• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Passiiviset kylmälaukut

Kylmälaukku on täydellinen lisävaruste, kun matkustat koko perheen kanssa ja tarvitset kylmiä juomia ja eväitä. Kun laukussa on oikeat kylmävaraajat, ruoka ja juomat pysyvät tuoreina ja herkullisina koko päivän, mikä ilahduttaa kaikkia niitä nauttivia. Mikään ei ole pahempaa kuin olla liikkeellä kuumana kesäpäivänä ja saada juotavaksi haaleaa kolajuomaa, vaikka haluat sen olevan jääkylmää.

Täältä löydät erikokoisia ja -hintaisia kylmälaukkuja.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Passiiviset kylmälaukut

Kun valitset kylmälaukkua, muista ottaa mukaan kylmävaraajat eli kylmäkallet. Koska pääasiassa juuri ne pitävät kolajuomasi kylmänä. Tällä sivulla on useita eri tyyppejä ja kokoja, kuten Ti6, joka sopii erityisesti kuudelle tölkille Colemanin Fliplid-kylmälaukkuun. 

Auton kylmälaukku

Kylmälaukku on yleensä valmistettu muovista. Laukussa ja kannessa on kaksi kerrosta, joiden välissä on halvemmissa malleissa vain ilmaa ja kalliimmissa malleissa erilaisia eristysmateriaaleja.  Se, minkä kylmälaukun valitset, riippuu siitä, mihin käyttöön sitä tarvitset. Halvimmat mallit riittävät säilyttämään ruoan ja juomat viileinä piknikillä tai retkellä, kun taas kalliimmissa malleissa ruoka, lääkkeet yms. voivat säilyä jopa useita päiviä. Niin tai näin, kylmälaukku on hyvä valinta autoon. Se ei vie paljoa tilaa ja se mahtuu helposti takapenkille tai tavaratilaan. Kylmälaukku sopii erinomaisesti leirintäkäyttöön, varsinkin jos matka leirintäalueelle on pitkä. On myös kiva pysähtyä taukopaikoilla ja syödä eväitä auringossa lasten kanssa. He pitävät siitä varmasti.

Kaikki retki- ja leirintävarusteet ScandiHills Camping & Outdoorilta

Mitä ikinä tarvitsetkaan piknikille, leirintään tai retkelle, löydät tarvitsemasi meiltä. Olemme alan asiantuntija ja tiedämme, mikä on tärkeää ottaa mukaan matkalle lähtiessä. Siksi voit ostaa täältä verkkokaupastamme keittiövälineitä, grillejä, suojia, makuupusseja, piknikvarusteita ja paljon muuta. Sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus ostoksillesi. Älä siis huoli, jos tuotteet eivät vastaa odotuksiasi. Toimitusaika vaihtelee tuotteitten mukaan, mutta useimmissa tapauksissa saat tilauksesi muutaman arkipäivän kuluessa.