• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Reput

Jos pidät kaupunkilomista tai vaelluksista luonnossa, päiväreppu voi olla loistava valinta. Siinä on tilaa vesipullolle, mahdollisille ostoksille ja tietysti eväspaketille. Pacsafe-reppu ei ainoastaan anna sinulle tilaa säilytykseen matkan aikana, vaan reppu on myös varkaudenestolaukku, jota voit kantaa turvallisesti siellä, minne se kuuluu - selässäsi.

Katso valikoimaamme Pacsafe-reppuja alla.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Pacsafe-reput

Etsitkö Pacsafe-reppua kaupunkireissuja varten vai tarvitsetko laukun, jota voit kantaa selässäsi pyöräillessäsi töihin? Kuten näet, meillä on erikokoisia päiväretkeilyreppuja, joten päätä itse, mitkä ovat tarkat tarpeesi Pacsafe-reppua ostaessasi.

Moni teistä on varmasti kokeillut kävellä reppu vatsalla kaupunkilomalla, koska tuntuu epämukavalta pitää reppua selässä, josta sitä ei näe. Se ei ole mukavaa, joten on positiivinen kokemus, että voit nyt huoletta laittaa Pacsafe-repun selkääsi ja silti tuntea olosi turvalliseksi ja pystyä keskittymään lomasta nauttimiseen.  

Jos haluat tuntea olosi turvalliseksi myös silloin, kun on aika lähteä ulos ravintolaan yms. tutustu tyylikkäiden Pacsafe-matkalaukkujen valikoimaamme. Jos kuulut niihin ihmisiin, jotka eivät viitsi kantaa laukkua mukanaan, kun lähdet ulos, harkitse, olisiko rahapussi vaatteiden alla hyvä ratkaisu sinulle.

Pacsafe - toimivuus ja laatu

Pacsafe on valmistanut varkaudenestolaukkuja jo yli 20 vuoden ajan. Pacsafen laukkujen jokainen pieni yksityiskohta on mietitty, jotta laukkuvarkaiden elämä olisi vaikeaa.

Kaikissa Pacsafe-päivärepussa on eXomesh®-lankaverkko kankaassa, mikä tarkoittaa, että laukut on suojattu veitsellä leikkaamista vastaan. Myös olkahihnoihin on upotettu teräslankaa, joten hihnoja ei voi helposti leikata tai viiltää. Tämän lisäksi kaikissa Pacsafe-laukuissa on RFID-suojattu tasku tai lokero, ja taskut, hihnat jne. on varustettu erilaisilla varkaudenestolukoilla, joten kaikki on ajateltu.

Pacsafe ei huolehdi vain siitä, että Pacsafe-laukun käyttäjät tuntevat olonsa turvalliseksi ja varmaksi seikkailuihinsa lähtiessään. Pacsafe huolehtii myös siitä, että ympäristö, jossa me kaikki liikumme, säilyy ja paranee. Esimerkiksi monet Pacsafe-laukut on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista ja maailman meristä peräisin olevista kalaverkoista. Lisäksi osa niiden myynnistä menee kilpikonnien suojeluun ympäri maailmaa. Pacsafen logo - pieni kilpikonna - on alusta alkaen ollut kaikissa Pacsafe-tuotteissa.