• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Vedenlämmittimet

Tarvitsetpa kuumaa vettä suihkuun, pesuun tai pyykinpesuun, Truma tarjoaa nopeasti lämpeneviä vedenlämmittimiä. Vedenlämmittimiä on saatavana kaikkiin tarpeisiin, ja niiden tilavuus on 5-14 litraa. Truma vedenlämmittimiä on saatavana sekä sähkö- että kaasulämmityksellä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Vedenlämmittimet

Täältä löydät valikoimamme vedenlämmittimiä. Retkeillessä on hienoa, että sinulla on kuumaa vettä, jolla voit peseytyä tai käydä mukavassa suihkussa. Siksi monet valitsevat joko asuntoauton, jossa on vedenlämmitin, tai asentavat sellaisen itse. Vedenlämmittimissä on kaksi vaihtoehtoa. Joko sähkö- tai kaasuvedenlämmitin. Jos valitset sähköisen vedenlämmittimen, olet riippuvainen siitä, että asuntovaunu on kytketty 230 V:n verkkoon. Toisaalta se on todella helppoa, eikä järjestelmää tarvitse juurikaan huoltaa, kun se on kerran toiminnassa.

Samaa voidaan sanoa kaasulämmityksestä. Kun se on asennettu, se on todella helppoa. Suuri ero on siinä, onko asuntovaunussasi jo kaasujärjestelmä vai ei. Monissa kaasulämmittimissä, jotka on tehty asuntoautoon kiinteästi asennettaviksi, on mahdollisuus käyttää myös sähköä. Tarkista yksittäisen tuotteen sivulta, onko tämä mahdollista. Vedenlämmittimissä, jotka voivat toimia sekä kaasulla että sähköllä, on kaksi eri lämmönlähdettä, joten ne voivat lämmittää veden nopeammin, kun niissä on sekä kaasua että sähköä, jos niissä on hybriditoiminto.

Haluaisitko nauttia kuumasta suihkusta rantareissun jälkeen ulkona? Olisiko tiskaaminen hieman hauskempaa tehdä ulkona ilman käsien jäätymistä? Sitten sinun kannattaa tutustua kannettavien kaasuvedenlämmittimien valikoimaamme. Ne sopivat erinomaisesti niille, jotka haluavat kuumaa vettä paikoissa, joissa pysyvän järjestelmän asentaminen voi olla vaikeaa. Jos sinulla on esimerkiksi pienviljelyspuutarha, se voi olla fiksu tapa saada vettä suihkua varten. Kuuma vesi helpottaa myös ulkoilman siivoustöitä, ja kannettava kaasuvedenlämmitin sopii siihen mainiosti. Jos sinulla on paljon ikkunoita pestävänä ja puhdistettavana, harkitse yhtä kannettavista kaasuvedenlämmittimistämme.

Vedenlämmittimien mukana toimitetaan kuumavesisäiliö. Täällä ScandiHills.dk:ssa meillä on vara kuumavesisäiliöitä suosituimpiin malleihin. Kuumavesisäiliö on eristetty säiliö, joka säilyttää vettä ja lämpöä. Jos unohdat tyhjentää tällaisen vesisäiliön, kun asuntovaunu laitetaan talvisäilytykseen, kuumavesisäiliö voi saada pakkasrapautumisen. Siksi löydät täältä myös kuumavesisäiliöt suosituimpiin malleihin.

Pieni talo

Jos olet kiinnostunut minimalistisesta asumisesta ja harkitset pienen talon asumista, tutustu vedenlämmittimien valikoimaamme. Jos pikku talosi sijaitsee paikassa, jossa on sähköä, sähkökäyttöiset vedenlämmittimemme ovat älykkäitä ja vievät vähän tilaa. Jos pikku talosi sijaitsee syrjässä, kaasuvedenlämmittimemme ovat täydellisiä. Niiden avulla voit käydä suihkussa sisätiloissa, mutta voit myös nauttia luonnosta perustamalla ulkosuihkun, mikä voi olla hienoa kuumina kesäkuukausina.