• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Kaasusuodattimet

Kun kaasu virtaa järjestelmän läpi, järjestelmään kulkeutuu yleensä pieniä öljyhiukkasia, niin sanottuja aerosoleja, jotka voivat laskeutua säätimiin ja tukkia ne. Kaasusuodatin kerää nämä jätetuotteet kaasusta, mikä takaa kaasulaitteiston ja muiden kaasukäyttöisten laitteiden pidemmän käyttöiän. Alta löydät erilaisia kaasusuodattimia ja kaasusuodattimien lisävarusteita - jos tarvitset jotain, mitä et löydä täältä, ota yhteyttä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kaasusuodattimet

Hyvän kaasujärjestelmän perustaminen maksaa sekä aikaa että rahaa. Olipa kyseessä sitten yksinkertainen järjestelmä, jossa säädin kytketään suoraan sinne, missä kaasua tarvitaan, tai kattavampi järjestelmä, jossa kaasu kulkee suurimmassa osassa matkailuautoa tai -vaunua. Riippumatta siitä, millainen järjestelmä sinulla on, on eduksi, jos kaikki osat kestävät mahdollisimman pitkään. Tätä varten voit ostaa kaasunsuodattimen ja liittää sen mahdollisimman lähelle kaasun tuloaukkoa. Kaasusuodatin toimii siten, että kaasu pakotetaan suodattimen läpi, jolloin kaikki kaasussa mahdollisesti olevat pienet hiukkaset jäävät suodattimeen ja laskeutuvat sinne. Tämä tarkoittaa, että kaasu on täysin puhdasta, kun se saapuu järjestelmän muihin osiin. Esimerkiksi grillin, jääkaapin tai kaasulieden sisäiseen säätimeen. Tämä minimoi näiden osien kulumisen. Kaasussa mahdollisesti olevat pienet hiukkaset voivat hitaasti tukkia säätimet, jolloin ne hajoavat.

Sopiiko kaasusuodatin tarpeisiisi? Se riippuu siitä, kuinka suuren ja monimutkaisen järjestelmän haluat suojata. On helppo vaihtaa yksittäinen säädin ja todeta sen olevan viallinen. Mutta on suurempi projekti tarkistaa kaikki säätimet ja vikakohdat, jos asuntovaunussa on koko kaasujärjestelmä. Mitä suurempaan järjestelmään kaasusuodatin asennetaan, sitä enemmän hyötyä suodattimesta on. Nykyaikaisissa suodattimissa on pitkäikäiset suodatinosat, joten ostamastasi suodattimesta riippuen sinun ei tarvitse huolehtia suodattimesta vuosiin sen asentamisen jälkeen. Jos olet epävarma siitä, kannattaako kaasujärjestelmääsi asentaa suodatin, soita meille. Neuvomme mielellämme, mitä kaasuasennuksessasi on mahdollista tehdä. Jos etsit laitteita, jotka voivat käyttää kaasua, tutustu valikoimaamme esim. jääkaappeja ja vedenlämmittäjiä