• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Kaasukeittimet ja -liedet

Missä tahansa oletkin – leirintäalueella, puutarhassa tai erämetsässä – on mukavaa, kun voit valmistaa kunnon lämpimän aterian. Sitä varten tarvitset kaasukeittimen, jolla voit lämmittää kattilat ja pannut. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman ulkokeittiöihin tarkoitettuja kaasukeittimiä ja sisäkäyttöön tarkoitettuja kaasuliesiä ja -keittimiä. Löydät myös tarpeelliset kaasukeittimien ja -liesien lisävarusteet, kuten näppärän leivänpaahtimen.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kaasukeittimet ja -liedet leirintäkäyttöön

Jos olet karavaanari, on sinulla luultavasti kaikki tarvikkeet ja varusteet asuntovaunussasi leirintäalue-elämää varten. Karavaanarina sinulle on tarjolla monia tuotteita ja keinoja, jotka helpottavat huomattavasti esimerkiksi ruoanlaittoa. Löydätkin tältä sivulta valikoiman kaasukeittimiä, joita voit käyttää sekä sisällä että ulkona. Leirintäkäyttöön tarkoitetulla kaasuliedellä voit nopeasti ja helposti lämmittää kattilat ja pannut ja valmistaa hetkessä lämmintä ruokaa perheelle. Jos asuntovaunussasi ei vielä ole kaasuliettä tai keraamista liesitasoa, kannattaa investoida hyvään kaasukeittimeen tai keittotasoon.

Sisäkäyttöön tarkoitetut kaasuliesitasot

Jos haluat käyttää kaasukeitintä tai -liesitasoa sisätiloissa, varmista, että valitset mallin, jossa on liekkivarmistin. Liekkivarmistin toimii siten, että kaasun syöttö katkeaa automaattisesti, kun liekki sammuu. Näin vältyt kaasun vuotamiselta sisätilaan, mikä pahimmassa tapauksessa voi johtaa kaasuräjähdykseen. Liekkivarmistin on siis välttämätön, kun haluat sisätiloihin tarkoitetun kaasuliesitason.

Kaasuliedet ja -keittimet ulkokeittiöön

Jos tarvitset kaasulieden ulkokeittiöön, löydät sen tältä sivulta. Täältä löydät erityisen tehokkaat kaasuliedet ja kaasukeittimet, jotka sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön. Huomaa, että ulkokeittiöihin tarkoitettuja kaasuliesiä ja kaasukeittimiä saa käyttää vain ulkona, ellei toisin mainita. Koska niitä ei ole varustettu liekkivarmistimella, ne eivät siksi ole turvallisia sisäkäytössä.

Ulkona käytettävällä kaasukeittimellä voit valmistaa herkullista ruokaa retkellä tai kotona puutarhassa. Kaasukeitin on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Voit valita useista eri tyypeistä juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Kaasuliesitasoja on erikokoisia (polttimien määrä vaihtelee) ja eri merkkejä. Myös niiden hinnat vaihtelevat. Siksi sinun on päätettävä, mitkä ovat omat tarpeesi. Sillä yleensä on sanomattakin selvää, että mitä enemmän rahaa investoit kaasukeittimeen tai -lieteen, sitä parempi, suurempi ja tehokkaampi se todennäköisesti on.

Kaasukeittimien ja -liesien lisävarusteet

Kun olet leirintälomalla tai eräretkeilemässä, on tärkeää pakata varusteet mahdollisimman pieneen tilaan, mutta ottaa silti mukaan kaiken olennaisen. Jos kuulut myös niihin ihmisiin, jotka arvostavat paahtoleipää, on sinun vaikea elää ilman leivänpaahdinta. Ja ei, sinun ei tarvitse kantaa mukanasi suurta leivänpaahdinta kotoa keittiönpöydältäsi. Voit hankkia näppärän ja kompaktin kaasuliedelle sopivan leivänpaahtimen, joka ei vie juuri lainkaan tilaa tai eikä paina paljon. Sepä vasta fiksua!

ScandiHills Camping & Outdoor on todellinen mekka niille, jotka rakastavat retkeilyä ja leirintälomailua. Meiltä löydät kaiken, mitä voit tarvita sekä asuntovaunuun että etutelttaan. Löydät grillejä ja lisävarusteita sekä keittiötarvikkeita, jotta voit kokkailla lomallasi mitään välinettä kaipaamatta. Tee ostokset jo tänään ja saat tavarasi toimitettua muutaman arkipäivän kuluessa. Saat myös 14 päivän palautusoikeuden. Ostosten tekeminen verkkokaupassamme on helppoa, nopeaa ja kätevää Klikkaa ostoksesi kotiin jo tänään ja nautit vieläkin enemmän ulkoilmaelämän iloista.