• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Matkailuauton kattoluukut ja lisävarusteet

Jos matkailuautosi kattoluukku on epäonneksesi päässyt vahingoittumaan ja haluat korjata vauriot, olet tullut oikeaan paikkaan. Tutustu laajaan valikoimaamme matkailuauton kattoluukkuja, joita löytyy erikokoisina ja eri toiminnoilla varustettuina. Tutustu myös kattoluukkujen lisävarusteisiin. Niistä voit löytää varaosan tai ratkaisun, jonka avulla vältät koko kattoluukun vaihtamisen.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Matkailuauton kattoluukut ja erilaiset lisävarusteet

Kattoluukut

Kun sinun on vaihdettava kattoluukku, on tärkeää, että otat mitat ennen luukun tilaamista. Näin tiedät, minkä kokoinen kattoluukku sopii matkailuautossasi olevaan aukkoon. Useimmat kattoluukut ovat kooltaan 40 x 40 cm, mutta meiltä löytyy myös tätä suurempia ja pienempiä kattoluukkuja.

Sinun on myös tiedettävä matkailuautosi katon paksuus, sillä se voi vaihdella. Mutta älä huoli, meillä on myös kattoluukkuja, jotka voidaan asentaa paksumpiin kattoihin.

Kun kattoluukun oikeat mitat on selvitetty, on vielä tehtävä lisää valintoja. Tarvitset oikean värisen luukun, joka sopii matkailuautoosi. Entä haluatko luukun jatkuvalla ilmanvaihdolla, jonka useimmat valitsevat, koska se on hyvä ratkaisu takaamaan raikkaan sisäilman. Haluatko rullaverhon, pimennysverhon ja hyttysverkon? On käytännöllistä suojautua lentäviltä hyönteisiltä sekä rajoittaa valon määrää matkailuautossasi, jotta valoisat kesäyöt eivät häiritse nukkumista.

Meillä on useita kattoluukkutuotemerkkejä, kuten Heki-, MPK- ja Fiamma-kattoluukut. Jos etsit eri merkkistä kattoluukkua tai mallia, jota et löydä verkkosivuiltamme, ota meihin yhteyttä. Tutkimme mielellämme, pystymmekö hankkimaan haluamasi kattoluukun joltakin toimittajaltamme.

Hyttyskausi ärsyttää sekä sisällä että ulkona. Tutustu hyttysverkkovalikoimaamme. On hyvä idea ryhtyä varotoimiin, kun huomaat olevasi hyttysmagneetti.

Kattoluukkujen lisävarusteet

Kattoluukkujen lisävarustevalikoimamme on laaja. Löydät Heki-kattoluukkujen kiinnityssarjat sekä sovitinkehykset, joiden avulla voit asentaa 40 x 40 cm:n kattoluukun, vaikka aukko matkailuautosi katossa olisi suurempi.

Kattoluukkuihin on myös useita erilaisia sisäkehyksiä, joissa on hyttysverkkoja ja kaihtimia tai erillisiä varaosahyttysverkkoja, jos kattoluukun alkuperäinen hyttysverkko on rikkoutunut.

Jos ilmastointilaitteen aiheuttama ääni on ajon aikana mielestäsi liian voimakas, tutustu Heki-spoilerivalikoimaamme tai yleisspoileriin, joka voidaan räätälöidä eri kattoluukkuihin sopivaksi.

Ota aikaa ja selaa vaihtoehtoja. Saatat löytää juuri etsimäsi lisävarusteen.

Kannattaa myös tutustua tarkemmin laajaan leirintävarustevalikoimaamme, sillä elämä pelkästään matkailuauton sisätiloissa ei ole tärkeää. Tärkeää on myös elämä ulkona leirintäalueella, kun olet saapunut määränpäähäsi.