• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Puhdistusaineet

Matkailuauton ja asuntovaunun sekä kalusteiden ja retkivarusteiden puhdistaminen on usein varsin haastavaa. Märkä rätti ja pölynimuri eivät aina riitä pitämään tavaroita puhtaina ja siisteinä – edes silloin, kun olet leirintälomalla. Teollisuus, joka kehittää leirintävarusteitasi, valmistaa myös puhdistustuotteita, jotka on suunniteltu täyttämään erityiset siivoustarpeesi karavaanarina.

Tutustu alla olevaan valikoimaan asuntovaunun sisätilojen puhdistusaineita.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Asuntovaunun sisätilojen puhdistaminen

Vaikka oletkin lähtenyt rentoutumaan asuntovaunuusi, silloin tällöin on tarpeen tehdä pieni siivous asuntovaunun sisällä. Ehkä teet suurimman osan ruoanlaitostasi ulkona grillissä, tai ehkä kuulut niihin ihmisiin, jotka haluavat hyödyntää asuntovaunun sisällä olevia keittiötiloja ja valmistaa ateriat siellä. Oli miten oli, asuntovaunun sisätilojen siivoaminen on yhtä välttämätöntä kuin ulkotilojen kunnossa pitäminen. Olet onnekas, että olet päätynyt ScandiHills.dk-sivustolle, sillä meiltä löydät kaiken tarvittavan, jotta asuntovaunustasi tulisi miellyttävä paikka asua.

Yleispuhdistusaine

Asuntovaunu koostuu monista eri materiaaleista, joista jokainen vaatii yleensä oman puhdistusaineensa, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman hellävaraista. Abnet Professional Cleaner -puhdistusaineemme antaa sinulle toivoa. Abnetilla voit puhdistaa lähes kaiken – myös siellä, missä on paljon rasvaa ja likaa. Sekä pinnat, jotka on puhdistettava hellävaraisemmin, kuten matot tai ruostumattoman teräksen. Loistava valinta, kun haluat rajata mukaan otettavien puhdistusaineiden määrää.

Muovin, pleksilasin ja laminaatin puhdistaminen

Yleispuhdistusaineemme lisäksi löydät tietenkin lisää erilaisia puhdistustuotteita, kuten muovin ja laminaatin puhdistusaineita, mattojen ja tekstiilien puhdistusaineita sekä tuotteita, joilla voi poistaa pintanaarmuja pleksilasista ja akryylistä. Tutustu kuhunkin tuotteeseen ja mieti, mitä tarvitset eniten. Puhdistusaineiden joukosta löydät myös aineita, joilla voit poistaa itsepäiset kahvi- tai teetahrat kupeista ja termoskannuista. Melamiiniastiastosi voivat siis saada uuden elämän!

Jos melamiiniastiastosi ja -ruokailuvälineesi kaipaavat puhdistuksen sijaan uusimista, tutustu laajaan valikoimaan astiastoja ja kauniita ruokailuvälineitä. Aina silloin tällöin sinun kannattaa hemmotella itseäsi jollain uudella.