• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Grillit ja tarvikkeet

Kaasugrilli on erinomainen vaihtoehto hiiligrillille leirintälomalla. Kaasugrilli on paljon kompaktimpi, nopea asentaa ja sitä voidaan käyttää etuteltassa ilman teltan palamisen tai häkämyrkytyksen vaaraa.

Tutustu kaasugrillien ja tarvikkeiden valikoimaan alla olevissa kategorioissa ja ota leirintävarusteet haltuusi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Grillit & tarvikkeet

Suomessa kesä tarkoittaa grillaamista. Tarvitset siis tietenkin grillin, jonka voit ottaa mukaan matkalle. Olipa kyseessä sitten karavaanariloma, telttaretki tai vaikkapa piknik. Meillä Scandihills.fi-verkkokaupassa on valikoima kaasugrillejä, jotka sopivat otettavaksi mukaan matkalle. Grillit ovat todella laadukkaita. Niiden valmistajat tarjoavat niille monia upeita lisävarusteita, joita voit ostaa ja joiden avulla voit räätälöidä grillin juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Pizzakivi voi olla kiinnostava tarvike tai vaikkapa kattilateline. Kun huomaat, miten monella eri tavalla grilliä voi käyttää, pystyt nopeasti loihtimaan monia jännittäviä ruokia, joista useimmat ihmiset eivät edes tiedä, että niitä voi valmistaa grillillä. Laadukkaalla grillillä ja muutamalla lisävarusteella voit nopeasti valmistaa ruokaa koko perheelle ja saada herkullista grillattua makua kaikkiin tuttuihin ruokiin.

Kaasugrilli sopii leirintäkäyttöön mainiosti. Se ei vie paljon tilaa, ja useimmilla karavaanareilla on jo kaasupulloja vaunussaan. Grillin avulla voit siirtää ruoanlaiton ulos. Tämä on mukavaa, kun sinulla on vieraita tai kun asuntovaunulla on mukana useita ihmisiä. Kun tulet retkeltä kotiin ja haluat kokata nopeasti, on kaasugrilli myös ihanteellinen, sillä se lämpiää pian ja on nopeasti käyttövalmis. Tämä sopii myös lomalle, kun haluat käyttää aikaasi järkevästi. Kaasugrillivalikoimamme koostuu eri tuotemerkeistä, mutta jos valitset Cadac-grillin, saat käyttöösi useita erilaisia grillauspintoja. Saat klassisen grilliritilän, paistolevyn ja wokpannun. Näin voit valmistaa grillissäsi useampia erilaisia ruokia kuin vain grillata lihaa tai paahtaa leipää. Tarvitsetko kivoja varusteita asuntovaunusi tai matkailuautosi ulkokeittiöön? Tutustu keittiövälinevalikoimaamme. Tutustu myös keittiötasoihimme. Ne sopivat hyvin etutelttaan ja tarjoavat loistavan alustan ruoanlaittoon.

Valikoimastamme löydät grillit, joita voi käyttää sekä patruuna- että pullokaasulla. Kaasupulloja käyttävät grillit, tarvitsevat matalapaineista 30 mbarin kaasua. Tarvitset siksi kaasunsäätminen, joka säätää kaasupullosta tulevan kaasun 30 mbariin.