• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Vesihanat

Osta hana asuntovaunun tai matkailuauton keittiöön tai kylpyhuoneeseen verkossa meiltä. Hanoja on saatavana erityyppisiä ja eri materiaaleista kuten kromista valmistettuna. Valikoimassa sekoittajalla varustettuja hanoja kylmälle ja kuumalle vedelle sekä pelkkiä kylmävesihanoja. 

Asuntovaunuun tai matkailuautoon tarkoitettuja hanoja ja sekoittajia on saatavilla erilaisilla vesiliitännöillä. Seuraavat niistä ovat yleisimpiä: 1. UniQuick-järjestelmä, jossa putken päät liitetään 12 mm Uniquick-putkistoon. 2. taipuisat letkut, joissa on liittimet 10–12 mm:n letkujen liittämiseen tai 3. liittimet, joissa on liitäntä 10–12 mm:n letkuille.
 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Vesihanat

Oletko kunnostamassa asuntovaunuasi tai haluatko vain vaihtaa asuntoautosi hanan? Tutustu täällä hanavalikoimaamme. Asuntovaunuun tarkoitettuja hanoja löytyy kahdessa eri kategoriassa: kylmävesihanoja ja sekoittajalla varustettuja hanoja. Jos olet toteuttamassa vesijärjestelmää, jossa tarvitset vain kylmää vettä, ovat kylmävesihanamme ovat täydellinen valinta. Ne on valmistettu juuri tätä tarkoitusta varten ja niiden avulla pystyt toteuttamaan todella helppoja ratkaisuja, kuten käyttämään uppopumppua. Tämän vuoksi kylmävesihanat ovat hyvin suosittuja. Entä haluaisitko mukavan lämmintä vettä asuntovaunuusi? Silloin tarvitset sekoitusahan eli sekoittajan. Jotta sekoittaja toimisi, sinun on saatava vesiletkuihin painetta. Katso myös painevesipumput, näet sieltä, miten saat paineen letkuihin. Meillä on laaja yleisvalikoima hanoja. Koska hanat on suunniteltu asuntovaunuihin tai matkailuautoihin, niiden pituus vaihtelee suuresti. Sen ansiosta voit löytää juuri sopivan hanan, kun olet vaihtamassa hanaa asuntovaunussasi. Samalla voit myös löytää täydellisen hanaratkaisun, jos poraat uusia reikiä työtasoon. Meiltä löytyy hanoja, jotka voidaan sijoittaa aivan lavuaarin viereen sekä hanoja, jotka voidaan sijoittaa nurkkaan – ja kaikkea siltä väliltä. Tee-se-itse-tekemisen viehätys on siinä, että voit saat toteutettua kaiken juuri sellaisena kuin haluat.

Kylmävesihanat

Etsitkö hyvännäköistä kylmävesihanaa? Niitä meillä on suuri valikoima, johon sinun kannattaa tutustua. Kylmävesihana toimii joko paineistetulla vedellä tai perinteisellä uppopumpulla, joka on monille karavaanareille tuttu. Jos valitset painevesipumpun, toimii hana juuri niin kuin kotona. Kun avaat hanan, tulee vettä, koska vesiletkussa on painetta. Jos taas valitset uppopumpun, hana toimii siinä olevan kytkimen avulla. Se kytkee uppopumpun päälle, kun avaat hanan, ja hanasta tulee juoksevaa vettä. Kun asennat hanan, retkikäyttöön tarkoitetuissa hanoissa on johtosarja akun ja uppopumpun liittämiseen. Näin muodostuu pieni virtapiiri, joka kytkee pumpun päälle, kun avaat hanan. Lue lisää uppopumpun toiminnasta. Hana asennetaan tavalliseen tapaan. Toisin sanoen poraat työtasoon reiän siihen kohtaan, johon haluat hanan, viet johdot ja letkut reiän läpi ja annat hanan nojata kaulukseensa. Sen jälkeen ruuvaat hanan kiinni alustaan. On tärkeää muistaa tiivisteet tiiviin asennuksen varmistamiseksi. Kun hana on paikallaan, voit liittää siihen veden haluamallasi tavalla. On monia tapoja tuoda vesi asuntovaunuun, mutta suosittelemme UniQuick-järjestelmää. Se on erittäin täydellinen järjestelmä, josta saat kaiken tarvittavan veden johtamiseksi vesisäiliöstä hanaan. Sinun kannattaa valita kylmävesihana, jos haluat yksinkertaisemman järjestelmän, jossa voit helposti vaihtaa vesisäiliöstä toiseen. Jos haluat käyttää hanaa ilman, että sinun tarvitsee säätää vettä hanasta, voit ostaa jalkapolkimen, jolla uppopumppu kytketään päälle. Poljin oli hyvin suosittu vanhemmissa asuntovaunuissa. Jos olet kunnostamassa vanhempaa mallia, vanhan vaikutelman säilyttämisessä voi olla viehätyksensä. Meillä on suuri valikoima kylmävesihanoja, joten löydät asuntovaunuusi sopivan mallin riippumatta siitä, millaista toteutusta tavoittelet.