• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Matkailuauton pyörätelineet ja tarvikkeet

Kun otat matkailuautollasi kurssin kohti ihanaa lomakohdetta, haluat totta kai ottaa myös polkupyörät mukaan matkalle. Se antaa sinulle vapauden hypätä pyörän selkään, kun haluat lähteä ostoksille läheiseen kaupunkiin tai tutustua leirintäalueen lähiympäristöön. Jotta tämä on mahdollista, on matkailuautoosi asennettava pyöräteline. Näin pyörät voidaan kiinnittää siihen, eikä niitä tarvitse kuljettaa sotkemassa matkailuauton sisätiloja.  

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Matkailuauton pyörätelineet ja lisätarvikkeet

Sekä Fiamma-pyörätelineet että Thule-pyörätelineet ovat korkealaatuisia matkailuauton pyörätelineitä. Pyörätelineissämme voit kuljettaa sekä tavallisia polkupyöriä että sähköpyöriä. Huomioithan, että Fiamma-pyörätelineen painorajoitus on 60 kg. Kun taas matkailuauton Thule-pyörätelineen maksimikuorma on 50 kg.

Fiamma PRO C E Bike -pyörätelineen asennuskorkeus on säädettävissä, joten sitä voidaan käyttää matkailuautossa, jossa on takaikkunat.

Matkailuautoon tarkoitetun Thule-pyöräteline on varustettu moottorilla, joka helpottaa pyörien kiinnittämistä ja irrottamista. Pyöräteline on suunniteltu kahdelle pyörälle, mutta voit tarvittaessa ostaa erillisen sarjan, jonka avulla voit kuljettaa kolmea pyörää.

Pyörätelineitä on saatavilla useita erilaisia malleja. Jos etsit tiettyä pyörätelinettä, mutta et löydä sitä verkkosivujemme valikoimasta, ota meihin yhteyttä. Keskustelemme mielellämme asiasta ja voimme varmasti hankkia pyörätelineen, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi ja matkailuautoosi.

Polkupyörien suojapeite pyörätelineeseen

Aivan kuten suojaat matkailuautosi peitteellä, on myös tärkeää suojata polkupyöräsi keliolosuhteilta, kun kuljetat sitä pyörätelineessä matkailuautosi takaosassa. Tutustu erikokoisiin polkupyörien suojapeitteisiin, jotka on tarkoitettu pyörätelineeseen ja valitse sellainen, joka sopii kuljettamiesi pyörien määrään. Saatavana on peitteitä kahdelle tai jopa neljälle pyörälle. Jos matkailuautomatkasi vie sinut Italiaan tai Espanjaan, muista, että pyörätelineen takaosassa on lain mukaan oltava varoituskyltti. Ei hätää! Voit myös ostaa nämä varoitusmerkit täältä ScandiHills.fi-verkkokaupasta. 

Pyörätelineiden lisävarusteet

Voit tietysti aina kiinnittää pyöräsi naruilla, mutta mikset hankkisi erilaisia kiinnitysvarsia ja -hihnoja, jotka helpottavat huomattavasti pyörien turvallista kiinnittämistä. Esimerkiksi Fiamma quick safe -kiinnikkeen avulla pysyy polkupyörän pyörä paikallaan. Sama pätee, jos kiinnität pyöräsi Fiamma-hihnoilla, joissa on todella hyvät soljet. Hihnojen avulla vältyt painajaismaiselta solmujen aukaisemiselta, kun haluat ottaa pyörät pois telineestä.