• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Teltat 1-2 hengelle

Löydä etsimäsi teltta 1–2 hengelle tästä. Tarjoamme laajan valikoiman 1–2 hengen telttoja.

Teltassa nukkumisessa on jotain erityistä – olipa kyse sitten telttailusta leirintäalueella, retkellä luonnossa tai festareilla. Meiltä löydät saksalaisen Simexin High Peak -teltat, AB Campingin houkuttelevat Wechsel-teltat ja tietysti Nordisk-puuvillateltat niille, jotka haluavat nukkua vain ja ainoastaan puuvillateltassa. Olitpa sitten lähdössä festareille, telttailemaan leirintäalueelle tai retkeilemään luontoon, löydät varmasti sinulle tarpeisiisi sopivan 1-hengen teltan tai 2-hengen teltan.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Teltat 1–2 hengelle

Etsitkö hyvää ja tukevaa telttaa, joka on helppo pystyttää ja purkaa? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä ScandiHills.fi-verkkokaupassa on laaja valikoima telttoja, myös kahden hengen telttoja.

Wechsel-teltat

Saksalaiset Wechsel-teltat ovat korkealaatuisia telttoja. Venture 1 Travel Line on kompakti 1 hengen teltta, joka on täydellinen valinta, jos matkustat yksin ja haluat viettää yön luonnossa. Teltta on helppo mahduttaa matkatavaroihin, sillä se pakkautuu 15 x 45 cm:n kokoiseksi, ja lisäbonuksena se painaa vain 1,95 kg. Teltassa sisällä on runsaasti tilaa, ja ulkokankaan alla on myös tilaa repullesi.

Jos matkustat kahdestaan tai haluat paljon tilaa telttaan, Venture 2 Travel Line on todennäköisesti oikea valinta. Tämä on loistava 2 hengen teltta – kupoliteltta, jossa on hyvä korkeus, 2 sisäänkäyntiä ja eteinen.

Jos etsit nukkumismukavuutta, tutustu tarkemmin valikoimaamme upeita makuualustoja ja makuupusseja.

High Peak -teltat

High Peak -mallistostamme löydät edullisia telttoja, jotka ovat loistava valinta, jos retkeilet polkupyörällä tai olet menossa festareille. Voit valita, haluatko kupoliteltan, kuten Monodome PU2, perinteisen teltan, kuten Minilite tai Minipack, vai haluatko mieluummin Campo- tai Vision 3 Pop Up -teltan. Meillä on telttoja jokaiseen makuun, joten olemme varmoja, että voimme täyttää myös sinun tarpeesi.

Kevyellä High Peak Sparrow -tunneliteltalla saat kaiken – kevyen painon, paljon tilaa ja kompaktin pakkauskoon.

Nordisk-puuvillateltta

Jos haluat yöpyä mieluummin kunnon puuvillateltassa, jossa on hyvä sisäilma, tutustu Nordisk-puuvillatelttaan. Se painaa hieman enemmän, mutta mikäli se ei ole sinulle ongelma, on teltta loistava valinta, sillä siinä on runsaasti tilaa 2 hengelle nukkua ja yöpyä.