• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Jääkaapit asuntovaunuun ja matkailuautoon

Jos rakastat matkailua asuntovaunulla tai matkailuautolla, on sinulla luultavasti jo kaikki tarvittavat varusteet, jotta voit nauttia upeista päivistä leirintäalueella läheistesi kanssa. Jos kuitenkin on aika korvata nykyinen jääkaappisi uudella, jotta sinulla on varmasti kylmää olutta valmiina vieraiden saapuessa, löydät meiltä ScandiHills Camping & Outdoor -verkkokaupasta laajan valikoiman hyviä ja käytännöllisiä jääkaappeja leirintäkäyttöön.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Jääkaapit asuntovaunuun ja matkailuautoon

Valikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten löydät sekä suuria että pieniä jääkaappeja. Voit valita jääkaapin sen mukaan, kuinka paljon tilaa on käytettävissä, mihin jääkaappi sijoitetaan ja kuinka monen ihmisen kanssa jaat sen. Jos sinulla on nelihenkinen perhe, joka leirintälomailee useita päiviä kerrallaan, tarvitset runsaasti tilaa kaikkien kylmien ruokien ja juomien säilyttämiseen. Jos taas jaat jääkaapin kumppanisi kanssa, voitte helposti tyytyä pienempään jääkaappiin.

Jääkaapin valinta leirintäkäyttöön

Osta oikea jääkaappi asuntovaunuun tai matkailuautoon tältä sivustolta. Matkajääkaappi voidaan luokitella myös minijääkaapiksi. Verkossa on niin paljon vaihtoehtoja, että voi olla vaikea tietää, mikä on sinulle paras vaihtoehto. Jääkaappien koossa on tietysti eroja, mutta eroja on myös energiankulutuksessa ja siinä, toimiiko kaappi kaasulla vai ei.

Jos sinulla on jo hyvin toimiva jääkaappi, mutta tarvitset lisää tilaa perheenlisäyksen myötä, voit valita myös käytännöllisen vapaasti seisovan minijääkaapin. Sitä ei välttämättä tarvitse pitää keittiössä, vaan sen voi sijoittaa mihin tahansa asuntovaunussa tai etuteltassa. Kaasujääkaapin etuihin kuuluu tyypillisesti se, että se on hiljaisempi kuin tuulettimella varustettu sähköjääkaappi. Sähköjääkaappi on kuitenkin edelleen paras vaihtoehto, kun matkustat monta päivää kerrallaan ja sinulla on ruokaa jääkaapissa pitkään.

Absorptiojääkaapit

Jos etsit jääkaappia, joka toimii autossa ja leirintäalueella riippumatta siitä, onko siellä sähköä vai ei, tutustu valikoimaamme jääkaappeja, jotka toimivat sekä sähköllä että kaasulla. Saat mielenrauhan, kun tiedät, että saat pidettyä ruokasi ja juomasi jäähdytettyinä riippumatta siitä, leiriydytkö paikassa, jossa on sähköä tai ei. Suurin osa tämän kategorian jääkaapeistamme on absorptiojääkaappeja. Tämä tarkoittaa, että ne ovat äänettömiä, toimivatpa ne sitten sähköllä tai kaasulla. Se on suuri etu asuntovaunussa, jossa melu voi häiritä esimerkiksi unta. Sen ansiosta jääkaappi on myös tehokkaimmillaan tietyissä lämpötilarajoissa ja kaappi voi jäähdyttää vain suhteessa sitä ympäröivän ilman lämpötilaan. Lämpötila, jossa jääkaappi toimii parhaiten, vaihtelee malleittain. Useimmat absorptiojääkaapit alkavat kuitenkin menettää tehoaan +32 asteen lämpötilassa. Vastaavasti jääkaappi voi myös jäähtyä liian kylmäksi ulkopuolelta ja menettää tehonsa. On siis onni, kun käytät jääkaappia Pohjoismaissa, sillä täällä hyvin harvoin päiviä, jolloin absorptiojääkaappi toimii liian kuumana tai liian kylmänä.

Pidä ruoka ja juomat kylminä

Jos on mukava lämmin kesäpäivä tai olet ajanut jääkaappisi kanssa etelään, jossa sää on lämpimämpi, tässä muutama vinkki, joiden avulla jääkaappisi pitää ruoat kylminä myös lämpimämmissä olosuhteissa. Ensinnäkin voit asentaa tuulettimen jääkaapin koteloon. Näin varmistat, että jääkaappi saa mahdollisimman paljon viileää ilmaa. Katso täältä tuulettimet. Voit kiinnittää huomiota pysäköintiin niin, että asuntovaunu seisoo suurimman osan päivästä varjossa aina kun mahdollista. Jos tämä ei riitä, voit poistaa jääkaapin takana olevan tuuletusritilän, jolloin jääkaappi voi imeä mahdollisimman paljon ilmaa. Jos jääkaapissa on pakastin, voit jäädyttää kylmäkalleja yön aikana ja siirtää ne päivällä jääkaappiin. Tämä voi auttaa pitämään lämpötilan alhaisena. Kunkin jääkaapin tuotesivulta näet, kuinka paljon kaasua tai sähköä jääkaappi kuluttaa, kun se on päällä. Sieltä näet myös, millaista kaasun painetta jääkaappi käyttää. 30 mbar on tavallisen pullokaasun säätimien standardi ja myös paine, jota useimmat jääkaapit käyttävät. Sähkö- ja kaasujääkaappi on ihanteellinen, jos seikkailet asuntovaunusi kanssa paikoissa, joissa et voi olla varma, että saat sähköä. Se on loistava valinta sinulle, jotka haluat asuntovaununsa olevan omavarainen ilman, että tarvitsee vetää pistoketta syöttökaappiin. Jos olet epävarma siitä, mikä jääkaappi tai kylmälaukku sopii tarpeisiisi, ota meihin yhteyttä. 

Osta leirintävarusteet täältä

Etsitpä sitten uutta retkijääkaappia, retkikalusteita, tuulisuojaa, keittiövarusteita tai mitä tahansa muuta tarvitsetkin, löydät sen todennäköisesti täältä meiltä. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset onnistuneelle ja rennolle leirintälomalle. Vaikka retkeily on monille jokseenkin alkeellinen lomailumuoto, on silti mukavaa, että sinulla on käytössään olennaiset tarvikkeet, sillä niiden puuttuminen vaikuttaa suuresti kokemukseesi.