• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Varastoteltat

Tarvitsetko käytännöllisen säilytysteltan ylimääräisille retkeilyvarusteille? Tästä kategoriasta löydät loistavat ratkaisut säilytysongelmiin. Varastotelttaa käytetään yleensä ylimääräisenä säilytystilana retkeilyvarusteille, kun tila asuntovaunussa ja markiisissa on käynyt liian pieneksi. Säilytystelttaan mahtuu grillejä, polkupyöriä, kuivaustelineitä, kaasupulloja, ylimääräisiä retkeilypöytiä, muita retkeilykalusteita ja monia muita tavaroita, jotka vaativat säilytystä lyhyeksi tai pitkäksi aikaa.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Säilytysteltat luovat lisää tilaa

Onko ullakkosi täynnä, kellarisi täynnä tai toimistosi täynnä tavaraa, jolla ei ole kotia, mutta jota ei tarvitse heittää pois? Joitakin tavaroita voi helposti säilyttää talon ulkopuolella, minkä vuoksi varastointiteltta voi olla loistava ratkaisu tilaongelmiin.

Säilytysteltta polkupyörille

Aina ei ole mahdollista saada vajaa pyöriä varten - tai saada vajassa lisää tilaa pyörille. Tässä tilanteessa pyörän säilytysteltta on kätevä, sillä sen avulla voit helposti säilyttää polkupyöriäsi, jotta niitä ei tarvitse jättää ulos ja alttiiksi sääolosuhteille. Kun pyöräsi on suojassa sateelta ja tuulelta, se on suojassa, joten se kestää pidempään eikä ruostu yhtä helposti ja nopeasti kuin jos se jätettäisiin ulos.

Parhaat varastointiteltat hintaan nähden

Tällä sivulla on huolellisesti valittu kokoelma parhaita säilytystelttoja hintaan nähden. Pyörä- ja säilytysteltta antaa sinulle lisätilaa tavaroillesi. Käytä telttaa esimerkiksi työkalujen, puutarhavälineiden, pyöräilyvarusteiden ja paljon muuta säilytykseen.

Säilytystelttaa ostaessasi kannattaa miettiä, mihin telttaa aiot käyttää. Kuten monissa asioissa, hinta ja laatu ovat sidoksissa toisiinsa. Halpa säilytysteltta voi olla hyvä, jos sinun on säilytettävä muutamia polkupyöriä lyhyen aikaa. Jos kyseessä on kuitenkin pysyvämpi ratkaisu, jossa haluat säilytysteltan, joka voi korvata vajan ja kestää useita kausia, kannattaa harkita jonkin paremman ja hieman kalliimman säilytysteltan ostamista. Säilytysteltat ovat myös loistavia ratkaisuja niille, joilla on ständi kirpputoreilla tai ulkokirpputoreilla. Jos aiot käyttää telttaasi tähän tarkoitukseen, muista ostaa hyvä retkeilytuoli, jotta sinun ei tarvitse seistä koko päivää - ja tietenkin tarvitset myös pienen retkipöydän lounastaukoja varten.

Paremmat ja kalliimmat teltat ovat pitkällä aikavälillä edullisin vaihtoehto, jos haluat käyttää varastotelttaasi useita kausia. Säilytysteltan valinta riippuu siis lähinnä säilytystarpeistasi ja mieltymyksistäsi.

Jos tarvitset muunlaista telttaa, tutustu laajaan telttavalikoimaamme.