• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Turvakaapit

Turvakaapin avulla voit turvata passisi, rahasi ja muut arvoesineesi, kun olet poissa leirintäalueelta.

Turvakaappeja on erikokoisia ja -muotoisia. Osa niistä lukitaan avaimella, osassa on lukituskoodi. Kun säilytät tavarasi turvakaapissa, voit olla huoletta, kun olet poissa asuntovaunultasi tai matkailuautoltasi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Turvakaappi

Me kaikki tunnemme turvattomuuden tunnetta matkustaessamme. On paljon sellaista, mitä et tiedä uudesta paikasta, johon matkustat. Esimerkiksi ulkomailla telttaillessa voi olla suurempi murtoriski. Kannattaa aina suojautua mahdollisimman hyvin varkauksilta ja murroilta. Meillä on tuotteita matkatavaroiden, laukkujen ja vöiden turvaamiseen. Kun lähdet lomalle asuntovaunun tai matkailuauton kanssa, on sinulla itse asiassa muutama lisävaihtoehto turvallisuuden lisäämiseksi. Voit muun muassa asentaa asuntovaunuusi turvakaapin. Se toimii tallelokerona pienen kassakaapin tavoin ja sitä kutsutaan myös turvasäilöksi. Saatavilla on useita turvakaappimalleja. Suurin ero sinulle on siinä, miten kaappi aukeaa. Turvakaappeja on saatavana sekä avainlukolla että elektronisella lukolla varustettuna. Sinusta riippuu, mikä lukko toimii parhaiten sinulle. Jos kassakaappia tulee käyttämään paljon ihmisiä, voi olla järkevää valita elektroninen lukko, koska silloin sinun ei tarvitse koko ajan huolehtia, kenellä avaimet ovat. Toisaalta avainlukko voi olla hyvä idea, jos sinulla on vaikeuksia muistaa koodeja.

Kuinka paksut seinien pitäisi olla tällaisessa turvakaapissa olla? Se ei itse asiassa ole niin tärkeää kuin luulisi. Turvallisuuden ja suojautumisen osalta on noudatettava kahta periaatetta. Ensinnäkin on tärkeää suojautua paremmin kuin naapurisi. Jos asuntovaunusi näyttää suojatulta, se on sitä, koska varkaiden on helpompi kokeilla onneaan naapurissa. Toinen seikka on tehdä varastamisesta vaikeaa varkaalle, jos sinulle käy huono tuuri, että varas valitsee kohteekseen sinun asuntovaunusi. Turvakaappi voi todella vaikeuttaa varkaiden työtä. Sillä vaikka varas saattaa pystyä murtautumaan sisään ulko-ovesta, kaapin teräslevyn läpäiseminen vaatii paljon enemmän vaivaa. Jopa 1 mm:n teräslevy vaatii työkaluja ja aikaa, eikä varkaalla todennäköisesti ole aikaa tai välineitä murtautua sisään kaappiin. Tämän ansiosta voit pitää tärkeimmät tavarasi turvassa myös onnettomuuden sattuessa. Turvalaatikkomme on suunniteltu ruuvattavaksi seinään tai lattiaan. Näin varmistetaan myös, etteivät varkaat pääse viemään itse laatikkoa. Turvalaatikkomme sopivat hyvin asuntovaunuihin, matkailuautoihin ja veneisiin. Ajatteletko paljon turvallisuutta matkustaessasi? Silloin sinun kannattaa tutustua myös valikoimaan turvavarusteita matkustamiseen.