• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

WC-tarvikkeet ja kannettavat wc:t

Tästä löydät leirintälomalla ja retkeillessä tarvittavat wc-tarvikkeet. Valikoimamme tarjoaa kannettavat wc:t ja kemialliset käymälät, wc-kemikaalit ja muut wc-varusteet. Tarjoamme myös muita kompakteja hygieniatuotteita matkalle ja retkeilyyn. Löydät varmasti etsimäsi täältä  – jos et löydä, ota rohkeasti yhteyttä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

WC-tarvikkeet leirintään ja retkeilyyn

Kun on kyse leirintämatkailusta, on joitakin asioita, jotka on vain yksinkertaiesti hoidettava. Yksi näistä asioista on wc. Se ei ehkä ole kaikkein hauskin kohde, mihin käyttää aikaa ja rahaa. Mutta on vaikea viettää kivaa karavaanarilomaa ilman, että pääsee vessaan. Siksi meillä ScandiHills.fi-verkkokaupassa on hyvä valikoima wc-tarvikkeita. Millainen kannettava wc sopii sinulle? Se riippuu pitkälti tarpeistasi. Jos käymälä on vain hätätilanteita varten, ja nämä tilanteet ovat epätodennäköisiä, on oikea valinta yksinkertainen sanko-wc. Se etuna on, että sanko-wc on hyvin kevyt ja se voidaan usein vain huuhdella. Sanko-wc vie myös mahdollisimman vähän tilaa, kun se pakataan pois. Jos haluat kokemuksen, joka muistuttaa vähän enemmän oikeaa wc-käyntiä, seuraava askel ylöspäin on huuhtelulla varustettu kannettava kemiallinen wc. Niissä on kaksi säiliötä. Yksi huuhteluun käytettävää vettä varten ja toinen jätevedelle. Ne sopivat erinomaisesti matkoille, joilla käymälä voi olla tarpeen lapsille tai jos lähin wc on kaukana. Jos wc:tä on tarkoitus käyttää pääkäymälänä retkeily- tai leirintälomalla, suosittelemme tutustumaan sähkökäymälöiden valikoimaamme tai käymälöihimme, joissa on suuri ulostesäiliö. Näiden etuna on, että säiliötä ei tarvitse tyhjentää niin usein. Niissä on myös luonnollisempi istuma-asento, joten istuimella istuessasi ei tunnu siltä, että istut polvillasi. Suosittelemme wc-telttaa, jotta wc:tä voi käyttää ilman, että kaikki asuntovaunulla käyvät vieraat näkevät. 

WC-kemikaalit ja WC-paperit

Käytitpä sitten kannettavaa käymälää tai asuntovaunun wc:tä, suosittelemme vahvasti, että käytät wc-kemikaaleja ja liukenevaa wc-paperia. WC-kemikaaleja on tarpeen käyttää sekä huuhteluun että jätevesisäiliöön. WC-neste on suunniteltu vähentämään jätevesijärjestelmän hajua ja liuottamaan wc-paperia ja muita kiinteitä aineita säiliössä. Tämä helpottaa huomattavasti säiliön tyhjentämistä. Samasta syystä suosittelemme myös, että käytät vain liukenevaa wc-paperia, sillä se hajoaa nopeasti säiliöön. Tavallinen wc-paperi paakkuuntuu ja se voi aiheuttaa nopeasti ison siivousurakan, jonka voit välttää käyttämällä liukenevaa wc-paperia. Jos mukanasi matkustaa lapsia, on meillä myös liukenevia kosteuspyyhkeitä, joista on suurta hyötyä perheen pienimmille. Voit lukea kunkin tuotteen käyttöohjeet tuotesivulta. Eri wc-kemikaaleja käytetään erityyppisiin jätevesiin, joten lue kustakin tuotteesta tarkemmin tuotesivuiltamme. 

WC-varusteet

Tutustu valikoimaan vessaharjoja, vessapaperitelineitä ja saippua-annostelijoita. Ne kaikki on suunniteltu karavaanarielämää varten, joten ne vievät hyvin vähän tilaa. Ja ne voidaan helposti asentaa asuntovaunuihin tai matkailuautoihin viemättä liikaa tilaa.

Jos etsit hygieniatarvikkeita matkalle, tutustu valikoimaamme. Meiltä löydät matkapyyhkeitä, jotka vievät vähän tilaa ja jotka on valmistettu nopeasti kuivuvista materiaaleista. Matkapyyhe on käytännöllinen kuljettaa repussa. Meiltä löydät myös toalettilaukut, jotka ovat näppäriä mille tahansa matkalle. Niissä on tilaa kaikelle, mitä tarvitset matkalla, ja ne on jaettu lokeroihin, jotta voit pitää eri tavarat järjestyksessä. Meillä on myös erittäin kompakteja ratkaisuja, jotka sopivat erinomaisesti sekä retkeilyyn että vaellukselle. Retkipeilimme ovat näppäriä, sillä ne ovat pieniä ja ne on varustettu koukulla, joten ne on helppo ripustaa, olipa kyse sitten asuntovaunusta, matkailuautosta tai reppureissusta. Reppureissua varten meillä on myös useita loistavia tuotteita. Esimerkiksi Sea To Summit -matkasaippuat. Ne ovat saippuaa pieninä levyinä, ja niistä löytyy laaja valikoima riippuen siitä, millaista saippuaa tarvitset. Matkasaippua on todella näppärä ja loistava tuote askeettisemmalle retkeilijälle, joka haluaa helpon ratkaisun peseytymiseen retkellä.