• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Matkailuauton peitteet

Tästä kategoriasta löydät valikoimamme matkailuautojen suojapeitteitä. Peite on hyvä idea, jos aiot jättää matkailuautosi talveksi ulos seisomaan – se on paras tapa suojata auto lialta ja leväkasvustolta. Huolehdi matkailuautosi kunnosta ja suojaa se peitteellä, näin helpotat seuraavan kauden alkua.

Tutustu alla olevaan valikoimaan matkailuauton peitteitä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Matkailuauton peite – miksi vaivautua hankkimaan?

Kun olet sijoittanut matkailuautoon, on tärkeää pitää se hyvässä kunnossa, jotta voit nauttia siitä vuosia. Tehokas tapa suojata matkailuautosi on käyttää matkailuauton peitettä, kun auto on pysäköitynä pitkiä aikoja.

Matkailuauton suojapeite auttaa ehkäisemään ajoneuvon vahingoittumista auringonvalon vaikutuksesta sekä suojaamaan naarmuilta ja kolhuilta, jotka syntyvät oksien tai muiden esineiden hankauksesta. Peite suojaa myös pölyltä ja lialta, mikä helpottaa matkailuauton pesemistä, kun kausi taas alkaa.
Kun haluat ostaa matkailuauton suojapeitteen, on tärkeää, että otat oikeat mitat matkailuautostasi, jotta voit hankkia oikean kokoisen peitteen juuri sinun matkailuautollesi. Mittaa matkailuautosi ulkomitat ja ota huomioon, että valmistajan ilmoittamat mitat ovat usein sisämittoja. On suositeltavaa, että matkailuauton suojus on vähintään 10 cm pidempi kuin matkailuautosi. 

Fiamma matkailuauton suojapeite

Fiamma matkailuauton peite takaa todella laadukkaan suojan. Peite on tietenkin valmistettu hengittävästä materiaalista, joka estää kondenssiveden muodostumisen ajoneuvoosi. Lisäksi Fiamma-suojapeitteessä on käytännölliset vetoketjut, joiden ansiosta pääset matkailuautoon helposti käsiksi myös talvisäilytyksen aikana. 

TravelLife matkailuauton suojapeite

TravelLife matkailuauton suojapeite on hieman edullisempi kuin Fiamma-peitteet. Saat silti siitä hyvän peitteen, joka näyttää upealta matkailuautossasi. TravelLife matkailuauton peitteen alahelmassa on joustava reuna, jonka avulla suojapeite istuu matkailuautoosi. Siinä on myös vahvat kiinnityshihnat, joilla voit säätää peitteen ajoneuvoosi sopivaksi.

Hyvän matkailuauton suojapeitteen lisähyöty on, että peite voi myös auttaa suojaamaan matkailuautoa varkauksilta. Peitteen ansiosta varkaiden on vaikeampi nähdä ulkoa, mitä arvoesineitä matkailuauton sisällä on.

Matkailuautosi kannattaa tarkastaa perusteellisesti ennen talviteloille laittamista. Tutustu valikoimaamme varaosia. Ehkä sieltä löytyy jotakin, mitä sinun kannattaa hankkia.