• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

E-Trailer turvallisuus- ja hallintajärjestelmä

E-Trailer antaa sinulle mielenrauhan ja lisää mukavuutta, kun lähdet leirintälomalle asuntovaunullasi tai matkailuautollasi. Kun asuntovaunuusi on asennettu E-Trailer-järjestelmä, voit pitää silmällä kaikkia tärkeitä asioita asuntovaunussasi ilmaisen sovelluksen avulla. Peruspaketti on järjestelmän aloituspaketti ja edellytys sovelluksen käyttämiselle. Paketti sisältää E-Level-vesivaa'an ja E-Volt-akkumittarin, joiden avulla asuntovaunusi on helppo suoristaa ja tarkistaa, että akussa on riittävästi virtaa.

Tutustu erilaisiin E-Trailer-moduuleihin, joita voi ostaa tarpeen mukaan.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

E-Trailer tuo turvallisuutta ja mukavuutta leirintälomallesi

E-Trailer-järjestelmän on kehittänyt kaksi innovatiivista hollantilaista insinööriä, jotka omien sanojensa mukaan suhtautuvat intohimoisesti tekniikan tarjoamiin moniin mahdollisuuksiin. Kun he aloittivat yhteistyönsä vuonna 2017, huomasivat he nopeasti, että leirintämarkkinat olivat reilusti jäljessä tekniikan mahdollisuuksien hyödyntämisessä. Asuntovaunussa ja matkailuautossa on monia asioita, joita on pidettävä silmällä, jotta matkustaminen olisi turvallista ja ennen kaikkea mukavaa. Sekä turvallisuus että mukavuus on sisällytetty heidän kehittämäänsä E-Trailer-järjestelmään. Järjestelmä perustuu ilmaiseen sovellukseen, jota voit käyttää älypuhelimellasi milloin tahansa. Edellytyksenä ilmaisen sovelluksen käyttämiselle on, että olet ostanut ja asentanut E-Trailer-aloitussarjan asuntovaunuusi tai matkailuautoosi. Aloituspaketti sisältää E-Level-vesiva’an ja E-Volt-mittarin, joka kertoo, onko akussa riittävästi virtaa.

E-Trailer – turvallisuus

Aivan kuten autossasi, myös asuntovaunusi tai matkailuautosi rengaspaineita on tärkeää tarkkailla, jotta vältät renkaiden puhkeamiset ja varmistat, että pito ja ajoneuvon käsiteltävyys ovat parhaimmillaan. Kun asennat E-Pressure-venttiilisarjan nykyisten venttiilikorkkien tilalle, voit seurata rengaspaineita jatkuvasti ja saada ilmoituksen puhelimeesi, jos paineissa ilmenee ongelmia.

Kaikki asuntovaunua vetävät tietävät, että oikea rengaspaine on erittäin tärkeää. Tämä on otettu huomioon myös E-Trailer-järjestelmässä. E-Load-nokkapyörän avulla saat yhdellä napin painalluksella selville aisapainon, joten tiedät, jos on tehtävä muutoksia.

Jos haluat tarkistaa aisapainon mieluummin manuaalisesti, tutustu valikoimaan erilaisia aisavaakoja täältä.

Moni meistä on varmasti kesäpäivän kuumuudessa unohtanut sulkea ikkunan tai, mikä vielä pahempaa, asuntoauton tai -vaunun oven. Ei hyvä! Jos haluat välttää nämä pienet unohdukset matkallasi, E-Switch-moduuli on sinua varten. Tämän moduulin kanssa saat kaksi anturia, jotka voit sijoittaa kattoluukkuun, ikkunaan tai oveen ja saada ilmoituksen sovellukseen, jos jokin niistä jää auki.
 

E-Trailer – mukavuus

Turvallisuus on tärkeää, mutta kun olet lähdössä rennolle karavaanarilomalle, ei haittaa, jos myös mukavuus on osa sitä.

E-Temperature-moduulin avulla voit seurata sisä- ja ulkolämpötilaa. Voit myös sijoittaa anturin jääkaappiin, jotta tiedät aina, onko lämpötila oikealla tasolla, jotta ruokasi pysyy tuoreena.

E-Waterlevel-moduulin avulla voit myös seurata, kuinka paljon vettä säiliössä on. Näin et joudu yllättymään, kun yhtäkkiä huomaat, että juomavesi on loppu. Moduuliin voidaan liittää useita antureita, joten voit pitää silmällä useampia vesisäiliöitä.

Kun vettä on täytettävä säilöihin, on mukavaa, että hyvä kannu ja suppilo ovat käden ulottuvilla.