• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Kannettavat WC:t

Tästä voit ostaa kannettavat Dometic- ja Thetfor-wc:t. Kemiallisissa käymälöissä on käytettävä sekä huuhtelusäiliössä että keräyssäiliössä wc-kemikaalia, joka estää epämiellyttävät hajut ja auttavat liuottamaan Thetford tai Fiamma-wc-paperin. Voit ostaa sekä kemikaalit että wc-paperit meiltä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kannettavat wc:t

Meillä on laaja valikoima kannettavia wc:itä. On monia syitä ottaa kannettava käymälä mukaan, kun lähdet lomalle. Ensinnäkin kaikissa asuntovaunuissa ei ole sisäänrakennettua wc:tä, joten voi olla todella hankalaa käydä vessassa, kun olet vielä matkalla kohteeseen. Lisäksi monet pitävät kannettavaa käymälää lisäturvatekijänä lomalla, jos eteen tulee tiukka paikka. Monet karavaanarit ottavat matkalle mukaansa kannettavan wc:n. Kannettavassa käymälässä on olennaista se, että on parempi, että sinulla on käymälä, mutta et tarvitse sitä, kuin että tarvitset kannettavaa käymälää, mutta sinulla ei ole sitä mukanasi. 
Lisäksi kannettava wc on erittäin suosittu teltan kanssa retkeilyä harrastavien keskuudessa. Monet päättävät pystyttää myös wc-teltan, jotta he voivat käyttää wc:tä huomaamattomasti ja yksityisesti. Kannettavia käymälöitä on useita erilaisia, aivan yksinkertaisimmasta retki-wc:stä lähes kotivessan veroiseen kokemukseen. 
 

Wc-sangot

Yksinkertaisin käymälä on wc-sanko. Siinä on runko ja istuin, kuten wc:ltä voi odottaa, joten voit istua mukavasti ja korkealla. Keskellä on ämpäri, jossa on kansi. Näin voit tehdä tarpeesi ja laittaa kannen kiinni. Sen jälkeen voit ottaa ämpärin pois käymälästä ja viedä sen ylös, jossa voit hävittää sisällön ja huuhdella ämpärin ennen kuin laitat sen takaisin. Sanko-wc sopii niille, jotka haluavat pitää käymälän mukanaan hätäratkaisuna tai haluavat vain hyvin yksinkertaisen wc-ratkaisun. Sanko-wc ei tarjoa totuttua ylellisyyttä, mutta se on hyvin yksinkertainen asentaa ja käyttää. Sangon sivulla on näppärä wc-paperiteline. Suosittelemme lämpimästi, että käytät liukenevaa wc-paperia. Tämä koskee sekä wc-sankoja että huuhtelulla varustettuja monipuolisempia kannettavia käymälöitä. Suosittelemme tätä, koska tavallisella wc-paperilla on taipumus paakkuuntua wc:n reunaan tai jätevesisäiliöön. Tämä vaikeuttaa huomattavasti jäteveden käsittelyä, mitä useimmat ihmiset haluavat välttää. Onneksi me myymme wc-paperia, joka on tehty käytettäväksi asuntovaunuissa ja retkikäymälöissä. Se liukenee helpommin, eikä siksi paakkuunnu ja tartu samalla tavalla.

Huuhtelulla varustettu kannettavat wc:t

Jos haluat jotain hieman edistyneempää, valitse huuhtelulla varustettu kannettava wc. Tämä tunnetaan myös nimellä kemiallinen wc. Valittavana on monia eri malleja. Kemiallinen käymälä toimii siten, että siinä on kaksi säiliötä: wc-säiliö ja säiliö jätevedelle. Sen lisäksi on sähköinen tai manuaalinen pumppu. Sen avulla voit huuhdella käymälän, kun olet valmis. Monille meistä on mukavampaa käydä vessassa, kun ei tarvitse käsitellä jätevesiä heti. Juuri näin voit toimia kemiallisten wc:n kanssa, joissa on jätevesisäiliö. Monet ihmiset haluavat ottaa kannettavan wc:n mukaansa varakäymäläksi. On mukavaa, että on wc, jota voi käyttää yöllä, jos leirintäalueen wc-rakennukseen on pitkä matka. Kun käytät kemiallista wc:tä, käytä sen kanssa myös wc-kemikaalia. Se vähentää merkittävästi hajua ja auttaa liuottamaan kiinteän aineen. Näin säiliö on helpompi tyhjentää seuraavana päivänä tai leirintäalueelle saavuttuasi. Suosittelemme kannettavan wc:n hankkimista, jos haluat päästä käymään vessassa lyhyellä varoitusajalla. Vara-WC:stä on myös suuri etu, kun mukanasi matkustaa lapsia. Pikkulapset eivät aina osaa kertoa ajoissa, että heidän on mentävä vessaan, joten on hyvä, että voit tarvittaessa ottaa kannettavan käymälän esiin. Myös kun retkeilet teltassa, on retki-wc suuri etu. Voit ostaa wc-teltan ja asettaa wc:n siihen. Näin saat kotielämästä tuttua mukavuutta ja yksityisyyttä. Pääsy vessaan luonnonhelmassa voi olla hankalaa. Se onnistuu kuitenkin melko sivistyneesti, jos käytät huuhtelulla varustettua kannettavaa käymälää, jossa on oikeanlaista wc-kemikaalia. Näin wc pysyy suhteellisen hajuttomana. 
Millaisen käymälän valitset? Kannettavan wc:n valinnassa on otettava huomioon monia asioita. Ensinnäkin sinun on valittava sanko-wc:n ja kannettavan kemiallisen wc:n välillä. Jos aiot käyttää wc:tä vain varakäymälänä tiukan paikan tullen, on sanko-wc hyvä valinta. Useimmat karavaanarit valitsevat kuitenkin mieluummin huuhtelevan wc:n, jos käymälää käytetään melko säännöllisesti. Sitten on pohdittava, kuinka suuren jätevesisäiliön haluat. Suurempi säiliö tarkoittaa, että käymälää voidaan käyttää useammin ennen kuin se on tyhjennettävä. Useimmat ihmiset tyhjentävät käymälän todennäköisesti pian käytön jälkeen. Mutta jos sinulla on asuntovaunu, jossa on mukana useita ihmisiä ja lapsia, saatetaan wc:tä käyttää useita kertoja yhden yön aikana. Tällöin on hyvä olla suurempi säiliö, jotta sinun ei tarvitse huolehtia, että säiliö saattaa vuotaa yli. Huomioi lopuksi myös wc:n korkeus. On eroja siinä, kuinka korkealla wc:ssä istutaan. Useimmat ihmiset ovat luultavasti tottuneet istumaan suhteellisen korkealla, kun he käyvät vessassa. Tällöin matalalla pöntöllä istuminen voi tuntua hiukan oudolta. Toisaalta matalampi käymälä vie vähemmän tilaa, ja se on siksi helpompi pakata kaappiin tai muuhun paikkaan pois näkyvistä. Olitpa lähdössä lomalle veneellä, matkailuautolla, asuntovaunulla tai teltan kanssa, suosittelemme, että otat mukaan kannettavan wc:n. Retkikäymälämme ovat korkealaatuisia ja ovat erinomainen lisävaruste. Jos sinulla on kysyttävää, millainen käymälä sopii tarpeisiisi, soita tai kirjoita meille sähköpostia. Neuvomme sinua mielellämme. Haluatko asentaa wc:n asuntovaunuusi? Silloin kannattaa tutustua myös laajaan valikoimaan vesikalusteita. Meiltä löydät kaikki, mitä tarvitset vesi- ja jätevesijärjestelmien asentamiseen.