• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Hyttysverkot

Suomessa hyttysverkkoja kannattaa käyttää suojaamaan ärsyttäviltä hyttysenpistoilta tai häiritseviltä kärpäsiltä, jotka pilaavat yöunesi. Jos vaellat alueilla, joilla on paljon hyttysiä tai esimerkiksi hirvikärpäsiä, on hyttyshattu hyvä lisä varusteisiisi.

Jos matkustat ympäri maailmaa, esimerkiksi trooppiselle alueelle, jossa on riski sairastua malariaan, voi olla erityisen tärkeää ottaa mukaan hyttysverkko, jonka alla voit nukkua turvallisesti. Oikein ja joka yö käytettynä verkko on itse asiassa toiseksi paras tapa ehkäistä malariaa – malariatablettien jälkeen. Jos hyttysverkko kyllästetään hyönteismyrkyllä, malariatartunnan riski voi pienentyä entisestään noin 50 prosenttia. Verkon kyllästys kestää kuudesta kuukaudesta vuoteen riippuen siitä, kuinka paljon verkkoa käytetään, ja kääritkö sen muoviin, kun palaat matkalta kotiin.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Miksi hyttysverkot ovat tärkeitä?

Hyttysverkko on tärkeä ja tehokas väline hyönteisten torjuntaan kotimaassa ja ulkomailla. 

Malaria sairastuttaa vuosittain yli 300 miljoonaa ihmistä, ja vähintään miljoona heistä kuolee siihen. Maissa, joissa hyönteisten levittämät taudit, kuten malaria ja keltakuume, ovat yleisiä, hyttysverkko on tärkeä ja tehokas väline tautien torjunnassa.

Hyttysverkot sänkyyn

Suomen kesässä on monia ihania asioita. Mutta kesä on myös hyttyskautta. Kun heräät ja huomaat, että hyttyset ovat käyneet luonasi yön aikana, ja se voi viedä hauskuuden. Voit tehdä monia asioita hyttysten torjumiseksi, mutta yöllä on vaikea tehdä juuri muuta kuin käyttää hyvää hyttysverkkoa. Hyttysverkko voi varmistaa, että hyttyset eivät pääse kimppuusi, kun nukut. Näin voit olla varma, ettet saa puremia. Hyttysverkon tulisi olla riittävän suuri, jotta sinun ja verkon väliin jää hieman tilaa nukkuessasi.

Jos esimerkiksi pelkäät myös hämähäkkejä ja aiot nukkua paikassa, jossa ne ryömivät pitkin seiniä, voi jo pelkkä ajatuskin aiheuttaa paniikkia, etkä todennäköisesti saa nukutuksi silmänräpäystäkään. Paitsi jos sinulla on matkalla mukanasi hyttysverkko, joka pitää nämä pikku otukset loitolla. Hyttysverkkoa ei ole suunniteltu pitämään pelkästään hyttysiä poissa, vaan se pitää yhtä hyvin hämähäkit ja muut ötökät ja hyönteiset poissa yön aikana.

Hyttysverkkomme ovat erimuotoisia. Voit hankkia klassisen kellonmuotoisen verkon, joka antaa sinulle neliönmuotoisen alueen. Tämä on hyvä muoto tavalliseen sänkyyn. Jos matkustat ulkomaille, harkitse hyttysverkon ottamista mukaasi suojautuaksesi hyttysiltä hostelli- ja hotellihuoneessa. Toinen yleinen hyttysverkko on pyramidinmuotoinen, joka sopii erinomaisesti makuualustan ja makuupussin kanssa käytettäväksi. Siksi suosittelemme pyramidinmuotoisia hyttysverkkoja niille, jotka nukkuvat hyttyskauden aikana makuualustalla tai makuupussissa. Jos yövyt hostelleissa, joissa hyttyset saattavat hermostuttaa, tai jos haluat minimoida hyttyspistojen määrän omassa sängyssäsi kotona, suosittelemme kellonmuotoista hyttysverkkoa. Jos et ole varma, onko jokin tietty hyttysverkko juuri sinun tarpeisiisi sopiva, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin neuvomme sinua mielellämme.
 

Löydä hyönteisverkko matkallesi täältä 

Jos olet päättänyt investoida kätevään ja käytännölliseen hyttysverkkoon tulevaa matkaasi varten, löydät hyvän valikoiman tältä sivulta. Löydät hyttysverkkoja, jotka voit vetää pääsi yli, jos olet vaeltamassa metsässä tai muulla alueella, jossa on paljon hyttysiä tai muita hyönteisiä. Ja tietysti löydät hyttysverkkoja, jotka peittävät koko sängyn, nukuitpa sitten yksin tai jonkun toisen kanssa. Nämä näppärät hyttysverkot on helppo ja nopea asentaa, ja niitä voi venyttää nurkista, joten ne sopivat melkein minne tahansa. Jos rakastat retkeilyä, Scandihills Camping & Outdoor -verkkokaupasta löydät jännittävän ja monipuolisen valikoiman kaikenlaisia retkeilyvarusteita ja -tarvikkeita ulkoilmaelämääsi.