• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Kylmälaitteet

Tiedät varmasti tunteen, kun kuumana kesäpäivänä kaipaat kylmää virvoitusjuomaa enemmän kuin mitään muuta. Mutta joudut tyytymään lämpimään, koska juoma on jäänyt esimerkiksi kuumaan autoon. Hyvän ja käytännöllisen kylmälaukun avulla voit unohtaa lämmenneet juomat ja ruuat. Voit täyttää kylmälaukun pakastimestasi löytyvillä jäähdytyselementeillä, ja se sisältö pysyy kylmänä retkellä koko päivän – sinun ja muun perheen iloksi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kylmälaitteet

Suomen kesä on upea, kun aurinko paistaa korkealta ja on mukavan lämmintä. Silloin kylmä olut tai limsa on parhaimmillaan. Kun olet lomalla, juomien ja ruoan viileänä pitäminen voi olla haasteellista. Meillä ScandiHills.fi-verkkokaupassa on laaja valikoima kylmälaitteita. Haluatpa sitten ottaa kylmät juomat mukaan retkelle, asuntovaunuun tai matkailuautoon, löydät täältä oikean ratkaisun..

Passiiviset kylmälaukut

Kun koko perhe matkustaa, on mukavaa tarjota viileää juomaa matkan varrella. Hyvä ja helppo ratkaisu on passiivinen kylmälaukku. Passiivinen kylmälaukku toimii siten, että kylmätilan ja lämpimän ilman välissä on eristekerros. Jotta kylmälaukusta saadaan kaikki hyöty irti, ruoan ja juomien on oltava kylmiä, kun ne laitetaan sinne. Suosittelemme, että hankit kylmävaraajia, jotka sijoitetaan kylmälaukkuun jäisinä. Passiivisen kylmälaukku toimii siten, että se ei ole koskaan viileämpi kuin sinne laitettavat tavarat. Nämä kylmälaukut sopivat erinomaisesti päiväretkille, sillä ne pitävät ruoat ja juomat kylminä helposti koko päivän. Jos ostat kovapintaisen kylmälaukun voit pakata ruokaa siihen huoletta ilman, että ruoat puristuvat ja kärsivät, kun laitat laukun auton tavaratilaan. Jos valitset kokoontaitettavan kylmälaukun, saat kaikki kylmälaukun edut ja lisäksi voit taittaa laukun kokoon, jolloin se on kooltaan mahdollisimman pieni silloin, kun sitä ei käytetä. Suosittelemme kylmälaukkuihin kylmävaraajia.

Jos perheesi pitää mehuista, ovat juomasäiliömme täydellinen valinta. Juomasäiliö toimii samalla periaatteella kuin passiivinen kylmälaite. Sen jäähdytysosan ympärillä on eristekerros. Juomasäiliömme sopivat mainiosti otettavaksi mukaan festareille tai kesäjuhliin, sillä ne pitävät tervetuliaisjuoman kylmänä.

Termosähköiset kylmälaukut

Termosähköisessä kylmälaukussa on aktiivisia jäähdytyselementtejä, jotka toimivat sähköllä. Tämä tarkoittaa, että toisin kuin passiivinen kylmälaukku, laskee se kylmätilansa lämpötilaa itse. Useimmissa termosähköisissä kylmälaukuissamme on myös eristekerros, joka varmistaa, että kun laukku on saavuttanut halutun lämpötilan, se myös pysyy kylmänä tai lämpimänä. Kaikki termosähköiset kylmälaukkumme voivat toimia 12 V:n jännitteellä, jonka ansiosta niitä voidaan käyttää autossa ottamalla virtaa savukkeensytyttimestä. Sen lisäksi, että termosähköinen kylmälaukku pitää ruoan viileänä, pitää se ruuan myös lämpimänä. Voit käyttää laukkua lämpimän ruoan kuljettamiseen ilman huolta, että ruoka on jäähtynyt, kun saavut perille. Termosähköisen kylmälaukun jäähdytyselementti on riippuvainen ympäristön lämpötilasta. Huomio, että hyvin kuumassa ilmassa jäähdytin ei toimi yhtä tehokkaasti.

Kylmälaukut kompressorilla

Kompressorilla varustetuissa kylmälaukuissa on aktiivinen jäähdytys, joka toimii aivan kuten kotijääkaapissa. Tämän vuoksi kylmälaukku vie hieman enemmän tilaa ja kuluttaa hieman enemmän sähköä. Toisaalta kompressorikylmälaukuilla on erinomainen jäähdytysteho, eivätkä ne ole riippuvaisia ympäristön lämpötilasta. Tämän kategorian kylmälaukut soveltuvat autokäyttöön, sillä useimmat niistä toimivat savukepistokkeesta saatavalla virralla.

Jääkaapit asuntovaunuun ja asuntoautoon

Onko aika vaihtaa asuntovaunusi jääkaappi? Tutustu valikoimaamme jääkaappeja asuntovaunuun ja -autoon. Leirintään sopivat jääkaapit ovat kehittyneet huomattavasti aiemmista sukupolvista. Ennen saattoi käydä niin, että jääkaappi sammui, jos leirintäalueen sähköt toimivat epätasaisesti. Uudet asuntovaunujen ja -autojen jääkaapit voivat toimia sekä 12 V:n ja 230 V:n jännitteellä että kaasulla. Uutta on se, että jääkaapeissa on nyt älykästä tekniikkaa, joka valitsee 12 V:n, 230 V:n tai kaasun välillä tarpeidesi mukaan. Näin voit olla varma, että ruokasi ja juomasi pysyvät aina tuoreina ja kylminä. Asuntovaunujen ja -autojen jääkaapit eivät ole riippuvaisia ympäröivän ilman lämpötilasta, koska niissä on myös kompressori.

Yhdistelmäkylmälaukut sähköllä ja kaasulla

Jos tarvitset kylmälaukun, mutta ole varma, onko käytössäsi 12 V/230 V:n verkkovirtaa, on ratkaisu yhdistelmäkylmälaukku, joka toimii myös kaasulla. Valikoimastamme löydät kylmälaukkuja, jotka toimivat esimerkiksi grilleistä tutuilla kaasupulloilla tai pienemmillä kaasusäiliöllä. Kylmälaatikoissa on eristys, joten ne pysyvät kylminä. Sähköllä ja kaasulla toimivat kylmälaukut ovat loistavia, kun haluat ottaa kylmälaukun mukaasi pois leirintäalueelta ja autosta.

Tarvikkeet kylmälaukkuihin ja jääkaappeihin

Tästä kategoriasta löydät erilaisia lisävarusteita jääkaappeihin ja kylmälaukkuihin. Löydät esimerkiksi kiinnityssarjoja ja jalustoja, joilla varmistat, että jääkaappi on sijoitettu vakaasti ja sopivalle korkeudelle. Täältä löydät myös jääkaappituulettimia. Jääkaappituuletinta käytetään asuntovaunussa kaapissa, johon jääkaappi on asennettu. Tuuletin on helppo asentaa kaappiin, jossa jääkaappi sijaitsee. Tuuletin varmistaa, että ilma virtaa jääkaapin takaosaan. Näin kaapin jäähdytyselementti toimii optimaalisesti. Se takaa tehokkaamman jäähdytyksen, mikä voi vähentää jääkaapin sähkön tai kaasun kulutusta.