• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Turvallisuus ja asuntovaunun paino

Leirintäturvallisuus voi kattaa monenlaisia asioita. Siihen voi kuulua esimerkiksi se, miten suojaudut parhaiten arvoesineiden, rahan ja tärkeiden asiakirjojen, kuten ajokortin ja passin, varastamiselta, kun matkailet asuntovaunusi kanssa. Toinen osa-alue on esimerkiksi se, miten varmistat, että asuntovaunusi on pakattu oikein, jotta renkaiden ilmanpaine on oikea ja siten autosi ajo-ominaisuudet ovat parhaat mahdolliset.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Turvallisuus ja asuntovaunun paino

Pyörätelineen varoitusmerkki

Jos kuljetat polkupyöriä pyörätelineessä, kun ajat asuntovaunullasi lomalle Italiaan tai Espanjaan, on sinun hyvä tietää, että näissä maissa on lain mukaan pakko varustaa pyöräteline varoitusmerkillä. Merkit eivät ole samanlaisia, mutta älä huoli. ScandiHills.fi-verkkokaupasta voit ostaa käännettävän varoitusmerkin, josta voit valita oikean merkin lomakohteesi mukaan.

Asuntovaunun kokonaispaino

Kun otat asuntovaunusi liikenteeseen, on ajoturvallisuuden kannalta tärkeää, että pysyt asuntovaunusi sallitun kokonaispainon rajoissa. Aivan kuten on olemassa sääntöjä siitä, kuinka raskaaksi voit kuormata perävaunun, kun kytket sen autoosi, on olemassa myös painorajoituksia sille, kuinka suuren asuntovaunun saa kytkeä autosi perään. Tämä riippuu siitä, mikä ajokortti sinulla on ja millä autolla haluat vetää asuntovaunua.

Jotta pysyisit painorajoissa, on hyvä tarkistaa asuntovaunun kokonaispaino ennen ajoa, jotta voit varmistaa ajoturvallisuutesi. Meiltä ScandiHills.fi-verkkokaupasta voit ostaa Reichin asiavaa'an avuksesi. Nämä ovat helppokäyttöisiä digitaalisia vaakoja, joita on saatavana 1000 ja 1500 kg:n painoille.

Oikea aisapaino

Kokonaispaino on tärkeä, mutta on myös ehdottoman tärkeää, että pakkaat asuntovaunun tai perävaunun oikein, jotta autosi vetokoukku ei kuormitu liikaa. Tutustu vinkkeihin siitä, miten asuntovaunu pakataan parhaiten, ja tarkista aina rengaspaineet ennen matkaan lähtöä. Selaa valikoimaamme ja valitse, haluatko digitaalisen vai manuaalisen rengaspaineen mittarin.

Turvakaappi

Ajoturvallisuus on tietenkin tärkeintä. Kun se on varmistettu, on myös tärkeää, että voit säilyttää arvoesineitäsi, kuten koruja ja tärkeitä asiakirjoja turvallisesti, kun lähdet pois asuntovaunun luota.

Tutustu koodilla varustettuun digitaaliseen turvakaappimme, jota on saatavana kahdessa koossa. Jos haluat mieluummin turvakaapin, jossa on avain, voit valita, haluatko käyttää koodia vai kahta mukana toimitettavaa avainta.

Tutustu myös valikoimaan hyviä riippulukkoja ja vaijerilukkoja, joiden avulla voit varmistaa, että esimerkiksi huonekalusi pysyvät siellä, minne ne kuuluvat.