• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Sääasemat

Sää on aina suosittu puheenaihe. Jos olet leirintälomalla tai retkeilemässä, ei sinulla välttämättä ole aina sääennustetta saatavillasi. Meiltä voit ostaa sääaseman verkosta. Lisäksi tarjoamme myös sademittareita.

Jos tarvitset käyttöohjeita, löydät meiltä löydät myös ne. Lataa sääasemien käyttöohjeet täältä.
 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Sääasemat

Meiltä löytyy laaja valikoima laitteita, joilla voidaan sekä mitata säätä että ladata säätietoja verkosta. Meillä on laitteita useilta valmistajilta. Tutustu laajaan valikoimaan TFA-tuotteita. Meillä on sekä valmiita paketteja että ratkaisuja, jotka voit räätälöidä tarpeidesi mukaan. Jotkin tuotteistamme tulee liittää tiettyyn järjestelmään, jotta ne toimivat. Lue siksi kunkin tuotteen kuvaus huolellisesti ennen laitteen ostamista.

Itsenäiset sääasemat

Jos haluat yksinkertaisen järjestelmän, josta näet juuri ne tiedot, jotka pakkauksessa on ilmoitettu, on erillinen itsenäisesti toimiva sääasema oikea valinta. Voit valita useista erilaisista asemista alkaen aina yksinkertaisista perusasemista, jotka näyttävät lämpötilan ulkoanturilla ja sisätilassa, jossa sääasema sijaitsee. Löydät myös sääasemia, joissa on useita antureita, jotka mittaavat lämpötilaa, tuulen nopeutta ja kosteutta ja jotka hakevat verkosta tietoa siitä, millainen sää paikallisella alueella on. Nykyaikaiset sääasemat ovat yleensä Wi-Fi-yhteensopivia, joten ne keräävät tietoja verkosta ja antavat melko tarkan sääennusteen suoraan näytölle. Sääasemavalikoimastamme löydät myös sääasemia, jotka ovat yhteensopivia WeatherHub-järjestelmän kanssa. Niitä voita käyttää TFA:n kehittämän WeatherHub-järjestelmän kanssa.

Wi-Fi WeatherHub

Meillä on laaja valikoima tuotteita, jotka kaikki voidaan liittää WeatherHub-järjestelmään. Jotta voit aloittaa järjestelmän käytön, tarvitset yhdyskäytävän. Yhdyskäytävä on koko järjestelmän ydin. Se kytkeytyy Wi-Fi-reitittimeesi ja kerää tiedot muista verkkoon kytketyistä antureistasi. Se lähettää kaiken keräämänsä tiedon sinulle sovellukseen, jonka voit ladata. Meillä on valikoima aloituspaketteja, joiden ostamista suosittelemme, jos olet kiinnostunut järjestelmästä, jota voit laajentaa haluamallasi tavalla. Voit myös ostaa pelkän yhdyskäytävän.

Kun olet asentanut peruspaketin, avautuu sinulle uusi maailma täynnä mahdollisuuksia. Tutustu myös anturivalikoimaamme. Meillä on lämpömittareita sisätiloihin, ulkotiloihin ja jopa uima-altaaseen.

Meillä on kosteusmittareita, joilla voi mitata ilmankosteutta. Meillä on myös valikoima tuulimittareita, sademittareita ja näyttöjä, joita voit asentaa niin, että voit lukea lämpötilan ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta esiin taskustasi.

WeatherHub-järjestelmässä on lisäominaisuus, jonka avulla voit liittää yhdyskäytävään tunkeutumisantureita. Näin voit säätää järjestelmän ilmoittamaan suoraan puhelimeesi, jos ovi tai ikkuna avataan silloin, hälytys on päällä. Jos olet huolissasi, että varkaat tunkeutuvat vajaasi tai kasvihuoneeseesi, ovat tunkeutumisanturit myös silloin hyvä idea. 100 metrin kantaman ansiosta järjestelmä kantaa pitkälle. 

WeatherHub-monitoimijärjestelmä 

Jos sinulla on useita paikkoja, joiden sääolosuhteiden seuraaminen on jännittävää, voit WeaterHub-järjestelmän avulla asentaa useita yhdyskäytäviä ja antureita eri verkkoihin ja yhdistää ne kaikki sovellukseesi. Sinulla voi olla WeatherHub-järjestelmä esimerkiksi kotona, mökillä ja asuntovaunussa. Voit liittää kaikki nämä järjestelmät samaan sovellukseen ja nähdä nopeasti ja helposti, millaiset sääolosuhteet kussakin paikassa vallitsevat. Järjestelmän avulla voit myös seurata eri huoneiden lämpötiloja. Jos sinulla on mökki, voit järjestelmän avulla seurata, milloin on aika laittaa mökki talviteloille. Talven aikana voit nähdä, pystyvätkö patterit pitämään mökin lämpötilan plussan puolella tai tarvitseeko sinun säätää lämmitystä ylös- tai alaspäin. Jos käytät lämpö- ja kosteusmittaria, voit seurata ilmankosteutta. Kun tiedät tarkalleen, kuinka kosteaa ilma on, voi se auttaa parantamaan sisäilmaa. Jos ilma on liian kosteaa, voi se mahdollistaa kasvualustan homeelle. Talvella voi olla vaikea tietää, onko mökkisi tai asuntovaunusi ilma liian kosteaa silloin, kun et ole siellä. WeatherHub-järjestelmän avulla voit seurata tilannetta koko talven ajan ja reagoida, jos ilmankosteus nousee liian korkeaksi. Jos haluat WeatherHub-järjestelmän kattavan suuren alueen, voit liittää useita yhdyskäytäviä samaan Wi-Fi-verkkoon. Näin voit varmistaa, että kaikki anturit ovat kantaman alueella. 

WeatherHub-sovellus

Huomioi, että kaikki WeatherHub-tuotteet edellyttävät niiden yhdistämistä sovelluksen kautta. Kun ostat WeatherHub-järjestelmän, on sinun myös ladattava sovellus, jotta saat yhdistettyä anturit ja yhdyskäytävän. Sovellus on täysin ilmainen ja siinä on useita jännittäviä ominaisuuksia, kuten profiilien kloonaus, ilmoitukset, jos tunkeutumisanturi aktivoituu jne. Sovelluksesta löydät myös ohjeet antureiden liittämiseen. Jos et ole varma, onko sovellus sinua varten, lataa ja tutustu siihen ensin. Sovelluksesta löydät myös loistavaa tietoa useista WeatherHub-tuotesarjoista.

Observer-sarja

TFA:lta löytyy ammattikäyttöön suunniteltujen mittalaitteiden tuotesarja. Sen on nimeltään TFA Observer ja se sisältää valikoiman erittäin tarkkoja ja korkealaatuisia antureita. Observer-mallisto on tarkoitettu käytettäväksi laboratorioissa, apteekeissa ja vastaavissa paikoissa, joissa on pystyttävä dokumentoimaan lämpötilaa ja kosteutta hyvin tarkasti pitkän ajan kuluessa. Dokumentoinnin helpottamiseksi TFA on luonut verkkosivuston, johon anturit yhdistetään ja jonne tallennetaan kaikki niiden keräämät tiedot. Lukuja voit tarkastella osoitteessa wh-observer.de. Verkkosivusto näyttää kerätyt luvut erilaisina kuvaajina. Voit esimerkiksi nähdä, miten lämpötila on kehittynyt kuukauden aikana. Työskenteletkö jossakin, missä lämpötilan ja kosteuden tarkka säätäminen on tärkeää? Silloin sinun kannattaa tutustua Observer-sarjan valikoimaamme. Observer on loistava väline, jolla varmistat, että lämpötila ja kosteus ovat juuri oikeat. Ammattikäytössä voit asettaa Observer-järjestelmän hälyttämään esimerkiksi silloin, kun lämpötila nousee liian korkeaksi. Observer-järjestelmän verkkosivusto on vapaasti kaikkien käytettävissä. Verkkosivusto on englanninkielinen, mutta sitä voi käyttää myös saksaksi tai ranskaksi. Observer-sarja sopii hyvin monenlaiseen ammattilaiskäyttöön, olipa kyse sitten kylmä- tai pakastinhuoneista, varastotiloista tai tietokone- ja palvelinhuoneista. Järjestelmä sopii myös kasvihuoneisiin, joissa lämpötila ja kosteus ovat tärkeitä. Jos sinulla on vuokrakiinteistöjä, Observer-sarjassa on hyviä ratkaisuja talon ja uima-altaan lämpötilan seuraamiseen.

Vaikka TFA Observer on tarkoitettu ammattilaisille, voit yksityishenkilönä käyttää sitä helposti. Jos tarvitset erittäin tarkkoja mittauksia kotona, kasvihuoneessa tai mökillä, tutustu Observer-peruspakettiimme. Se tarjoaa sinulle kaiken tarvittavasi alkuun pääsemiseksi. Sen jälkeen voit ostaa antureita kattamaan eri tiloja, joiden lämpötilan haluat mitata. Voi olla todella hauskaa seurata, millaista sisäilma on. Ja Observer-sivustolla voit todellakin hifistellä numeroiden kanssa.  

Mikä on TFA

TFA on saksalainen yritys, joka valmistaa meteorologisia laitteita sekä yksityis- että ammattikäyttöön. TFA:n tuotteet ovat korkealaatuisia ja palvelu on tasokasta. Siksi meillä on ilo tarjota laaja valikoima TFA-tuotteita. Suosittelemme tutustumaan TFA:n Weatherhub-järjestelmään, jos haluat seurata säätä ja lämpötilaa.

Sademittarit

Meillä on sekä erillisiä sademittareita että sademittareita, jotka ovat osa WeatherHub-järjestelmää. Sademittari toimii siten, että se punnitsee sataneen veden ja muuntaa sen vastaamaan yhden neliömetrin alueelle satanutta sademäärää.  Sademittari on erittäin hyvä tapa seurata, kuinka paljon vettä on satanut. Sen avulla voit saada käsityksen siitä, kuinka paljon vettä on maaperässä juuri siellä, missä olet. Jos vettä on satanut paljon ja pitkään, voi mudasta tulla ongelma. Jos vettä ei ole satanut lainkaan, se voi aiheuttaa ongelmia puutarhassasi.

Kosteusmittarit

Kosteusmittarit ovat lähes aina yhdistettynä lämpömittareihin. Kosteusmittarit ovat antureita, jotka mittaavat ilman kosteutta. Ilman kosteuden tietäminen on tärkeää, kun pohdit sisäilman laatua. Liiallinen kosteus voi saada ilman tuntumaan kostealta ja tarjota hyvän kasvualustan homeelle. Sinun kannattaa hankkia kosteusmittari, jos haluat seurata ilmankosteutta päivän mittaan ja tietää, milloin on hyvä hetki tuulettaa. Meillä on kosteusmittareita, jotka toimivat itsenäisesti, ja kosteusmittareita, jotka toimivat osana WeatherHub-järjestelmää.