• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Kompressorikylmälaukut

Kompressorilla varustetut kylmälaukut eivät ole riippuvaisia ympäristön lämpötilasta. Toisin kuin termosähköiset kylmälaukut, jotka jäähdyttävät yleensä vain 15–30 °C ympäristön lämpötilaa alhaisempaan lämpötilaan. 
Kompressorikylmälaukukkuja on saatavana sekä 230 voltin vaihtovirralle että 12/24 voltin tasavirralle. On myös kylmälaukkuja, jotka toimivat kompressorilla vain 230 voltin vaihtovirralla, kun taas 12/24 voltin tasavirralla ne toimivat termosähköisesti.

Dometic CoolFreeze -kylmälaukut voivat kuitenkin toimia sekä 230 voltin tasavirralla että 12/24 voltin tasavirralla kompressorilla, kun lämpötila on +10 °C:n ja -22 °C:n välillä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kompressorikylmälaukut

Jos etsit kylmälaukkua, joka tarjoaa suuren jäähdytystehon kuumimpinakin päivinä, tutustu valikoimaamme kompressorikylmälaukkuja. Kompressorikylmälaukku toimii samalla tavalla kuin kotijääkaappi. Kompressori puristaa kaasun nesteeksi, joka sitten haihtuu ja laskee lämpötilaa kylmälaukussa tai kotona jääkaapissa. Tämän ansiosta kylmälaukun toiminta on riippumattoman ympäristön lämpötilasta. Tämä on suuri etu verrattuna termosähköisiin kylmälaukkuihin, jotka jäähdyttävät vain suhteessa ympäröivän ilman lämpötilaan. Kompressorilla varustetut kylmälaukkumme jäähdyttävät tiettyyn lämpötilaan. Tämän tiedon näet kunkin kylmälaukun tuotesivulta. Osa kylmälaukkua jäähdyttävästä jäähdytysmekanismista pitää sisällään nestettä, joka kulkee jäähdytyselementin kammioista toiseen. Tämän vuoksi kylmälaukun on mielellään seistävä pystyssä ja tukevasti. 

Kylmälaukuissamme on tärinänvaimennus. Sen ansiosta jäähdytysjärjestelmä kestää pieniä kaltevuuseroja ilman, että se pysähtyy. Tämä tarkoittaa, että laatikko toimii hyvin autossasi riippumatta siitä, millaisilla teillä ajat. Jäähdytintä ei kuitenkaan kannata viskellä ympäriinsä tai asettaa vinoon. Jos ajat pitkiä matkoja ja pidät etelän kuumuudesta, kannattaa harkita kompressorikylmälaukkua. Se on erityisen hyvä kuumina päivinä, jolloin termosähköisen kylmälaukun jäähdytysteho ei riitä. Siksi kompressorikylmälaukut sopivat erinomaisesti käyttöön, kun matkustat etelään, missä on toivottavasti lämpimämpää kuin Suomessa. Jos haluat pakastinlämpötiloja, on kompressorilla varustettu kylmälaukku myös paras vaihtoehto. Suosittelemme kompressorikylmälaukkua, jos haluat pitää juomasi varmasti kylminä autossa, etkä halua tinkiä laadusta tai juomien lämpötilasta. Jos olet lähdössä lomalle etelään, tutustu valikoimaamme leirintävarusteita, jotka tekevät lomastasi hieman hauskemman. Tai katso asuntovaunuihin tarkoitetut ilmastointilaitteemme, jotka pitävät lämpötilan sinulle mukavana, kun saavut perille. Jos käytät kylmälaukkua autosi akulla, kannattaa sinun ostaa akkuvahti. Näin tiedät, ettet tyhjennä auton akkua niin paljon, ettei auto ei käynnisty.