• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Telttatarvikkeet ja varaosat

Tästä kategoriasta löydät laajan valikoiman telttojen varaosia ja tarvikkeita, joita saatat tarvita retkeilymatkan aikana tai sen jälkeen, jos esimerkiksi jokin on kadonnut tai vaatii korjausta.

Löydät kaiken tappeista ja köysistä telttakeppeihin ja telttapohjiin. Jos teltta/markiisi tarvitsee vedenpitävyyttä, löydät valikoimamme täältä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Telttatarvikkeet ja varaosat

Täällä näet valikoimamme teltan tarvikkeita. Teltassa on monia eri osia. Saatat tarvita ylimääräistä imukuppia koukulla bussitelttaasi varten, tai asuntovaunun markiisin risti on katkennut. Meillä on laaja valikoima kaikkia osia, jotka saattavat tarvita korvaamista tai joita saatat tarvita, joten olipa kyseessä sitten markiisi, bussiteltta tai tavallinen retkeilyteltta, meillä on luultavasti se, mitä tarvitset. Meillä on osia kaikkeen isoista teltan tolpista aina pieniin asioihin, kuten vetoketjuihin ja verhojen liukusäätimiin.

Ulkopuolella

Kuten mainittu, meillä on vähän kaikkea, mitä saatat tarvita telttaasi varten, kuten tappeja ja köysiä markiisin yleistä pystytystä varten.

Meillä on laaja valikoima tappeja, eikä ole väliä, valitsetko muovi-, alumiini- vai titaanitapin. Myös ruuvitapeista on tullut suosittuja. Se, mikä tappi on sinulle sopiva, riippuu siitä, mistä haluat pitää kiinni ja mihin pintaan tappi on lyötävä. Lue lisää kustakin tuotteesta ja löydä itsellesi sopiva.

Myös köysiköysivalikoimamme on laaja, sillä saat köysiköysiä eri materiaaleista. Huomaa, että kaikissa köysiköysissämme ei ole kiristimiä. Onneksi voit ostaa ne erikseen, jos niitä ei ole mukana. Monet ihmiset valitsevat kumihihnat, joita he käyttävät joustavina köysiköysinä. Siksi meillä on valikoima kumihihnoja, joita voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, myös köysiköysinä. Jos olet menossa telttailemaan myrskyisällä säällä, sinulla pitäisi olla mukanasi myrskysuojapakkaus. Meillä on useita eri malleja, jotka sopivat erilaisiin markiiseihin ja katoksiin.

Mitä tulee huoltoon, meillä täällä ScandiHills.dk:ssa on paljon erilaisia asioita. Tutustu esimerkiksi valikoimaan erilaisia tuotteita teltan puhdistukseen. Jos alkuperäinen vettähylkivä pinta on kulunut pois, on hyvä idea raikastaa teltan kangas vedenpitävällä aineella, jotta voit pysyä teltassa kuivalla säällä. Jos olet käsitellyt teltan ikkunat vedenpitävällä aineella, siitä voi jäädä ruma pinta. Voit poistaa sen teltan ikkunoista uudelleen telttaikkunoiden puhdistusaineellamme. Sekä vedenpitävää ainetta että vedenpitävän aineen poistoainetta on helppo käyttää, joten jos teltta on muuten hyvässä kunnossa, se on hyvä tapa pidentää sen käyttöikää. Suosittelemme tuotteiden käyttöä kauden alussa, kun sää on kuiva. Jos teltassasi on reikä, meillä on laastareita ja teippiä, jotka on suunniteltu erityisesti teltan kankaassa olevien reikien paikkaamiseen. Kun korjaat telttakankaasi, on tärkeää valita oikea laastari tai teippi, joka on tehty kiinnittymään korjattavaan materiaaliin.

Jos korjaustyö on liian suuri, tutustu telttojen valikoimaan. Ehkä on aika miettiä uutta telttaa korjaamisen sijaan.

Pylväät ja muut

Täällä ScandiHills.fi olemme sitoutuneet siihen, että meillä on kaikki mitä tarvitset retkeillessäsi. Siksi meillä on suuri valikoima telttapaaluja. Meillä on useita erilaisia telttakeppejä sekä avoteltoille että markiiseille jne. Markiisien osalta löydät alaluokistamme telttapylväät juuri sinun markiisillesi sopivia telttakeppejä. Telttapylväitä löydät monissa muodoissa ja materiaaleissa. Meillä on telttakeppejä, jotka on valmistettu ulkoteltan telttakeppejä korvaamaan. Täällä meillä on telttapylväitä alumiinista ja lasikuidusta. Kummallakin on omat etunsa. Lasikuitupylväiden etuna on se, että voit leikata ne telttaasi sopivan pituisiksi, jos haluat korvata rikkoutuneen pylvään. Tämä onnistuu parhaiten rautasahalla. Alumiinipylväät on valmistettu niin, että voit säätää niiden korkeutta. Voit lukea niiden tuoteselosteesta, kuinka korkeaksi ja matalaksi voit tehdä ne. Jos sinulla on aurinkokatos tai pressu, alumiinitolppasarjan avulla voit pystyttää sen useilla hienoilla tavoilla. 
Teltan tolppiin on tarjolla lukemattomia lisävarusteita. Telttaa tai markiisia pystyttäessäsi voit käyttää kaikkia mahdollisia lisävarusteita. Meillä on esimerkiksi sadetulpat. Nämä ovat loistavia, koska ne pysäyttävät pienet reiät, jotka syntyvät, kun viet piikin teltan silmukan läpi. Tämä estää vettä vuotamasta reiästä sisään sateella. Meillä on lukemattomia erilaisia kiinnikkeitä. On monia syitä, miksi teltanvarressa on oltava kiinnike, ja siihen on monia tapoja. Meillä on kaikki versiot kiinnikkeistä, joten löydät varmasti etsimäsi täältä.
On myös monia hienoja tuotteita, jotka voidaan kiinnittää markiisisi telttatolppiin. Meillä on valaisimia, jotka kiinnitetään katossa oleviin tolppiin. Se on loistava tapa säästää tilaa ja näyttää upealta. Meillä on järjestelijöitä ja vaatekaappitankoja. Molemmat ovat loistavia, kun haluat pitää markiisisi tai avoteltan järjestyksessä. Kun pakkaat retkeilyreissua varten, on tärkeää miettiä, kuinka paljon tavarat painavat ja kuinka paljon tilaa ne vievät, mutta on myös tärkeää, että voit pysyä järjestyksessä, kun olet perillä. Voit tehdä tämän käyttämällä rahaa älykkäisiin ratkaisuihin, kuten organisointilaitteeseen. Samalla osastolla on valikoima laukkuja. Täältä löydät pussit tikuille, pylväille ja teltoille. On aina hyvä idea pitää tavarat järjestyksessä laukuissa. Näin vältät tavaroiden poisheittämisen ja pidät säilytysyksikkösi paremmin järjestyksessä. Löysät tapit voivat vahingoittaa teltan kangasta, tolppia jne. Siksi me täällä ScandiHills.fi suosittelemme, että ostat pussin tikkuja ja tolppia varten.

Isabella

Täällä Pohjoismaissa Isabella-tuotteita löytyy lähes jokaiselta leirintäalueelta. Se on uskomattoman suosittu tuotemerkki. Ne tarjoavat kauniita markiiseja monissa eri muodoissa. He ovat kehittäneet useita erilaisia telttatolppia ja tapoja yhdistää telttatolpat toisiinsa. Isabella valmistaa laadukkaita tuotteita. Valitettavasti mikään elämässä ei kestä ikuisesti. Tämä pätee myös Isabellan tuotteisiin. Onneksesi Isabella valmistaa tuotteensa niin, että voit vaihtaa yksittäisiä osia ilman, että sinun tarvitsee ostaa kokonaan uusia telttatolppia. Meillä on valtava valikoima kulmia, ristejä, bajonettiliittimiä, päätytulppia, pistokkeita, latvoja, liittimiä, muhveja jne. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla sattuu käymään niin huono tuuri, että bajonettikytkin tai risti rikkoutuu, löydät uuden täältä meiltä. Valikoimamme on laaja, joten meillä on varmasti juuri se osa, jota tarvitset. Jos et löydä sitä verkkosivuiltamme, kirjoita tai soita meille. Autamme sinua mielellämme.