• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Yöpymisvarusteet

Vaikka olisitkin lomalla tai viikonloppuvapaalla, tarvitset silti kunnon yöunet. Kun lähdet lomalle tai pidät muutaman päivän vapaata ja suuntaat retkeilemään tai muuten nauttimaan ulkoilusta, tarvitset hyvin erilaisia yöpymisvarusteita. Jos yövyt teltassa tai tarpin alla, on tärkeää, että makuualusta, makuupussi ja mahdollisen makuupussilakana oikeanlaiset suhteessa ympäristön lämpötilaan, joka voi vaihdella suuresti vuodenajasta ja maantieteellisestä sijainnista riippuen.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Hyvät yöunet eivät tule itsestään...

Vaikka olisitkin tarpeeksi väsynyt, ei se automaattisesti tarkoita sitä, että nukut hyvin ja tunnet itsesi virkeäksi seuraavana päivänä. Jos olet nukkunut huonosti ja esimerkiksi ilman kunnon tyynyä, voit olla varma, että kehosi on kipeä, etkä todellakaan tunne oloasi virkeäksi aamulla.

Yöpymisvarusteet retkelle, vaellukselle, leirintälomalle ja matkalle

Hyvät yöunet ovat tärkeitä sekä mielelle että keholle – joka ainoa päivä! Se, että lähdet leirintälomalle, alkeellisempiin olosuhteisiin telttaretkelle tai matkalle, ei tarkoita, että sinun tulisi uhrata mukavuutesi ja yöunesi. Jos näin käy, voit olla varma, että mielialasi kärsii, etkä todennäköisesti ole yhtä iloinen ja mukava kuin normaalisti.

Apua uneen on toki olemassa, ja tälle sivulle olemmekin koonneet kaikki leirintälomalla ja retkeillessä tarvittavat yöpymisvarusteet, jotta voit nukkua turvallisesti ja hyvin, vaikka repussasi olisi vain vähän tilaa varusteille.

Makuupussit ja matkatyynyt kaikkiin tarpeisiin

Tarvitsetko hyvän makuupussin? Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä paras makuupussi meiltä.  Löydät myös laajan valikoiman matkatyynyjä, joten voit lepuuttaa päätäsi mukavalla tyynyllä, joka pakkautuu käytön jälkeen pieneen tilaan. 

Valitse oikea makuualusta

Jos nukut teltassa, hyvälaatuinen, perinteinen laadukas makuualusta on ihanteellinen valinta. Meiltä löydät mukavan makuualustan, joka on myös erittäin pienikokoinen ja matkakäyttöön sopiva. Jos nukut teltassa, jonka alla oleva maa on yöllä kylmä, tarvitset alumiinisen makuualustan. Alumiinisessa makuualustassa on eristävä pohja, joka suojaa sinua kylmältä, jotta et palele yön aikana.

Jos teltassasi on runsaasti tilaa tai tarvitset ylimääräistä nukkumatilaa kotona, löydät myös tähän vaihtoehtoja. Monen valinta on retkisänky, koska se voidaan helposti taittaa kokoon ja pakata. Hyvä retkisänky sopii erinomaisesti varavuoteeksi. Se on kätevä myös silloin, kun vietät yön ulkona, koska retkisängyssä et makaa suoraan maassa, etkä ole vaarassa paleltua.

Suosituin ratkaisu on edelleenkin ilmatäytteinen makuualusta tai retkipatja. Meiltä löydät laajasta valikoimasta sekä kahden hengen ilmatäytteiset makuualustat että yhden hengen ilmatäytteiset makuualustat. Tarjolla on vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja budjettiin, mukaan lukien halvat makuualustat festivaaleille ja korkealaatuiset ilmatäytteiset luksusmakuualustat. Hyvän laadun vuoksi voit olla varma, että ilmatäytteinen makuualustasi pitää ilmaa. Älä unohda makuualustan pumppua – valitse sähköinen ilmapumppu tai manuaalinen ilmapumppu makuualustaa varten.