• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Raikasvesisäiliöt ja -tarvikkeet

Raikkaanveden kuljettaminen ja varastointi on yksi karavaanarien kohtaamista haasteista. Alta löydät valikoimamme raikasvesitarvikkeita ja -laitteita.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Raikasvesitarvikkeet

Jos olet karavaanari, tiedät, miten tärkeää on, että hanasta tulee vettä, kun sen avaa. Se on tärkeä osa kodinimaista tunnetta, jonka haluat kokea matkustaessasi asuntovaunusi kanssa. Tämä ei tapahdu itsestään. Onneksi meillä ScandiHills.fi-verkkokaupassa on kaikki, mitä tarvitset täysin toimivan vesijärjestelmän rakentamiseen. Raikasvesijärjestelmässä sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, että käyttämäsi materiaalit on hyväksytty raikasvesikäyttöön. Kaikki letkut ja putket eivät sitä ole. Siksi sinun kannattaa ostaa putkia ja letkuja, jotka on valmistettu raikasvesikäyttöön. Tämä johtuu siitä, että muista letkuista ja putkista voi vapautua veteen kemikaaleja ja metalleja, jotka voivat olla haitallisia terveydellesi. Tämä ei ole hyvä asia, kun vettä käytetään juomavetenä. Kun järjestelmä on asennettu, sinun on myös varmistettava, että käytät oikeita vedenpuhdistus- ja huoltotuotteita. Jos olet kiinnostunut siitä, että hanasta tulee myös kuumaa vettä, sinun on jälleen oltava tietoinen siitä, että kuumavesisäiliösi on oltava valmistettu raikasvesikäyttöön. Tiedot tästä voit lukea kunkin kuumavesisäiliön ja lämminvesivaraajan tuotesivulta.

Jos olet kunnostamassa asuntovaunuasi ja haluat rakentaa uuden vesijärjestelmän, kannattaa tutustua UniQuick-putkijärjestelmäämme. Se on putkijärjestelmä, jossa on uskomaton määrä osia. Tämä on etu sinulle asiakkaana, sillä riippumatta siitä, millaisen ratkaisun haluat asuntovaunuusi tehdä, se voidaan toteuttaa UniQuick-järjestelmällä. Näin voit olla varma, että kaikki osat sopivat yhteen ja että järjestelmä on tiivis. Jos sinun on myöhemmin laajennettava vesijärjestelmääsi, tiedät, että voit ostaa useita osia samaan järjestelmään ja kaikki osat sopivat yhteen. Toisin sanoen UniQuickin ostamisesta on monia etuja. Valikoimasta löytyy kaikki, mitä tarvitset toteuttaaksesi ratkaisun, joka sopii sinulle ja asuntovaunuusi.

Kaikki raikasvesijärjestelmät alkavat vesisäiliöstä. Sen kanssa on olemassa kaksi tapaa toimia. Ensinnäkin voit valita pyörillä varustetun raikasvesisäiliön. Jos valitset pyörillä varustetun raikasvesisäiliön, pystyt liikuttamaan säiliötä, kun menet vesipisteelle täyttämään vettä. Tämä on toimiva ratkaisu, jos asut vakituisesti tai leiriydyt pääasiassa paikoissa, joissa vesipiste on helposti saavutettavissa. Toinen ratkaisu on kiinteästi asennettu raikasvesisäiliö. Kiinteästi asennetussa vesisäiliössä on useita etuja. Ensinnäkin tarjolla on laajempi valikoima vesisäiliöitä. Kiinteän asennuksen yhteydessä voit valita 15–84 litran säiliöistä. Sen ansiosta meiltä löytyy sinulle sopiva säiliö, olipa tarpeesi mikä tahansa. Kun mietit, mikä vesisäiliö sopii sinulle, on otettava huomioon useita seikkoja. Suurin tekijä on luultavasti se, kuinka paljon tilaa haluat käyttää vesisäiliötäsi varten. 84 litran säiliö vie enemmän tilaa kuin 32 litran säiliö. Seuraavaksi tärkeää on, miten haluat käyttää asuntovaunuasi. Pidätkö hieman primitiivisemmästä retkeilystä, jolloin asuntovaunusi on toimittava mahdollisimman itsenäisesti? Silloin on eduksi, jos raikasvesisäiliö on mahdollisimman suuri, jotta voit olla varma, ettei vesi lopu kesken. Jos leiriydyt vain leirintäalueilla, joissa on vesipisteet ovat lähellä, valtava vesisäiliö ei ole välttämätön. Pienempi vesisäiliö voi olla sinulle oikea valinta. Valitsitpa minkä kokoisen vesisäiliön tahansa, suosittelemme hankkimaan suppilon, jotta voit rajoittaa ohi vuotavan veden määrää, kun täytät raikasvesisäiliötäsi. 

Vesikanisterit

Tutustu valikoimaamme vesikanistereita. Täältä löydät retkeilyyn ja leirintään sopivia suuria vesikanistereita. Asuntovaunun kanssa ei aina ole helppo päästä hakemaan vettä juotavaksi. Siksi on hyvä ottaa vesikanisteri mukaan matkalle, jotta sinulla on aina vettä mukanasi. Meillä on kokoontaittuvia vesikanistereita, jotka eivät vie paljon tilaa tyhjinä. Tämä on eduksi sekä silloin, kun vesikanisteri pakataan varastoon, että silloin, kun kanisteri tyhjenee matkalla. Meillä on myös kovasta muovista valmistettuja vesikanistereita. Jos valitset kovamuovisen vesikanisterin, voit valittavanasi hieman suurempia kanistereita. Löydät myös vesikanisterin, joka on helpompi pakata auton katolle. Kovamuoviset kanisterit seisovat myös vakaammin retkipöydällä, joten niitä on helpompi käyttää kuin kokoontaitettavia vesikanistereita. Se, mikä vesikanisteri sopii parhaiten leirintämatkallesi tai retkellesi, on makuasia. Useimmat pitävät kovamuovisia vesikanistereita helpompina kantaa. Vesikanisterimme sopivat erinomaisesti käytettäväksi myös siirtolapuutarhapalstalla ja veneillessä, missä tarvitaan usein suuria määriä vettä.

Jos et ole varma, mikä vesikanisteri tai vesisäiliö sopii parhaiten tarpeisiisi, soita meille tai lähetä sähköpostia. Neuvomme mielellämme. Katso myös vesisäiliön puhdistus- ja huoltotuotevalikoimamme. Sieltä löydät raikasvesijärjestelmien huoltoon tarkoitetut erikoiskemikaalit.