• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Vesisäliön puhdistusaineet

Asuntovaunujen, matkailuajoneuvojen ja -veneiden vesisäiliön vesi on lähes seisovaa. Vesisäiliön koosta riippuen siinä olevan vesi käytetään yleensä muutaman päivän kuluessa. Vesisäiliössä olevaa vettä ei voida pitää viileänä kuten hanavettä, vaan sen lämpötila nousee helposti 20-30 asteen välille päivän aikana. Tämä tarkoittaa, että vesisäiliön vesi on ihanteellinen kasvualusta levä- ja bakteerikasvustolle. Siksi vesisäiliö olisi puhdistettava perusteellisesti vähintään kerran vuodessa. Useimmat meistä tekevät tämän kevätsiivouksen yhteydessä. Näin varmistetaan, että levät ja bakteerit poistetaan ennen leirintä- tai veneilykauden alkua.

Vesisäiliön ja vesiletkujen puhdistaminen ei ole kovin vaikeaa. Markkinoilla on useita tuotteita tätä tarkoitusta varten. Löydät suosituimmat niistä täältä. 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Vesisäiliön puhdistusaineet

Kun matkailuautossasi tai asuntovaunussasi on vesisäiliö, jota käytät juomavesikäytössä, haluat veden olevan puhdasta ja kirkasta. Tämä edellyttää kuitenkin jonkin verran huoltoa. Onneksi meillä on useita vesisäiliön puhdistustuotteita, jotka helpottavat huoltotöitä. Matkailuauton, asuntovaunun tai veneen vesisäiliössä on keskimäärin sama lämpötila kuin sitä ympäröivässä ilmassa. Tämä tarkoittaa, että säiliössä oleva vesi on lämpimämpää kuin kotona hanavesi, joka on yleensä alle 12 °C. Korkea lämpötila yhdessä sen kanssa, että vesisäiliössä oleva vesi seisoo usein muutaman päivän ajan, ennen kuin säiliö on tyhjä ja se on täytettävä uudelleen, tarkoittaa, että levillä ja bakteereilla on vesisäiliössäsi suotuisat kasvuolosuhteet. Siksi on tärkeää käyttää vesisäiliön puhdistusainetta, jolla torjutaan kasvustoa ja varmistetaan, että juomavesi on puhdasta ja raikasta.

Asuntovaunujen, matkailuautojen ja veneiden vesisäiliön puhdistusaine

Vesisäiliön puhdistukseen on useita tuotteita, jotka kaikki toimivat erittäin tehokkaasti. Ne toimivat eri tavoin riippuen siitä, minkä tuotteen valitset. Jotkin tuotteet lisätään vesisäiliöön puhtaan veden kanssa. Sen jälkeen kaikki hanat avataan, jotta puhdistusaine kulkeutuu letkuihin. Sen jälkeen veden on seisottava letkuissa jonkin aikaa.

Toiset tuotteet ovat vain vesisäiliön puhdistusaineita – eli ne on tarkoitettu vain itse säiliön puhdistamiseen. Riippumatta siitä, minkä tuotteen valitset, lue kunkin tuotteen käyttöohjeet huolellisesti ja noudata ohjeita.

Kuinka usein säiliönpuhdistusainetta on tarpeen käyttää?

Puhtaan veden säiliö kannattaa puhdistaa vähintään kerran vuodessa. Yleisin käytäntö on puhdistaa vesisäiliö, kun huollat autoasi kevättä varten. Kun auto on käytössä ja täytät ja tyhjennät vesisäiliötä säännöllisesti, säiliötä ei tarvitse puhdistaa. Jos vesisäiliössä kuitenkin seisoo vettä jonkin aikaa käyttämättä, on hyvä puhdistaa säiliö uudelleen. Näin varmistat, että hanasta saamasi vesi on raikasta ja turvallista. Katso myös valikoimamme muita tuotteita asuntovaunun, matkailuauton tai veneen huoltoon, kuten asuntovaunun sisätilojen puhdistusaineet ja jätevesisäiliön puhdistusaineet.