• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Retkivalaisimet

Meiltä ScandiHills.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman retkivalaisimia monissa eri malleissa. Etsitpä sitten ladattavaa retkivalaisinta tai aurinkokennoilla varustettua valaisinta, löydät sen täältä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Retkivalaisimet

Tässä näet valikoimamme retkivalaisimia. Retkivalaisimet kattavat laajan valikoiman. Ne voivat olla mitä tahansa asuntovaunuusi sisäänrakennetuista valoista pieniin, älykkäisiin lamppuihin, jotka toimivat aurinkoenergialla. Karkeasti ottaen retkivalaisimet voidaan jakaa kolmeen luokkaan: kattovalaisimiin, johdolla varustettuihin valaisimiin ja vapaasti seisovat valaisimiin. Kattovalaisimissa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko valaisin tarkoitettu 12 V:n vai 230 V:n jännitteelle. Myymme valaisimia molemmilla standardeilla. Monet karavaanarit valitsevat 12 V:n valaisimia säästääkseen tulopistorasian kautta otettavaa virtaa. Jos johdat liikaa virtaa pistokkeen kautta, voit vahingossa polttaa sulakkeen. Voit lukea tuotesivuiltamme, millä jännitteellä mikäkin valaisin toimii.

Mitä tulee johdolla varustettuihin valaisimiin, vanhemmat johdolla varustetut retkivalaiset toimivat yleensä joko 12 V:n tai 230 V:n jännitteellä. Nykyisin useimmat valaisimet toimivat akuilla ja ne voidaan ladata USB-kaapelilla. Tämä on kätevää, koska voit sijoittaa lampun haluamaasi paikkaan. Lisäksi useimmilla meistä löytyy valmiina puhelimen laturista peräisin olevia USB-pistokkeita. Valaisimien akkujen koko vaihtelee. Akun koko selviää jokaisen valaisimen tuotesivulta. Johdolliset valaisimet ovat loistavia asuntovaunussa, koska ne ovat tarvittaessa helppo ottaa mukaan etuteltasta ja viedä asuntovaunuun, kun säätila alkaa olla sopiva sisälle siirtymistä varten.

Viimeiseen kategoriaan kuuluvat valaisimet, jotka soveltuvat ulos auringonpaisteeseen, sillä niissä on aurinkokennot ja akku. Nämä eivät useinkaan ole kovin tehokkaita valoja, koska ne käyttävät aurinkoenergiaa. Tämän vuoksi ne sopivat erinomaisesti luomaan tunnelmavalaistusta ja sijoitettavaksi vaunun etupihalle tai etutelttaan viihtyisän ja rauhallisen valaistuksen aikaansaamiseksi. Millaisia valaisimia sinun pitäisi siis valita? Jos leirintälomailu on sinulle uutta, suosittelemme hankkimaan pari valaisinta, jotka toimivat USB-latauksella. Niiden avulla voit nopeasti ja helposti kantaa valoa mukanasi, kun tulee pimeää. Meillä on myös useita valaisimia, jotka sopivat ripustettaviksi. Voit ripustaa niitä kätevästi esimerkiksi etutelttaan, kun tarvitset hieman lisävaloa nurkkaan tai pöydän päälle. Lisäksi sinun kannattaa tutustua aurinkokennovalaisimien valikoimaamme, sillä ne ovat loistava tapa tehdä leirintälomailustasi viihtyisämpää, olipa kyseessä sitten tunnelmalliset valoketjut tai nurmikolla seisovat soihtulyhdyt. Jos olet remontoimassa asuntovaunuasi, tutustu valikoimaamme kattovalaisimia. Huomaat eron kun, kun asuntovaunu on kunnolla valaistu. Kun olet remontoimassa, kannattaa tutustua myös himmennettävien kytkimien valikoimaamme. Niiden avulla voit itse säätää valoa, jolloin saat illalla viihtyisän valaistuksen.