• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Ruokailuvälineet

Kun olet vaeltamassa tai partioretkellä ja yövyt luonnossa, on tärkeää, että reppusi tila on käytetty oikein. Lisäksi varusteidesi paino on myös tärkeää. Siksi kannattaa tutustua tarkemmin valikoimaamme ruokailuvälineitä, jotka on tarkoitettu käytettäväksi esimerkiksi vaelluksella tai telttaillessa luonnossa. Ruokailuvälineille on ominaista, että ne on valmistettu kevyistä materiaaleista, kuten muovista, alumiinista ja titaanista, ja niiden toiminnallisuuteen on panostettu. Jos elät vaelluksella pakastekuivattujen ruokien varassa ja haluat välttää tiskaamiseen kuluvaa aikaa, suosittelemme pitkää lusikkaa, jonka avulla voit syödä suoraan pakkauspussista. Katso laaja valikoima erilaisia ruokailuvälineitä alta. Jos sinulle on käytännöllisempää ottaa mukaan esimerkiksi astiasto tai astiasarja, katso lisää täältä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Ruokailuvälineet retkikäyttöön

Kevyet ja toiminnalliset ruokailuvälineet 

Voit tietysti aina ottaa veitsen, lusikan ja haarukan kotikeittiöstäsi mukaan vaellukselle tai retkelle Mutta jos olet yksi heistä, jotka lähtevät säännöllisesti luontoon kunnon vaellukselle tai patikkaretkelle, kannattaa sinun panostaa hyviin retkeilyvarusteisiin, mukaan lukien hyviin ruokailuvälineisiin. Ne ovat ruokailuvälineitä, jotka mahtuvat helposti reppuusi ja jotka on valmistettu materiaalista, joka ei paina juuri mitään.

Retkikäyttöön tarkoitettujen ruokailuvälineiden valikoimasta löydät sarjoja, jotka voit helposti kiinnittää vyöhön karabiinihaalla, jolloin ruokailuvälineet ovat aina käden ulottuvilla. Jetboilin mainiossa ruokailuvälinesetissä on teleskooppivarret, jotka voi työntää lyhyeksi, kun välineet pakataan reppuun. Lopuksi ovat vielä pitkät lusikat, jotka sopivat erityisesti pakastekuivatun ruoan syömiseen suoraan pussista. Valinta on sinun!

Mikä on spork?

Termi spork on yhdistelmä kahdesta englanninkielisestä sanasta: spoon (lusikka) ja fork (haarukka). Alkuperäisen sporkin patentti on peräisin vuodelta 1874. Nykyään tunnettu spork on tyypillisesti näppärä 3-in-1-ratkaisu, jonka toisessa päässä on lusikka ja toisessa haarukka, jossa on veitsireuna. Lite My Fire -merkiltä löydät hyvän, biomuovista valmistetun sporkin, tai voit hankkia myös titaanisen sporkin. Etsi juuri sellainen spork, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.