• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Rengaspolttimet ja tarvikkeet

Täältä löydät rengaspolttimet ja tarvikkeet wokkiruokien kokkaamiseen, kuten syömäpuikot. Lue lisää wok-rengaspolttimen käytön eduista ja wokkiruoan syömisestä retkellä sivun alareunasta.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Rengaspolttimet

Rengaspoltin on loistava tuote ulkokokkaukseen. Se tarjoaa paljon mahdollisuuksia valmistaa ruokaa. Meiltä löytyy kaksi tunnettua merkkiä kaasulla toimivien rengaspolttimoiden maailmasta, Foker ja Hot Wok. Molemmat valmistavat rengaspolttimensa valuraudasta, joka on raskasta ja erittäin tukevaa materiaalia ja takaa hyvän alustan ruoanlaittoon. Valurauta voi kuitenkin käydä hyvin kuumaksi, joten on erittäin suositeltavaa käyttää kuumuutta kestävä pöytää. Rakenne on yksinkertainen: polttimessa on kolme leveää jalkaa, jotka tekevät polttimesta hyvin tukevan. Poltinrenkaita on kaksi, ja niissä on sekä sisään- että ulospäin suuntautuvat liekit, mikä takaa hyvän lämmön jakautumisen. Monet osat ovat helposti irrotettavissa, mikä helpottaa puhdistamista. Foker on valmistettu 9,2 kW:n vakioteholla, kun taas Hot Wokia valmistetaan kolmessa eri koossa: 7 kW, 12 kW sekä Silverline-mallina, jonka teho on 4,5 kW. Täydellinen työkalu ulkokeittiöön, leirintäalueelle, rannalle tai kotiin.

Polttimen renkaat

Kun ostat rengaspolttimen, sen mukana tulee vakiona poltinrengas, joka on suunniteltu wokkipannun pyöreään muotoon. Siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa myös matalan renkaan, jonka avulla voit käyttää poltinta myös muuhun ruoanlaittoon.

Säilytys

Meillä on useita vaihtoehtoja rengaspolttimen säilytykseen. Esimerkiksi silloin, kun poltin on vain peitettävä nopeasti tai jos se on pakattava pois näkyvistä. Hot Wok tarjoaa säilytyspusseja rengaspolttimilleen sekä Silverline- että 7/12 kW -malleille. Meiltä löytyy myös kaasupullon suojapussi, joka estää lian ja roskien pääsyn kaasupullon suulle.

Lisävarusteet

Meillä on valikoima lisävarusteita, joista pidät varmasti. Wokkipannua varten tehty pyöreä pannunalusta, jossa on ontto keskusta. Tuulisuoja, joka suojaa helposti ja tehokkaasti tuulelta. Tuulisuoja on kätevä, sillä sen voi taittaa pieneksi, kapeaksi koteloksi, jonka voi pakata nopeasti takaisin laukkuun. Kaasupulloon kiinnitettävä pöytälevy, joka tekee kaasupullosta pienen lisäpöydän.

Autamme sinua mielellämme löytämään sinulle sopivan polttimen. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, ota meihin yhteyttä.