• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Varaosat

Valitettavasti mitkään leirintävarusteet tai muut vapaa-ajan tarvikkeet eivät kestä ikuisesti. Onneksi on kuitenkin paljon varusteita, joiden käyttöikää voidaan pidentää merkittävästi niiden alkuperäisillä varaosilla. Tähän kategoriaan olemme koonneet yleisimmät ja suosituimmat varaosat, joita on saatavilla leirintävarusteiden, retkeilyvarusteiden ja muiden vapaa-ajan ja matkailuvarusteiden valikoimissa. 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Varaosat

Me ScandiHills.fi-verkkokaupassa myymme ylpeänä lukuisia tuotemerkkejä. Niiden joukossa on useita erittäin korkealaatuisia brändejä. Kun ostat laatutuotteen, odotat että voit nauttia tuotteesta pitkään. Jos jokin osa tuotteessa rikkoutuu, löydät täältä laajan valikoiman varaosia. Varaosa voi olla mikä tahansa asuntovaunun etuteltan hihnasta lämminvesivaraajan osiin asti. On taloudellisempi vaihtoehto ostaa laitteeseen vaihdettavat varaosat sen sijaan, että ostaisit uuden laitteen. Edelle olemme koonneet ne tuotemerkit, joihin meillä on varaosia tarjolla. Jos tarvitset osan, jota et löydä valikoimastamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Eri valmistajien varaosat

Valikoimastamme löytyy suurimpien leirintävarustevalmistajien varaosia.

Fiamma on italialainen yritys, jolla on vaikuttava valikoima leirintävarusteita, olipa kyse sitten matkailuautoista, asuntovaunuista tai yleisestä retkeilystä.

Truma on saksalainen yritys, joka tunnetaan erityisesti matkailuautojen ja -vaunujen ilmastointi- ja vesijärjestelmistään. Jos lämminvesisäiliö kärsii pakkasvahingosta talven aikana tai hormi halkeaa, löytyy meiltä varmasti tarvitsemasi osa, jolla saat järjestelmän taas kuntoon.

Dometic valmistaa monia sähkötarvikkeita sekä kylmälaitteita. Jos sulake palaa tai pakastin hajoaa, me voimme auttaa.

Thule valmistaa korkealaatuisia markiiseja. Jos hihna katkeaa tai katoaa, tutustu valikoimaamme.

Thetford tunnetaan luultavasti parhaiten wc- ja käymälätuotteistaan. Meillä on varaosia useisiin Thetfordin käymälöihin.

Alde keskittyy matkailuautojen ja -vaunujen nestekeskuslämmitysjärjestelmiin. Myös nämä tuotteet kuluvat ajan myötä ja tarvitsevat korjausta. Meillä on laaja valikoima erilaisia varaosia, mutta myös laaja valikoima lisävarusteita, kun kyseessä on enemminkin järjestelmän parantamien tai laajentaminen uusilla kehittyneillä osilla, jotka helpottavat leirintäelämää.

Crespo on espanjalainen yritys, joka valmistaa erittäin kauniita kalusteita. Jos käy niin huonosti, että kalusteen jalka katkeaa tai kulma rikkoutuu, tutustu varaosavalikoimaamme.

Katso myös varaosat esimerkiksi seuraaviin tuotteisiin: Comet ja Reich.