• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Trangia

Trangia on suosittu tuotemerkki, kun on kyse ruuanlaitosta ulkona. Oletko nykyinen tai vanha partiolainen? Silloin tunnet varmasti Trangian. Trangia on ollut retkeilijän ystävä jo lähes sadan vuoden ajan. Tämän on mahdollistanut se, että Trangia valmistavaa korkealaatuisia laitteita, joita voi käyttää ympäri vuoden missä tahansa ympäristössä. Etkö ole vielä kokenut Trangialla kokkaamisen iloa? Tutustu suureen valikoimaamme Trangia-retkikeittimiä. 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Trangia

Trangia on ruotsalainen yritys, joka valmistaa erittäin laadukkaita välineitä retkiruokailuun. Se tunnetaan luultavasti parhaiten retkikeittimistään. Trangia on kehittänyt järjestelmän, jossa poltin on suojattu tuulelta ja säältä. Sen ansiosta liekki palaa tasaisesti. Trangia käyttää useimmissa keittimissään spriipoltinta. Kun sinulla on spriipoltin, on silloin helppo ottaa polttoainetta mukaan retkelle. Näet helposti, kuinka paljon sinulla on spriitä vielä jäljellä. Trangia valmistaa tuotteensa pääasiassa alumiinista. Sen ansiosta saat erittäin kevyitä pannuja ja kattiloita. Tämä on suuri etu, kun otat retkikeittimesi mukaan vaelluksille. Trangia-keittimiä on saatavana useilla eri alumiinilaaduilla. Useimmille meistä tavallinen alumiini on hyvä valinta. Jos kuitenkin odotat käyttäväsi Trangiaa paljon ja haluat, että se kestää kovimmissakin retkiolosuhteissa, voi olla hyvä idea valita materiaaliksi anodisoitu alumiini, sillä se on tavallista alumiinia vahvempaa.

Kun ostat Trangia-setin, näet tuotesivultamme, mitkä osat siihen kuuluvat. Useimmissa Trangia-seteissämme on kaksi kattilaa ja paistinpannu. Pannua käytetään kantena, kun pakkaat retkikeittimen kokoon. Tämä setti riittää monien eri ruokien valmistamiseen. Trangia-kattiloissa ja paistinpannuissa ei ole kiinteää kahvaa. Sen sijaan niissä on irrotettava kahva, joka sopii kaikkiin Trangian kattiloihin ja pannuihin. Näin säästät paljon tilaa, mikä on mahtavaa, kun pakkaat varusteita reppuusi. Kuten mainittu, Trangia valmistaa tuotteitaan eri alumiinilaaduista. Alumiini on vahva ja uskomattoman kevyt materiaali. Trangia-kattilat ja pannut ovat siksi ohuita. Tämä tarkoittaa, että ne lämpenevät hyvin nopeasti, kun käytät niitä. Ne myös menettävät lämpöä nopeasti. Tämä kaikki tarkoittaa, että saat nopeasti kuuman pannun, jolla voit valmistaa ruokaa. Ja kun ruoka on valmista, ei kestä kauaa, ennen kuin voit taas käsitellä pannuja ja kattiloita paljain käsin. Tämä on toimivaa, kun haluat tiskata ja päästä takaisin tien päälle nopeasti – tai nukkumaan makuupussiin. Trangialla on suuri valikoima valmiita settejä sekä lisävarusteena saatavia kattiloita ja pannuja. Siksi olemme varmoja, että löydät valikoimastamme juuri sinulle sopivan Trangia-keitinsetin. Kun sinulla on Trangia-setti, suosittelemme, että tutustut myös Trangia-tarvikevalikoimaamme. Tarjolla on paljon valinnanvaraa. On lautasia, jotka sopivat Trangiaan, niin että voit pakata ne keittimen kanssa. Löytyy myös säilytyspusseja, jotka ovat loistavia, kun haluat pitää retkikeittiösi entistäkin paremmin järjestyksessä ja pitää samalla lian ja roskat poissa kattiloistasi ja pannuistasi. Trangia-kattiloille löytyy kansia. Ne ovat näppäriä, kun haluat valmistaa useampia ruokia, sillä kattila säilyttää kannen avulla lämmön paremmin. Kannen käyttö on myös hyvä keino nopeuttaa ruoanlaittoa, koska lämpöä ei haihdu niin paljoa ilmaan. Jos Trangia-setistäsi puuttuu jokin osa, löytyy se varmasti lisävarusteiden kategoriastamme.

Ulkona kokkaamisesta voi tulla elämäntapa. Se on upea kokemus, sillä ruokailulla ja ruuanlaitolla ulkona on suuri vaikutus aterian kokonaisvaikutelmaan. Löydät verkosta lukemattomia Trangialla valmistettavaksi tarkoitettuja ruokia. Lisäksi Trangia on myös julkaissut keittokirjan, josta löydät herkullisia ruokia brunssille, illalliselle sekä paljon välipaloja, joita voit valmistaa ulkona. Kirjassa on myös paljon vinkkejä ja niksejä siitä, miten Trangiaa voi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.