• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Omnia

Kuten nimestä voi jo päätellä, tämä kannettava uuni tarjoaa tavallisen uunin toiminnallisuudet minikoossa. Omnia-uuni on helppo ottaa mukaan matkalle – olipa kyseessä sitten telttaretki, matka asuntovaunulla tai ihan vain lisäuuni kodin tavallisen uunin rinnalle. 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Omnia-uuni ja lisävarusteet

Omnia-uunin monien erilaisten lisävarusteiden ansiosta uunin käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.

Omnia-ritilän avulla voit höyrystää kalaa ja vihanneksia lisäämällä vettä ritilän alle tai valmistaa Omnia-muffinivuoassa herkullisimmat aamiaismuffinssit kananmunista ja pekonista. Lisää uunitilaa saat Omnia Pan Maxi 50 % -pannulla ja voit kokata suurempia annoksia.

Mahdollisuuksia on loputtomasti, ja vain mielikuvitus on rajana sille, mihin voit käyttää Omnia-uunia.

 

Mikä on Omnia-uuni ja mistä Omnia tulee?

Omnia-uuni koostuu kolmesta osasta, jotka toimivat yhdessä kuin uuni, jossa on sekä ylä- että alalämpö. Nämä kolme osaa ovat lautasen muotoinen ja lämpöä jakava pohja, jonka päälle asetetaan Omnia-vuoka ja joka viimeistellään kannella. Muotoilu mahdollistaa kuuman ilman ohjautumisen Omnia-vuoan pohjaa pitkin, jolloin syntyy alalämpö. Omnia-uunin pohjassa ja vuoassa olevien reikien ansiosta lämpö nousee ylöspäin uunin läpi. Uuni voi käyttää kaikkien lämmönlähteiden kanssa induktioliettä lukuun ottamatta.

Kukaan ei tiedä, missä ja milloin ensimmäinen Omnia näki päivänvalon. On kuitenkin olemassa muutamia erilaisia tarinoita siitä, miten idea syntyi ja miten se toteutettiin. Ainoa asia, jonka tiedämme varmasti, on se, että pieni uuni on ollut olemassa jo pitkään ja on uskomattoman suosittu, nyt enemmän kuin koskaan ennen. On todisteita siitä, että se on ollut olemassa jo 1940-luvun puolivälistä lähtien, mutta luultavasti vielä pidempäänkin.

Kun Optimus, joka oli uunin silloinen valmistaja, fuusioitui Alden kanssa 1970-luvulla, uunin kokoa suurennettiin 25 prosenttia. Kansi, joka oli aiemmin ollut sininen, sai nykyisen punaisen värinsä.

Ruotsalainen Koala Marketing on valmistanut Omniaa vuodesta 2006 lähtien. Viime vuosina se on kehittänyt laajan valikoiman lisävarusteita, jotka kaikki löytyvät osoitteesta www.omniasweden.com. Sivusto on nyt käännetty yli 10 eri kielelle, myös suomeksi. Täällä voit tutustua kaikkiin lisävarusteisiin, löytää reseptejä, vinkkejä ja ideoita, ja siellä on FAQ-osio, josta löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset.

 

ScandiHills.fi-verkkokaupasta löydät koko Omnia-valikoiman varastosta ja saat tuotteita nopealla toimituksella.