• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Kupit & mukit

Retkikupit ja -mukit valmistetaan pääasiassa melamiinista ja joskus myös muista materiaaleista, kuten polykarbonaatista tai metallista. Melamiinimukeja voi ostaa niin, että ne ovat samanlaisia ja sopivat muihin melamiiniastioihin. Useimmat melamiinista valmistetut retkiastiat kestävät pesua astianpesukoneessa.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kupit & mukit

Tässä näet valikoimamme retkikuppeja ja mukeja. Meillä on laaja valikoima mukeja, joten jokaiselle löytyy jotakin ja varmasti juuri sellaisia mukeja ja kuppeja, joita käytät mielelläsi asuntovaunussasi. Meillä on mukeja monissa eri malleissa ja väreissä, jotka sopivat hyvin yhteen muiden myymiemme astiastojen kanssa. Muotoilun osalta on sinun valittavanasi, millainen muki sopii tyyliisi. Olemme jo tehneet valintoja siitä, mistä materiaaleista kuppimme on valmistettu. On olemassa useita materiaaleja, jotka toimivat kukin omalla tavallaan hyvin kupeissa. 

Melamiini

Uskomattoman suosittu materiaali retkikuppien ja -mukien valmistuksessa on melamiini. Melamiini on muovityyppi, jota käytetään monissa astioissa. Se on kevyttä ja imee hyvin väriä, joten melamiiniastioilla voit luoda monia kauniita kattauksia. Melamiinin pinta muistuttaa hyvin paljon keramiikkaa, minkä vuoksi sitä kutsutaan joskus muovien keramiikaksi. Melamiini sopii erityisen hyvin meille karavaanareille, koska se kestää pieniä kolhuja ja tärinää, joita esiintyy asuntovaunussa, kun ajetaan kotoa leirintäalueella. Ei kestä mikroaaltouunia. 

Polykarbonaatti

Seuraava materiaali, josta kuppeja voidaan valmistaa, on polykarbonaatti. Tämäkin on muovimateriaalia. Se sopii erinomaisesti läpinäkyvien kuppien ja mukien valmistukseen. Kuten melamiini, myös se kestää paljon.

Kun näet tuotteen, jota kutsutaan "särkymättömäksi", se on usein valmistettu polykarbonaatista, sillä se on uskomattoman kestävä materiaali. Polykarbonaattimukit antavat upean vaikutelman, koska materiaali on läpinäkyvää kuin lasi. Voit nähdä, mitä mukissa on, ja monet ihmiset pitävät tällaisesta ilmeestä. Jos käytössäsi on astianpesukone, polykarbonaattimukit ovat myös hyvä valinta, sillä ne ovat astianpesukoneen kestäviä.

Metalliset kupit

Meillä on myös teräksestä valmistettuja mukeja.

Teräsmukimme, joissa on kahva, ovat Nordisk Companylta. Nämä mukit on valmistettu emaloidusta teräksestä. Ne on valmistettu klassisen tanskalaisen mukin mallisina ja niiden muotoilu on peräisin 1800-luvun lopulta. Katso myös Stanley-termosmukien valikoima.

Valitsitpa minkä mukin tahansa valikoimastamme, voit olla varma, että se kestää karavaanarielämää.