tavalliselta lattialta. Monet pitävät tästä, koska se tekee kaikesta hieman vakaampaa. Etuteltan lattian asentaminen on helppoa. Jokainen laatta on tehty sopimaan viereiseen laattaan ja laatat napsahtavat helposti yhteen. Koko etuteltan laatoittaminen ei vaadi paljon työtä. Kun on aika ottaa laatat pois paikoiltaan, sekään ei ole suuri työ. Siksi monet valitsevat Isabella-lattialaattojen asentamisen silloin, kun asuntovaunu on kausipaikallaan. Voit itse asiassa ottaa lattian mukaasi, kun lähdet asuntovaunullasi lomalle. Kannattaa vain muistaa, että laatat vievät paljon tilaa, kun ne pakataan pois.

Oletko huolissasi siitä, että laattojen väliin kertyy kosteutta? Silloin voit laittaa pressun lattian alle. Haluatko pehmeämmän pinnan lattiaan? Tällöin voit asettaa Isofoil-alustan pressun päälle. Voit myös laittaa lattialle maton, jos haluat varmistaa, ettei kylmä pääse jalkoihisi. Laattojen koot näet tuotesivultamme. Niistä valmistetaan yleensä kokoja, jotka sopivat yleisimmin käytettyihin etutelttoihin. Etuteltan lattia voi olla hyvä paikka käyttää hieman rahaa. Se on yksi niistä asioista, jonka hankkimalla voit käyttää asuntovaunuasi pitempään kauden alussa ja lopussa. Asuntovaunu ei ole halpa hankinta, joten kannattaa löytää ratkaisuja, joiden avulla voit käyttää sitä aina kun haluat. Eristäminen ja lämmitys ovat tässä yhteydessä tärkeitä tekijöitä. Eihän viikonlopun viettäminen asuntovaunussa ole kovin hauskaa, jos etuteltassa on kylmä. Meillä on kaikki mitä tarvitset pitämään etutelttasi lämpimänä. Olipa kyse sitten lämmityksestä, eristämisestä tai matoista. Etuteltan lattialaattojen yleisimmät mitat ovat 50 x 50 cm. Jos haluat muuntaa sen neliömetreiksi, tarvitset neljä laattaa neliömetriä kohden. Myymme laatat yksitellen. Onko sinulla kysyttävää lattiapinnoitteistamme ja alustoistamme? Soita tai lähetä meille sähköpostia.